Hvordan to cornrow Hair

Trendy og cool, cornrow fletning stilarter er en traditionel måde at sammensnoning håret tæt på hovedbunden. Denne afrikanske American tre strandet fletning stil er blevet populariseret af berømtheder sådan Sean Paul, Britney Spears, Snoop Dog og mange andre berømtheder. Men en interessant faktum om cornrow hår er, at denne stil var brugt siden oldtiden og kan ses i de gamle mønter og statuer. Dag cornrow designs har bevæget sig ud begrænsningerne af den konventionelle stilarter og kan nu arbejdede i geometriske mønstre for at danne simple eller komplekse designs. Dette kan være formet som hvirvler, stiliseret geometriske mønstre og kurver. Her er en guide til hvordan du cornrow hår i forskellige stilarter.
How to cornrow Hair Step By Step
Beslut om cornrow Braid stilart; Før du kan starte ud med det faktiske hår sammensnoning træffe beslutning om den cornrow stil, du bedst kan lide. Et billede af slutresultat vil hjælpe dig afgøre løbet af aktion. Du kan se på cornrow fletning billeder på internettet og i bøger til inspiration for den stil. Starte med fire til seks afsnit fra front til bagsiden af ​​hovedet. For frisure skal du bruge ét bredt tandet kam, gummibånd, hår klip og selvfølgelig til masser af tålmodighed og tid spare.
Udrede dit hår; Spray lidt vand på din hår og rede ud det omhyggeligt. Vær forsigtig med ikke vådt dit hår grundigt om, som håret, når det bliver vådt og udvider, som det tørrer. Så spændingen er nødvendig for at holde håret sammen kan trække i håret.
Delvis hår Brug en rotte-tailed or enhver bøde tandet kam en del håret i sektioner, som kan flettes. Tyndere afsnit vil resultere i mindre cornrows, mens større dele bliver udbyttet større cornrows.
Fletning Hair, På hårgrænse, håret i tre lige store dele kløft og start fletning den lille del af hår ved hårgrænsen. Hold til venstre Strand, midt Strand, og højre Strand i hånden, uden at trække det for stramt eller lade det løs. Nu tager den venstre Strand, krydse den under midten Strand sådan, at venstrefløjen Strand er nu midt Strand. Følge dette op ved at tage de rigtige Strand og krydse den under midten Stranden. Som du fletning, tager nogle hår nearby fra afsnittet og føje den til midten streng i den fletning. Sådan fletning er fastgjort til den del af hovedbunden. Fortsæt fletning indtil du når til slutningen.
Fortsæt fletning; Afslappet hår kan blive nødvendigt at untangled, at du bliver sammensnoning. Bruger en spray flaske fyldt med vand for at dæmpe dit hår og løsn den stramme tangles. Når du har flettet tæt på hovedbunden, fortsætte din normale fletninger for lange hår.
Fastgør enderne af Frisure; Når du er færdig med frisure, forhindrer det mod optrævling ved hjælp af snap-fri gummi bånd eller hårspænder. Hvis du har naturligt krøllet hår så kan du krøller dem rundt med fingeren for at gøre det ophold. Gentag flette processen hele vejen rundt om dit hoved og sørg for, at du opretholde en ensartethed i størrelsen af ​​afsnittene.
Læs mere på:; Sådan må Cornrows, hvordan man Braid Cornrows, cornrow Agramaner af alle farver, kan du slutte af med en aqua voks eller et protein hårgelé at gøre håret fletning design holder længere. Må ikke trække dit hår for hårdt while sammensnoning dit hår, da det kan beskadige hår og hovedbund. Vide, hvordan man cornrow hår til væve kan hjælpe dig med at mestre det grundlæggende i denne frisure design. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke kan perfekt det første. Med tiden og tålmodigheden du kan mestre kunsten at sammensnoning cornrows.

Monkey Tema Baby bruser
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Stenbukken Man
Fjern spraymaling fra Beton
Populære Tatoveringer
Hjemmelavet Lotion Opskrift
Lær at Braid Hair
Sådan installeres Bremseklodser
Phoenix Tattoo Design
Sådan spiller Bunco
Skal jeg kalde hende