Hvornår skal du Udskift Timing bælte

Nogle geniale havde sagt, at “livet drejer sig om timing«, og dette gælder også maskiner. For alle bilmodel af fabrikanten, er timingen kæde eller timingen bælte blandt de auto dele, der tjener et meget vigtigt formål i køretøjet og for en meget lang tid. Og hvis nogen timingen bælte problem dukker op, er det bedre at få en timing bælte udført udskiftning. Men hvad er en timing bælte? Hvordan og hvornår skal erstatte timing bæltet. Vil du finde svarene på disse spørgsmål og meget mere om, hvornår for at ændre timingen bælte i denne artikel.
Firetakts motorer er udformet på en sådan måde, at indtaget ventilerne åbne ved begyndelsen af ​​den første revolution og lukke ved udgangen af ​​det. Tilsvarende udstødningsventil vil åbne i starten af ​​fjerde revolution og lukker ved udgangen af ​​det, før indtagelsen ventilen åbner atter. Denne synkronisering er fuldstændig kontrolleret af timingen bælte, og det spiller derfor en vigtig rolle herovre, ved at synkronisere knast med krumtapakslen.
Hvornår du skal skifte Timing bælte
Der er visse synlige symptomer, der kan beslutte, hvor ofte du ændrer timingen bælte. En af de bedste måde at tjekke ud for ethvert tegn på timing bælte problemer, er at åbne motorhjelmen og tjek timingen bælte for dig selv. Men, her er nogle indirekte dårlig timing bælte symptomer, som bør ses ud for.
Overdreven Udstødning Emission; Et problem forårsager timing bælte, kan ødelægge et velfungerende en bils motor og årsager emissionen af ​​udstødningsgas røg. Dette skyldes, når den tid bæltet ikke synkronisere lukning af udstødningsventilen. Dette fører til uudnyttet gasser ud gennem udstødningen. Så hvis du bemærke dette symptom, kan det være på grund af en timing bælte problem.
Chikaneret Start af køretøjet Hvis du har et problem med at starte en bil, kan timingen bælte have driftsfejl. Der findes mange andre biler problemer, som kan forårsage dette symptom og derfor kan det være tvetydige. Men hvis du jævnligt står over bilen startproblemer, og derefter få timingen tjekket bæltet.
Overophedning og Utætte Engine, Ekstreme temperaturen i motoren eller varmt vejr kan forårsage skade på Tandremme, som er hovedsageligt fremstillet af gummi. Som følge heraf tager den motoren ikke arbejde i synkroniseringen og der kan være motor overophedning efterfulgt af lækage. I et sådant tilfælde, er én tilbage med intet andet valg end at overveje det tidspunkt, hvor at udskifte timing bælte.
Pludselige ændringer i motorstøj, Et andet symptom, som nogle bilister måske varsel, usædvanlig motorstøj forårsaget af timing bælte problemerne. Ved den mindste anelse, få timingen bælte kontrolleres med en auto servicestation, hvor en mekaniker kan foreslå dig en tidsramme for, hvornår for at ændre timing bælte.
Hvordan du udskifter en Timing bælte
Her er nogle tips eller en procedure for en af ​​de nemmeste måder at erstatte en timing bælte. Men, er stærkt anbefales at tage professionel hjælp til at udskifte en timing bælte. Dette er helt sikkert ikke en “gør det selv«-proceduren og man skal gå efter det kun, hvis du har et indgående kendskab til alle de køretøjsdele og udføre det under nogle ekspert opsyn. ; Lad køretøjet køle ned til normal temperatur og afbryd bilens batteri fra motoren. ; Tag alle de dele, som ville hindre dig og samtidig fjerne de gamle timing bælte. , Nu skal du bruge en skruenøgle og bringe mærke på krumtapakslen til nul hvornår skalaen mærke på motorblokken. ; Fjern bolte holde timingen kæden og fjern dækslet. Kontrollér segl krumtapakslen og knastaksel, remstrammer lejer, alle nul timing markeringer. Hvis nogen af ​​dem er beskadiget, udskift straks eller den nye tidsplan kæden vil mislykkes i løbet af kort tid. , Nu fjerner den nye kæde og juster spændingen i overensstemmelse med specifikationerne fra producenten. Tilslut en ny pakning til denne timing bælte og kontrollere timing varemærker. ; Sæt alle de andre dele, der var løsrevet tidligere og også tilslut batteriet til motoren. ; Genstart motoren, og derefter kontrollere, om nogen af ​​selen problemet symptomer stadig er til stede. Hvis du gerne vil vide hvor lang tid tager det at ændre tidsplanen bælte, ville svaret afhænge af, hvor meget ekspertise har du på dette job. , Læs mere på:; Timing Chain erstatning; Timing bælte genanskaffelsesværdi Håber denne artikel rydder enhver tvivl om hvornår man skal erstatte timing bælte, og hvordan timing bælte problemer kan løses. Jeg vil gerne gentage, at forsøget på at reparere auto problemer selv kan yderligere forværre problemet, og det er vigtigt for dig at nærme sig en ekspert i de fleste auto reparationer.

Septisk systemer Typer
Vinylbeklædning Farver
Det, at formulere kælderen Wall
Hvordan man kan skære Metal
Ren Gaskomfur Burners
Kokken Idéer
Hjemmelavet Fødselsdagsgave
Phoenix Tattoo Design
Vitamin E Olie Bruger
Udsmykning Ideer til badeværelser
Skift Grout farve