Hvordan man Thread øjenbryn

For en række af mænd, ligger sex appeal en kvinde i øjnene. Sandsynligvis, det er grunden til kvinder er så særlig om at gøre deres øjne, hvad enten det er gennem øjenmake up eller ved at give ordentlig form til øjenbrynene. Øjenbryn forme, ske gennem voks eller gevind, gør øjne stå ud og se attraktive. Jeg føler personligt, at varm voks ikke bør anvendes i ansigtet, som det undertiden kan forårsage forbrændinger og ar, så for at undgå, at gevindskæring er nok den bedste løsning til at give form til øjenbrynene. Hvis du også deler mine bekymringer og ønsker at vide, hvordan man tråd øjenbryn derhjemme, så her nogle nyttige tips om det samme. Læs mere på øjenbryn gevind.
Tips om Sådan Tråd øjenbryn
Før lade Dem om, hvordan man tråd øjenbryn trin for trin, lad mig først fortælle dig en meget vigtig ting om øjenbryn forme. Mens threading øjenbrynene, kan du ikke kun slippe af de overflødige hår i området, men også ændre længden og tykkelse øjenbrynene der passer formen af ​​dit ansigt. Så proceduren i gevind vil forblive det samme for hver kvinde, men skal hun beslutte, hvilken form at give sig så, at hendes øjne ser endnu mere smuk. The forskellige øjenbryn figurer, at en kvinde kan give sig selv igennem gevind kantede, buede, flad eller hvælvet. Når du har besluttet figur, kan du starte med gevind procedure.
Trin 1: Tag en bomuldstråd og skær dem i en 26 inches strand. Nu binde både dets ender sammen i ett knude.
Trin 2, Hold tråden med fingrene og tommelfinger af både hænder. Spread fingrene inde i tråden på en sådan måde, at en rektangel dannes med tråd.
Trin 3, Når rektanglet er dannet, vride tråden fra midten omkring femten gange, således at en form for X er dannet med tråden.
Trin 4; X formet tråd er dit udstyr for at forme og tråd øjenbryn derhjemme. Men først praksis gevindskæring en smule på dine ben, da huden omkring øjenbrynene er temmelig følsom, og kan ret let at såre. Så kun når du opnår en vis grad af perfektion i gevindskæring, bør du flytte på din øjenbryn.
Trin 5; Du kan starte ved at holde snoede del af gevindet på hudområde, som De har valgt for at praktisere gevind. Nu, med din højre fingre og tommelfinger, flytte snoede del af tråden til venstre. Du bliver nødt til at udvide og åbne fingre og tommelfinger på højre hånd for at gøre det. Gentage den samme proces med venstre hånd nu den og flytte den snoede del af tråden mod højre. Praksis et par gange, indtil du er fuldstændig comfortable gør det.
Trin 6; Nu hvor du har lært de grundlæggende procedure gevindskæring, kan du begynde gevind dine øjenbryn. Placer snoede del af gevindet på den side af hårrødderne, der skal fjernes. Prøv nu at indfange disse hår, med den samme threading procedure, du har lært i det forrige trin. Når du er i stand til at fange håret, bare trække dem forsigtigt fra huden.
Trin 7; først fjerne de uønskede hår til stede i mellem øjenbrynene, derefter gå videre til at fjerne det samme fra den øvre og nedre del af øjenbrynene. Når du har gjort dette, give dine øjenbryn den ønskede form.
Læs mere på:; øjenbryn Shaping Tip; Øjenbryn Threading instrukser Jeg håber nu du vide, hvordan man tråd øjenbryn dig selv. Her er en sidste tip til dig – indlæg threading, gnide en isterning rundt i hudområdet, som du netop har gevind for at undgå hævelse og irritation af huden.

Ting piger bør vide om Guys
Sådan at trimme et træ
Type C Personlighed
Beach Party Sange
Tøj i Medieval Times
Frisurer til Plus Size Kvinder
Sådan Gør Soy Candles
Faux Hawk frisurer for kvinder
Borsyre syre Ants
At drikke Absinthe
Elektrisk rullemadras