Identificering Træer

Moder Natur har skænket os mange træer og plantearter. Træer kommer i forskellige former, størrelser og teksturer. Hvad ville du gøre hvis du bliver bedt om at indsende en opgave, der kræver viden om forskellige træer. Tree identifikation vil være den første ting du skulle vide. Så hvis du nyder at være i skødet af naturen og værdsætte dens skønhed og mangfoldighed, er det på tide du forbedre din viden om træer og buske. Så købe en god Field Guide, der giver en indgående viden om at identificere buske, træer og buske, der gror i din region. Et felt guide vil give dig rigeligt med information om forskellige aspekter involveret i identifikationen af ​​de forskellige planter og træer. Du kan skelne mellem forskellige typer af træer og buske ved at kigge på deres blade, kviste, frugter, blomster og bark. Læs mere om busk identifikation.
Lad os nu fokusere på træet type og finde ud af om det er en af ​​nåletræ eller løvtræ.
Identificering nåle-og løvtræer, nåletræer tilhører Coniferales orden, deres nåle-lignende udseende og kegler gør det nemt at identificere dem. De fleste af nåletræer er stedsegrønne og kaste deres skællede eller nål-lignende blade hvert år. Hver sæson ser en forlængelse af deres blade. Disse kan kategoriseres under nåletræ, stedsegrønne og nåletræ. Stedsegrønne som navnet antyder har løv hele sæsonen. Nåletræ træer er stedsegrønne karakter og bære kegler. Eksempler på nåletræ er gran, ceder, gran og fyr.
Løvfældende træer, på den anden side, kan identificeres ved deres blade. Træer som ahorn and syrener har enkle blade på kvisten, der står overfor hinanden. Eksempler på simple blade ligger skiftevis på kvisten er birk, pil og poppel. Nogle løvfældende træer som ask og buckeye har sammensatte blade placeret på den modsatte side af paryk, mens andre som græshopper og valnød har sammensatte blade placeret skiftevis på kvisten.
Identificere træer med deres Blade; Når det kommer til nogle træer, vil bare et kig på deres blade klare enhver tvivl om deres identitet. Det kunne være tilfældet med fyrretræer. Nålen-lignende udseende gør det let identificerbare. Men hvad man skal gøre, når det kommer til identifikation af forskellige typer af blade? Blade kan groft inddeles i enkle og sammensatte blade. Har du set en ahorn træ? Du ville have bemærket, at ahorn, bøg, eg og flere andre træer har en brochure om en stilk. Det er enkle blade. Sammensatte blade har en flagrende udseende. Forskellen ligger i det faktum, at flere foldere der er knyttet på en lang blad stilk. Disse kan inddeles i finnede and palmate. Finnede er betegnelsen for træer med fjer-lignende blade. Palmate, som ordet antyder, ligner formen på vores håndflade. Palmate har mange pjecer vokser fra spidsen af ​​stilken.
Blade kan identificeres ved deres forskellige former. Blade kunne glatte, tandede eller fligede. Du kan også tage et kig på de indviklede detaljer. Der kan være forskellige slags mønstre. Man kunne se, om de par op på samme niveau langs den modsatte side af stammen. De forskellige typer af toothed eller fligede blade kunne mærkes ude af formen eller størrelsen af ​​deres tænder og lapper hhv. Du kan tjekke de tekstur eller duften er forbundet med bladene. Et godt eksempel er cedertræ, der kan anerkendes med den unikke duft, at træet giver ud. Læs mere om at identificere træer af deres blade.
Identificere Træer af Bark; Træer kan også identificeres ved deres bark. Så er du klar til at udforske din magt touch! Touch barken af ​​træet, og prøv at føle teksturen af ​​bark. Det kunne være ensartede, spiny, flagede, glat eller faste. Denne metode kan være nyttig i tilfælde af træer, der har nået deres alder på modenhed. Du kan opleve forskellige mønstre, når du rører ved træets bark. Farven på barken kan også være en parameter i at identificere træer. For eksempel, hvis du forsøger at skrælle bark af sølv birk det bryder ned i små strimler i vandret retning. Når du forsøger at skrælle bark af papiret birk, det kommer ud som store strimler, og udsætter sine rosa-orange lag nedenunder. Du vil opleve, hvordan forskellige former for bark skaller af i forskellige formede strimler. Some træstammer er meget unikke i deres udseende, således kan de let kan identificeres. Eksempler på sådanne træer er honning johannesbrød og Hercules-klub træ. I tilfælde, er identifikationen af ​​bark ikke interessant nok, kan du også forsøge træ identifikation ved blomst.
Identificere Træer af frugter; En anden måde at identificere træer er ved at studere deres frugter. Egetræer producerer agern. Så hvis du ved, hvordan et agern ser ud, kan du nemt identificere et egetræ. Frugter kan opdeles i mange typer: bær, bacate, pepo, hesperidium, drupe og kernefrugter er blot nogle få kategorier. Vi ved alle, hvad bær ser ud. Kødfulde skallerne er en del af det. Dette er frugtens æggestokkene mur, som blødgør når frugten modnes. Bacate omfatter frugter som banan og avocado. Vandmeloner, græskar og andre frugter i centnergraeskar familien kan identificeres med deres hårde og tykke Rinds. Citrus frugter som appelsin og citron er kategoriseret under hesperidium. Drupes omfatter mango, mandler og kokosnødder. Disse frugter har frø med en hårdt lag af belægning omkring det. Kernefrugter består af frugter som pære og æble. Frugtens kerne er belagt med et spiseligt væv kaldet hypanthium. Du kan også identificere træer ved deres nødder. Hickory træer kan identificeres ved deres nødder.
Så ville identificere træer blive lettere, hvis du lærer om forskellige dele af et træ. Identificere dens blade, frugter, bark og den måde, den vokser. Så kig ind i din Field Guide og begynde at berige din viden om træer. Det er tid til at gå grøn!

Sandeltræ olie fordele
Buddhistisk Tatoveringer
Måder at sige godnat
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Parabolinstallationen
Eksteriør Hus Farver
Køkkenøer with Breakfast Bar
Weekend Family Getaways
Hvordan jeg skulle blokke Out en Cell Phone
Asbest i boliger
Fugning Skifer Tile