Hvordan man Tie en butterfly

Forestil dig at der er en fantastisk fest, der kommer op. Du har fået en gylden mulighed for at møde, hvem der er hvem af din by. Den eneste fangst er, at det er naturligvis en formel part. Du er nødt til at bære en butterfly. Hvad? En butterfly? Nu måde! Jeg er ude af denne mand! Butterfly er helt sikkert ikke min kop te, er helt sikkert det, som nogle af jer skal tænke. Men hey, enige om, at det er svært at binde i forhold til en slips, men der er intet at være bange for det dudes! En lille smule af dygtighed og fingerfærdighed vil gøre det trick. Så at sige farvel til færdiglavet butterfly og knowhow til at binde en butterfly!
Sådan Tie en butterfly Trin for trin
Trin # 1; Tag slips og tilpasse sin længde passer og passer til din hals størrelse. Derefter løfte op i kraven på din skjorte og sætte binde om halsen. Dette vil gøre enderne hænge ned foran. Husk, at den ene ende bør være omkring 1 og en halv inches lavere end den anden.
Trin # 2; Få den lange ende på tværs af, bagved og så endelig over den korte ende, til at danne en enkelt knude. Sørg for at du trækker dine knude stramt rundt om halsen.
Trin # 3, Nu fold enden der er kortere på det punkt, hvor formen beslægtet med timeglas på forstævnen begynder at indsnævre ind i en bue. Kort sagt, timeglas formen er det bredeste punkt i den korte ende. Denne bue skal dannes i front. Buen skal holdes i vandret stilling på din hals.
Trin # 4, Igen, få den lange ende over og foran kortere. Ligesom du foldet den korte ende, på samme måde fold den lange ende på det sted, hvor timeglasform begynder at indsnævre til en anden bue. Læs mere om hvordan man laver en butterfly.
Trin # 5; Når du har foretaget den anden bue bringer det under den første. Følg at ved tucking den anden bue ind i rummet bag den første. Endelig justere formen af ​​disse to buer.
Kudos til gennemførelse af hvordan man binder en butterfly! Du har gjort det! Interestingly denne butterfly kan laves med en almindelig slips også! Ønsker du at vide, hvordan man binde en butterfly med en slips? Hæng på.
Hvordan man Tie en butterfly med en regelmæssig uafgjort, Akin til den tidligere procedure at binde en butterfly, drapere slips rundt om bagsiden af ​​din hals. Enderne skal være hængende over din skjorte krave. , Igen, sørg for at holde den ene ende hænge lavere end de andre. For højrehåndede folk, har den lange ende, der skal hænge over din venstre kraveben, og det er omvendt for venstrehåndede. ; Cross den lange ende over kortere, trække den under og gennem midten af ​​hullet dannes som følge af denne passage. Det er et meget vigtigt skridt, når du kigger på, hvordan man binde en butterfly. Du kan finde denne svarer til at binde en snørebånd. ; Træk ikke den lange ende for stram. Lad det hænge lidt taber, men det bør ikke glider ud. ; Nu fold den kortere ende nedad sin egen længde og hold den vandret. Mens du gør dette sørg for at det rører hver af dine collarbones. ; Den lange ende nu skal trækkes over det, og det skal være bundet forsigtigt. Du er færdig med halvdelen af ​​buen. ; Gør det samme med den anden halvdel af bov-lange ende bør være foldet over dens længde og holdt forsigtigt. For at undgå at trække buen ud, ikke slæbebåd på det. , Den foldede ende nu skal skjules i sløjfen bag de kvadrerede korte ende. Der vil være en løkke dannes en følge af det forrige trin i ryggen. ; Jo længere foldede ende i denne løkke skal skjules i denne løkke. ; Bind knude ved at trække begge sider meget forsigtigt. ; Endelig tjek i spejlet og juster butterfly hvis det bliver nødvendigt. Det var det! Du har nu lært at binde en butterfly.
Læs mere på:; Sådan Tie en Bow, instruktioner om, hvordan Tie uafgjort, og i slutningen af ​​dagen, vide, hvordan man binde en butterfly er god, da det giver en flot, klassisk touch til din formals, højre fyre ? Det er her, jeg bøjer sig ned og underskriver!

Sådan fjernes en Tick
Ting at gøre på Valentinsdag
Monkey Tema Baby bruser
Tile backsplash Idéer
Nem Updos for lange hår
Parabolinstallationen
Curly pilegrene
Vindue Blind Reparation
Bil Batteri levetid
Hvordan at slippe af Sukker myrer
Design din egne sko