Hvornår skal man Erstat Brake Pads

Bremserne er de vigtigste bestanddele af et køretøj. Kan du synes det er motoren, der er vigtigt til at køre et køretøj. Ja, det er en af ​​de vigtige komponenter i dit køretøj, men hvad nu hvis din bil ikke havde bremser? Hvordan ville du stopper det? Standsning en bil når du har brug for, er faktisk vigtigere end accelererende det. Hvis dine bremser er slidt op, kan din bil ikke kunne stoppe effektivt. Derfor vedligeholdelse af bremsesystemet spiller en afgørende rolle ved udførelsen af ​​dit køretøj. Men hvordan man kan vide, hvornår de skal erstatte bremseklodser? Dine bremser vil fortælle dig selv. Du skal bare være opmærksomme på dem. Lad os tage et kig på nogle velkendte advarselstegn.
Bremseklodser erstatning; Den vigtigste funktion i bremsesystemet, er at fremstille friktion mellem bremseklodser og bremse rotorer. Bremseklodser er af stål opbakning plader og har friktionsmateriale bundet til overfladen, og bremse rotorer den tykke metalliske diske, der er forbundet til køretøjets drivende aksler. Når du trykker bremsepedalen, styrken tilsendt bremseklodserne som tvinges imod bremsen rotorerne producerende friktion. Friktionen er ansvarlig for at reducere hastigheden på bremsen rotorer, i sidste ende standse køretøjet. Den konstante høje friktion på bremseklodserne får overfladen til at bære ud, hvilket påvirker bremseevne bilen. Du bør jævnligt kontrollere bremseklodser på din bil, hvis du vil undgå uheld forårsaget af bremse fiaskoer. Her er nogle tegn til at vide, hvornår de skal udskiftes bremseklodser. Læs mere om, hvor længe gør bremseklodser sidste.
De vigtigste og mest oplagte tegn er, når du hører din bil skrigende eller skrigen, hver gang du anvender bremserne. De fleste bremseklodser er bløde metal faner på dem, der producerer en højfrekvent hvin ved kontakt med bremse rotoren. Den angiver, at friktionsmateriale nuværende rundt bremseklodserne har slidt op og skal udskiftes. Bremseklodserne kan gyse eller rasle med angivelse løse dele.
Når du føler, at din bil ikke bliver kontrolleret af du alene, det er, når du bemærker rydning af bilen fra den ene side til den anden, betyder det, at det er tid til at tjekke bremserne. Det kan også resultere i hjulet højkant som kan være vanskelige at kontrollere og kan føre til farlige ulykker. Det tydeligt fremgår, at der noget galt med bremseklodser og de skal udskiftes.
Den bedste mulighed, er at visuelt at undersøge bremseklodser jævne. Mange biler have åbne fælge, der vil give dig mulighed for at se bremseklodser uden at skulle fjerne dæk. Kig til friktions materiale på bremseklods. Hvis det er alvorligt slidt ud, kan det efterlade riller i bremserotortemperatur. Hvis der er dybe riller eller score på rotoren er det tid til at skifte rotoren sammen med bremseklodser.
Levetiden for bremseklodser afhænger af mange faktorer som sammensætningen af ​​din bremseklodser, friktionen anvendte materiale, vægten af ​​køretøjet, dine kørevaner, osv. Ændring af bremseklodserne for ofte enhver tid bedre end at ændre det for sent. Jo mere du bruge bremserne, jo hurtigere de slides op, og kortere er deres levetid. Du kan gøre det bremseklods udskiftning manuelt eller få det gjort af en professionel.
Læs mere på:; Sådan Erstat Bremseklodser, hvordan du udskifter Brake Rotorer, det handlede om bremseklodser og bremseklodser udskiftning. Håber du fik svar på spørgsmålet ‘om at udskifte bremseklodser og rotorer. Så du skal ikke ignorere, når bilen prøver at fortælle dig noget!

Hvordan man sover bedre
How at omforme en Badeværelse
Hvordan man forebygger Split Ends
Kom Over en Ex
Skorstensfejning
Sådan foldes en Skjorte
Heater Core Fjernelse
Introduktion Tale Skabelon
Fuld Sleeve Tattoo Idéer
Plumeria blomst Betydning
Hvordan man planlægger en Begravelse