Hvordan til at bære en Claddagh Ring

En af de kulturelt mest betydningsfulde stykker af smykker i historien er måske det irske Claddagh ring. Den irske Claddagh ring historie kan spores så langt tilbage som over 300 år. Udformningen og den måde ringen er slidt har særlige Claddagh ring betydning. Lad os gå ind i dybet af Claddagh ring mening.
Hvad er Claddagh Ring Betydning?
Betydningen af ​​Claddagh ring ligger i dets betydninger. Der har dog været nogle ændringer i design, men Claddagh ring betydninger forbliver de samme. Ordet Claddagh henviser til en lille fiskerby i Irland. Ringen blev først lavet i, at fiskeri landsby, og derfor fik sit navn ‘Claddagh Ring «. Claddagh var en lille landsby med snoede gader og huse med små stråtag.
Hvis man ser på de oprindelige udformning af Claddagh ring, der er et hjerte, der fastholdes af to hænder. På toppen hjertet, er der en krone. Den oprindelige Claddagh ring betydninger portrætteret kærligheden mellem to hjerter, der var oceaner hinanden. Hjertet står for kærlighed, hænderne for venskab og samvær og kronen betyder loyalitet.
Forløberne Claddagh Ring
Der er to historier, der omgiver oprindelse Callaghan ringen. Den første historie siger, at den første person, der har skabt Claddagh ring var Richard Joyce, en slave fra Claddagh landsbyen. Han havde ringen lavet til sin kæreste. The Claddagh ring betyder dybest set drejer sig historien om Richard. Det siges, Richard vendte tilbage til sin elsker i Claddagh efter at han var fri fra obligationerne for slaveri. Der er mange legender omkring historien, nogle siger han flygtede slaveri og vendte en gratis mand til at Claddagh og begavede hans kæreste med Claddagh ring.
Den anden historie handler om Margret Joyce, som har arvet en enorm sum penge fra sin afdøde mand Domingo de Rona. Hun giftede sig igen borgmesteren i Galway Oliver Og fransk, i 1596 og han brugte sine penge til at bygge broer i Connacht. Den første Claddagh ringen var hendes forsyn belønning, som var hang i hendes skød, som en ørn. Lad os nu besvare det spørgsmål, som har bragt dig til denne side, hvordan man bære en Claddagh ring.
Hvordan bærer du Claddagh Ring?
The Claddagh ring betyder ikke kun ligger i symboler hjerte, krone og hænder, men også hvilken hånd det er slidt og retning kronen point. Som et bryllup ringe til Claddagh ringen er det bæres på venstre hånd. Kronen point væk fra hjertet af den person, der bærer ringen. Det viser, at dit hjerte er blevet forenet sammen med en anden hjerte for evigt.
Hvis en person har opført et nyt forhold, er ringen skulle bæres på højre hånd med kronen peger væk fra hjertet. Dette viser, at dit hjerte er vundet over af en person, og ikke længere er åben for nye relationer. Dette gør Claddagh en perfekt forlovelsesring. Den samme metode indebærer, at de ikke er interesseret i at starte et forhold. Du kan læse mere om hvilken finger har forlovelsesring gå på. Hvis du bruger ringen på højre hånd med kronen vender ind mod dit hjerte, betyder det, du er villig til at overveje kærlighed eller nye forhold. Dette viser, at hjertet er åbent for kærlighed og har ikke vundet over af nogen.
Det var alt om, hvordan man bære en Claddagh ring. En Claddagh ring kan bæres af både mænd og kvinder. Så følg instruktionerne om, hvordan man bære Claddagh ringen, og forkynde for verden din nuværende civilstand.

Thimbleberry Plant
Strand Tema Bryllupskager
Gave Ideer til Lærere fra studerende
Office Cubicle Pranks
Hvordan du installerer Indervæg Loft
Blødgøringssystem Reparation
Music tattoo designs
Astrologi og Kompatible Skilte
Sea Turtle Tatoveringer
Ufærdige Køkken Cabinets
Tile backsplash Idéer