Hvordan man Tie et tørklæde

Vidste du, at det tager næsten 2 år at gennemføre en Hermes tørklæde, fra designkoncept, gravering og trykning af hånd afsluttende proces? , Der taler meget om vigtigheden af ​​tørklæde som en mode tilbehør. Den fornemmelse af et tørklæde er afhængig af simple ting som, hvordan man binder et tørklæde. Tørklæder fås i så mange former, størrelser og farver, at der i dag modepræget verden, et tørklæde er ‘det’ accoutrement, hvis du ønsker at gøre denne ultimative fashion statement.
Hvordan man Tie et tørklæde på hovedet; Der er flere forskellige stilarter, som du kan afprøve, hvis du ønsker at lære at binde et tørklæde på hovedet. Den nemmeste af de stilarter er selvfølgelig at bruge tørklæde som en bøjle, men du kan også bruge stoffet som en bandana på hovedet eller bruge det som en sofistikeret kvindes tøj stykke for at dække dit hoved. Her er nogle måder, du kan lære at bære et tørklæde.
Pandebånd Tørklæde, Tag et tørklæde, som er blød og silkeagtig. Det bør være lang nok til at ramme dit hoved helt, men ikke for længe. ; Fold tørklædet længde klogt at danne en tube stof. ; Placer tørklæde i en passende afstand fra hårgrænsen og derefter forsigtigt binde enderne af tørklædet på nakken. ; Bandana tørklæde, Tag en firkantet tørklæde og derefter gange i halve, diagonalt. , Af den trekant, der er blevet dannet, skal du placere længere kant ved hårgrænsen og smallere kant hviler på håret. ; Bind enderne af tørklædet under håret til at danne en bue eller en knude. Hvis du vil kan du skubbe tørklædet lidt tilbage eller endda gratis et par hårstrå til at skabe en flirtende, feminint look med en klassisk hår tilbehør. , Chef Cover, Tag en firkantet tørklæde og derefter gange i halve, diagonalt. Men i denne stil, sikre, at størrelsen af ​​tørklædet er større end den ene i den bandana stil. ; Dæk dit hoved med foldede tørklæde og bringe kanter tørklæde under din hals. Kryds enderne og tage dem bag nakken. ; Tie enderne i en knude på bagsiden til at lære at binde et tørklæde i hovedet dække stil. ; Sådan Tie en Neck Tørklæde, En af de mest populære måder at bære et tørklæde, er at binde det omkring ens hals eller endda bare drapere det rundt om halsen. Her er nogle all time favorit metoder, hvordan man binde et tørklæde om halsen.
Simple Neck Tørklæde; Fold et kvadrat tørklæde til at danne en trekant. ; Løft tørklæde og læg den foran halsen, med den midterste del af tørklæde hvile på din krop. ; Tag de to kanter af tørklæde bag nakken og derefter bringe dem tilbage til fronten, og derefter binde en løs knude. ; Spred de materielle over og under de materielle og lad det ikke bundt op. ; Bind en anden knude, og du er færdig. , Fransk knude; Placer en stor firkantet tørklæde på bordet i en rombe. ; Bring den nederste kant mod midten af ​​tørklæde og derefter placere det lidt over det samme. ; Bring den øverste kant mod den lukkede lange del af underkanten. ; Nu fold den nederste kant mod midten af ​​tørklædet, så det er i overensstemmelse med den spidse kanter på venstre og højre. ; Nu fold den øverste kant til at nå dække foldede nederste del helt og derefter fold tørklædet på langs igen. ; Spænd tørklæde om halsen fra front til tilbage og derefter bringe enderne tilbage til fronten igen. ; Bind enderne løst og tage det til siden og derefter knude igen. , Neck Rosette; Fold tørklæde på langs indtil du får den ønskede tykkelse. ; Placer tørklæde på en sådan måde, at dens midterste er på nakken og kanterne er i front. ; Sno enderne over hinanden for at danne et tov lignende struktur. Efter dette, vride tørklæde med både ender i nakken og wrap rebet rundt om sig selv til at danne en rose lignende form. ; Tuck det rodede ender bag eller under tørklædet, så oprettelsen holdes på plads. ; Sådan Tie en lang Tørklæde, En af de nemmeste former for tørklæde at lege med, er en lang tørklæde på grund af dens let alsidighed og tilpasningsevne. En lang tørklæde er også den perfekte løsning til en forespørgsel som hvordan man binder en vinter tørklæde. Her er nogle tørklæde at binde instruktioner til en lang tørklæde.
Europa Classic, Fold tørklæde i halv på langs og derefter holde de løse ender i højre hånd og foldede del i venstre hånd. , Placer den på bagsiden af ​​dit hoved med den midterste af den foldede tørklæde på bagsiden af ​​din hals. , Nu glider de løse ender af tørklædet gennem løkken, som er skabt af klappen. Du har du klassiske lange tørklæde knude. ; Den anden varianter, du kan prøve med en lang tørklæde er bare at lade det drapere rundt om din hals og lod den falde løs eller bare smide den ene ende rundt om halsen.
Et tørklæde er et tilbehør som kan hjælpe dig spille op eller ned en outfit afhængig af, hvordan du bruger det. Selv i dag er det fremført som en stil symbol og mest alsidige smykke til fremhævelse af tøj, før år 1900, blev tørklæder kun anvendes som leder belægninger og til intet andet mode pynt. I dag er de hoved gear, taske ornamenter, saronger og endda talje vinger. Der er ingen grænse for eksperimenter, som du kan nyde med et tørklæde, alt du skal gøre er at lære at binde et tørklæde.

Broken vinduesreparation
Sådan får du en kæreste
Aluminum Vindue erstatning
Saflorolie
Betydning af Gemstones
Roterende kompostbeholder
Online Dating Advice
Sådan ændres Viskerblade
Hjemmelavet Gaver til mor
Hvordan man Paint ett Door
Sange til Begravelser