Hvordan til at få mit kæreste Tilbage

Det har været et stykke tid siden du rammer en ru plaster i dit parforhold. I aftes mens du var på hovedet koldt ende, du har hægtet op på hende og nu er din værste frygt er mest sandsynligt, at gå i opfyldelse. Det var nok det sidste ord, du talte til hende. Det har været 48 timer siden, der kalder, og hun er underjordiske (jeg mener hun tager en time-out). Du behøver ikke vide hvad man skal gøre, og man kan ikke hjælpe, men spekulerer på, hvordan får min kæreste tilbage. Hmmm … Måske kan jeg hjælpe dig med det! Smerten og forvirring er for meget at håndtere, men at komme tilbage sammen efter en pause up, bliver du nødt til tænke med en tad smule rationalitet. Så Lad os se, hvad der er svaret på hvordan du får min kæreste tilbage.
At få min kæreste tilbage
Give hende tid; at give hende tid betyder ikke, du har at komme over en pause op. Da din ex kæreste ikke svarer, skal du give hende tid at køle ned og vende tilbage til hendes sanser. Efter alle de brag og brænder af beskyldninger og insinuationer, er det urimeligt at kræve. Så hold ud for nu. Denne måde, også dig tid til at tænke på en handlingsplan.
Hvad gik galt?; Det tager altid to til tango. Hvis du virkelig vil have svar på, hvordan at få min ex kæreste tilbage, skal du tænke på, hvad der gik galt. Så meget som du ville hade det, men sandheden er, det var din skyld også. Sæt dig ned og laver en liste over ting, som du mener er ansvarlige for denne situation. Lav en note om, hvad dit niveau af deltagelse var i disse forseelser. Analysér dine reaktioner, og din opførsel, når du har været sammen med hende. Vigtigst er det, gør en indsats for at ændre det til det bedre, så din ex kæreste giver jeres forhold en chance.
Nu Get Back, Skal jeg ringe til hende? Selvfølgelig. Nu er det tid. Ring til hende. Hvis hun ikke besvare dit opkald, tekst hende. Hvis du stadig ikke får et svar, komme i kontakt med sine venner. Det er den sikreste vej for at finde hende. Den tid brugte uden jer ville have hjulpet hende introspect også.
Klart ud; klare tingene ud med hinanden. Talk dine problemer med hinanden. Fortælle hende, hvad du forventer af hende og høre, hvad hun har at sige. Det er dumt at siger, at du ikke forvente noget fra din partner. Lad os se det i øjnene vi har alle forventninger. Under forventningerne er ikke forkert, men skjuler dem messer op på situationen. Må ikke forvente hende at være et sind læser. Det er vigtigt, at du taler op i stedet for at tolerere problemer med at gøre understrømme.
Langsom og støt, hvis resultatet er, at hun ønsker at starte forfra, Tillykke!? Men hvis hun ikke, vær ikke modet. Hun kan ikke ønsker at komme tilbage med dig som en kæreste. Hvad så? Det faktum, at hun hørte dig ud er godt nok at starte med. Genopbyg dit venskab og tage tingene som de kommer. I første omgang gør, hvad det kræver at være ven. Den enkleste ting, som du kan gøre er bare at være der for hende.
Miste den pige du elsker, er en enorm tilbageslag. Men hvis hun er virkelig ulykkelig i relationen, foreslår jeg lade hende gå. Læs, hvordan give slip på en person, du elsker at få et indblik i samme.
Så dette er hvordan du får min kæreste tilbage. Trækker en forhold og trække din partner sammen vil kun forværre ting for jer to. Så hvis du er virkelig forelsket i hende, lad hende komme tilbage til dig, i stedet for dig at løbe efter hende. Et ægte kærlighed altid finder hans / hendes vej hjem efter vandring. Held og lykke!

How til mudder Indervæg
Bivoks Lip Balm
Sådan ændres en generator
Laser Hair Removal Anmeldelser
Hvid Birketræet
Termostat Fejlfinding
Aerob Dance Moves
Sådan får du Famous Hurtig
Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Sådan Gør Floating Hylder
Franske kvinder Navne