Ice Maker Fejlfinding

Moderne is beslutningstagere kommer med en elvarme enhed, en elektrisk motor og en elektronisk styret vandventil. Du er nødt til at fastgøre ismaskinen til kredsløbet hvilke beføjelser dit køleskab, så alle disse elementer få den nødvendige kompetence til at udføre. Desuden vil du nødt til at forbinde ismaskinen med VVS linje i dit hus, så det har kontinuerlig vandforsyning behov for at generere isterninger. Begge disse linier går gennem et hul til stede bag køleskabet. Et problem med nogen del kan føre til ismaskinen funktionssvigtet. Nogle fælles ismaskine problemer sammen med ismaskinen fejlfindingstip diskuteres nedenfor. Klik for at vide, hvad der er en bærbar ismaskinen.
Ice Maker Fejlfinding
Forskellige ismaskine problemer har forskellige årsager og løsninger. Før du starter ismaskine fejlfinding proces, er det vigtigt at se på driften af ​​din ismaskine da det varierer fra producent til producent, og model til model. Der er dog et par almindelige ismaskinen problemer sammen med måder om, hvordan du foretager fejlfinding en ismaskinen anført nedenfor:
Ice Maker Gør ingen is; Hvis din ismaskine er ikke producerer nogen is på alle, kan det skyldes forskellige årsager. For det første kontrollere højre side af ismaskine for en ledning. Wiren vil være i en opstillet position, hvis maskinen er slukket. I et sådant tilfælde, hvis lavere plastik håndtag til stede i landet, eller wiren direkte er der ingen plastik håndtag. Dette burde være nok for din ismaskine kan begynde at fungere igen.
Der kunne også være et tilfælde af blokering i ismaskinen fylde glasset. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge en hårtørrer til at smelte eventuel is fast i der, som er årsag til blokeringen. Udskift rørene hvis det er nødvendigt. Tjek ismaskinen forsamlingen for eventuelle revner op eller ødelagte dele. Især tjekke gear og plast arme langs isen rake, da disse er mere tilbøjelige til at bryde ned i forhold til andre dele. Udskift dem om nødvendigt.
Ice Maker er at lave små og mindre Ice Cubes; En defekt ismaskine termostat, en kvalt op vandlinjen eller et defekt vandtilløbsventilen kunne være årsagen dit ismaskinen ikke er i stand til at producere ordentlig isterninger. Der vil være vand linje bag køleskabet som du skal tjekke for korrekt vandgennemstrømning. I tilfælde af vand ikke flyder ordentligt gennem dette rør, rens eller udskift den om nødvendigt. Undersøg vandtilløbsventilen og få det ændret, hvis den har brudt ned. Sæt dig fryseren temperatur ikke mere end 8 grader Fahrenheit, for at sikre en korrekt isdannelser cyklus.
Lækage eller overfyldning af Ice Maker En lille utæthed i ismaskinen kan skyldes en krøllet vandledningen, mens en væsentlig stor del af lækage kan skyldes en større fejl i nogen del. I begge tilfælde er kontrollere, om køleskabet og ismaskinen udjævnes eller ej. Hvis du bemærker en komponent ikke fungerer, får det straks udskiftes.
Ice Maker fritager ikke Ice Cubes, Nogle gange, selvom is er dannet helt fint i din ismaskine, betyder det ikke skubbe ud skufferne. For at løse dette problem, skal du tjekke ejector gear og en motor for eventuelle fejl, og udskift dem om nødvendigt. Også teste termostaten og is hold varmer i dit køleskab da problemet kunne være på grund af disse dele funktionsfejl.
Dannede Ice har en dårlig smag eller lugt; Den primære årsag til is i dine ismaskine til at lugte eller smage dårligt, er mad lugt bliver blandet i det i løbet isen beslutningsproces. Du bør ideelt vaske og rense interiøret i dit køleskab at gøre væk med dårlig lugt. Også tegne en fødevare liggende i køleskabet i en lang periode. Bortset fra dette, se også vandtilløbsventilen, skifte vand filter i dit køleskab og skyl ud fødeledningen hvis problemet stadig fortsætter.
Ismaskine fejlfinding bliver enklere, hvis du henviser til manuel samtidig forsøger at gøre det selv. Hvis du ikke er behagelige eller ikke er i stand til at gøre det selv, kan du altid ringe til en autoriseret person, der har specialiseret sig i ismaskinen reparation.

Ting at gøre på Valentinsdag
Løs et løbende toilet
Fuld Tilbage Tatoveringer
Wireless Home Security System Anmeldelser
Brusebad Drain Reparation
Bremseklods Genanskaffelsesomkostningerne
Crazy Quotes
Kokken Idéer
Bohemian brudekjoler
Tankevækkende spørgsmål
How at lægge Carpet