Hvordan til at bære en Pashmina sjal

Oprindelsen af ​​ordet pashmina kommer fra det persiske ord pashm som betyder uld. Den høje kvalitet og blødhed gør dette til en meget speciel uld og er kendt for sin høje pris. Det er dyrket af en sjælden race af geder findes i Himalaya regioner i Nepal og Tibet. Det er også fundet i Mellemamerika særligt Mongoliet. Uld fra underverden af ​​disse bjerggeder der indsamles og blandet med silke at producere pashmina. Selv om det er meget let, det giver utrolig varme og er velegnet til dag tid og festtøj. The Pashmina er en meget alsidig struktur, og her vil vi guide dig om, hvordan man bære en pashmina sjal.
Måder at bære en Pashmina sjal
Det være sig en formel eller afslappet lejlighed, en pashmina sjal er det mest alsidige tilbehør til egne. Det tilføjer et strejf af elegance og glamour til selv de mest enkle outfits. Der er forskellige måder og stilarter indpakning en pashmina omkring dig.
Løkken Wrap, Denne stil blev gjort populær af den daværende modeikon Grace Kelly. At skabe dette stilfulde og elegant look, fold pashmina sjal i halve, længderetningen så den foldede kant vender mod dig. Nu fold det på midten igen, men langs med den bredde. Sæt foldede pashmina bag hovedet, og sæt den åbne ende af sjalet gennem løkken ved foldede ende. Parret denne store pashmina med en kæreste jakke og dinglende øreringe. Dette udseende passer hjerteformede ansigt med en stærk knoglebygning.
Dobbelt Pashmina Wrap, Dette er et fantastisk trick til, hvordan man bære en pashmina sjal. Til dette du har brug for to Pashmina sjaler i kontrastfarver farver som blå og pink. Griber ind i hinanden både pashmina alle rundt og drapere dem omkring halsen. Denne stil er egnet til alle ansigt strukturer. Så her er et svar på, hvordan man bære en pashmina sjal.
Skulder skuldertræk Sjal; Denne stil har evnen til at omdanne en almindelig outfit til en ultra chic én i løbet af få minutter. Bare sørg for at du vælger en fed øje affyret farve som blod rød eller kanariegul gul for pashmina tørklæde. For at få dette udseende, wrap en lang og bred tørklæde løst over skuldrene. Drapere den ene ende af tørklæde på tværs af dine skuldre og holde den anden ende hænger ved udgangen. Forsøg ikke at få en alt for pæn udseende, bare drapere den løst en båd hals look. Dette er en bedste ideer, hvis du var undrende, hvordan man bære en pashmina med en kjole.
The uopskåret Sjal, at oprette det udseende, du har brug for en lang rektangulær pashmina sjal. Placer sjal over nakken og efterlade den ene side hænge lidt længere end den anden side. Nu, wrap den side, der er længere rundt om halsen, drapering den rundt om halsen i urets retning. Sjalet skal ende, hvor du begyndte drapering det med udgangen hængende ned på din front. Du vil måske gerne vide mere om måder at bære en pashmina.
Hovedbøjlen; En sjov måde at binde en letvægts sjal ligesom pashmina er hovedbøjlen. Til dette tage et firkantet sjal og og fold de to modsatte hjørner til at danne en trekant. Nu ruller det for at danne en lang smal hår slips. Placer dette på din krone af dit hoved og binde enderne på bagsiden af ​​din hals. Dette er en fantastisk kig hvis du har brug for at camouflere en dårlig hår dag.
Simpel Drape; Den bedste måde toppen bære en pashmina, er at drapere det på tværs dine skuldre. Dette er en af ​​de mest tidløse og klassiske måde at bære pashmina til en elegant aften i byen. Læs mere på; Pashmina – Hvordan til at bære en Pashmina, hvordan man Bær tørklæde; Den vigtigste ting at huske, når du bærer pashmina er at holde dit look enkel. Må ikke være bange for at eksperimentere og skabe din egen unikke stil. Så nu hvor du ved, hvordan man bære en pashmina sjal, hvorfor ikke prøve nogle af de ideer ovenstående og gør dig klar til at se besvær elegant.

40 års fødselsdag Kager
Pashmina – Hvordan til at bære en Pashmina
Forsinket Fødselsdag Meddelelser
Sådan får du akrylnegle Off
How at tråde en Undertråd
Konvolut Størrelsestabel
Hængende stueplanter
Bedste Grout Cleaner
Pine Bonsai Tree
Kraveben Piercing
Cool bil Øgenavn