Hvornår skal du udskifte dækkene

De fleste af os bruger vores køretøjer, der jævnligt og er ganske særlig omkring rutinemæssig vedligeholdelse. Mens vedligeholdelse er meget vigtigt for en effektiv funktion og længere levetid af køretøjet, der er et område, som de fleste af os har en tendens til at glemme, udskiftning af dæk. De fleste dæk kommer med en garanti for en fastsat periode og udløbet af garantiperioden, betyder ikke, at du nødt til at erstatte disse dæk. Så fortsætter bilejerne ved hjælp af disse dæk, forudsat at de er i god stand, indtil de støder på et fladt dæk, en blæst dæk eller en sådan hændelse. Bortset fra at ødelægge din tur, kan sådanne hændelser også forårsage fysisk skade. Periodisk inspektion af dæk kan hjælpe dig med at undgå sådanne hændelser. Denne artikel kan give dig nogle tips om, hvornår der skal erstatte dæk. Læs mere på bil problemer.
Hvordan ved du, at Erstat Dæk
Vi ved alle, at en erstatning slidt gamle dæk er meget vigtigt for udførelsen af ​​køretøjet, samt for vores sikkerhed. Efter udløbet af garantiperioden, er regelmæssig inspektion af dæk nødvendigt. (I virkeligheden er det ikke nødvendigt at vente på, at garantiperioden udløber, for at kontrollere dæk). Der er så mange måder at identificere et dæk, som skal udskiftes. Det følgende er nogle af de metoder, som kan hjælpe dig til at beslutte, hvornår de skal erstatte dæk.
Inspektion af slidindikatorer
En af de bedste måder at afgøre, hvornår de skal udskiftes dæk er ved at inspicere for tegn på slitage eller slitage indikatorer. De fleste dæk har indbygget slidindikatorer, som ikke kan ses på nye dæk. Som dækkets bliver slidt op, disse hjulbaner af hård gummi bliver synlige. Pr. lov, vises slidindikatorer på dækket, da slidbaner få slidt ned til 1/16th af en tomme fra overfladen af ​​dækket. Dette er den angivne mønsterdybde at udskifte dæk. Hvis du finde disse slidindikatorer i to til tre forskellige dele af dækket, så er det tid til at udskifte dækket. These slidindikatorer skal optræde på forskellige dele, som er mindre end 120 grader fra hinanden på omkredsen af ​​dækket. Dette er, hvordan vi kan fortolke slidindikatorer at afgøre, hvornår at udskifte dæk. Læs mere om hvordan du løser et fladt dæk.
Penny for måling Hjulbane Dybde
Dette er en af ​​de letteste metoder, som kan anvendes til at finde ud af hvornår du skal udskifte dæk. Alt du behøver er en amerikansk penny, som skal placeres i mellem slidbaner på din dæk. En krone skal placeres på en sådan måde, at toppen af ​​præsident Lincoln hoved på penny skal passe ind i slidbanen. Du er nødt til at kontrollere, om hovedet er dækket af slidbaner. Selv hvis en lille del af hovedet er dækket, kan du bruge dæk til noget mere tid. Hvis ikke,. Sin tid for at erstatte dæk Denne test skal udføres hver tolvte inches langs omkredsen af ​​dækket. Du er nødt til at gøre tre runder, som ydre, midterste og inderste slidbaner skal testes. Hvis mønsterdybde er den samme omkring omkreds, så har du til at erstatte dæk. Hvis problemet ligger i en bestemt region kun da bør hjulsporing gøres, og udskiftning af dæk er ikke nødvendig. Nu ved du hvordan man kan måle mønsterdybde, at beslutte, hvornår de skal udskiftes dæk. Læs mere om hvordan du ændrer et dæk.
Andre faktorer
Når ovenstående er sagt metoder er nogle af de fælles og enkle metoder til at finde ud af slitage af dæk, som kan hjælpe dig til at beslutte, hvornår de skal erstatte dæk. Der er forskellige andre faktorer, som er indikatorer for udskiftning af dæk. Hvis dækkene har revner og brud, hvorigennem er den inderste stål tråde set, så udskiftning er nødvendig. Hvis væggen af ​​dæk har buler, boble, slidser og huller, så også du har for at kontrollere slid og ælde. Hvis de krævede lufttryk på dækket ikke opretholdes, kan det være et tegn på utætheder og løbende luftudsivning er endnu et tegn på, at peger i retning af udskiftning af dæk. Du kan også kontrollere tidspunktet for udløbet af dæk, som anses for at være 10 år fra datoen for fremstillingen. Da de fleste af os ikke bruger dæk i ti år, er dette punkt ikke er så vigtig. Prøv dog at tjekke datoen for fremstilling, som er kodet på siden af ​​dækket. Gå efter nye, i stedet for den gamle (ikke brugt) dem. Læs mere om tips til dækkenes sikkerhed og vedligeholdelse og dæk ratings: hastighedskategori og belastningstal.
Nu har du en grundlæggende idé om, hvornår de skal erstatte dæk og hvor ofte skal erstatte dæk. Kort sagt, har du at spare lidt tid til at inspicere dæk til ovenstående er sagt tegn, kan der hjælper dig med at bestemme hvornår de skal udskiftes dæk.

Plantning Frugttræer
70′s Fashion
Porrer: Sådan Forbered
Sådan installerer Skifer Tegl backsplash
Kom Over en Affair
Billig Weekend Getaways
Hvordan man rent Hvidguld
Jeans Size Conversion Chart
Hvordan man planlægger en Begravelse
How indgangsvinkler Kvinder
Forholdet Tips til kvinder