Hvordan man Texture Walls

Strukturering dine vægge er en god måde at skabe mere interesse og skabe en meget dramatisk at se til dit interiør. Det er billigere end tapet og mere spændende end en almindelig maling job. Textured væggene er ikke kun æstetisk, men også tjene til at skjule mindre strukturelle mangler ligesom forsænkede kanter og ufuldkommen tape job. Der er grundlæggende to typer af teksturer, der er almindeligt anvendt. En af dem kaldes appelsinhud, som også er kendt som æggeskal eller splatter. I denne strukturering metode, er små stænk af thinned drywall sammensatte sprøjtet på væggen og det endelige resultat efter tørring ligner en ydre skaller af en orange. Den anden type af strukturering, der er populært kaldes Knockdown som også er kendt som springe murske. Denne tekstur ligner en spansk stil stuk og det sker ved at sprøjte stænk af fortyndet drywall sammensatte på væggen. Når det begynder at tørre, er det forsigtigt glattes ved hjælp af en gipsvæg kniv eller murske at flade toppen af ​​større stænk. Her vil vi diskutere, hvordan tekstur vægge.
Hvordan til Orange Peel Texture vægge?
Hvis du ønsker at vide, hvordan man tekstur vægge med appelsinskal effekt, her er en guide.
Materialer Påkrævet Pulveriseret væg tekstur, Air kompressor, Sprøjtepistol, Hopper, Slange pibe udlæg; Metode
Drapere gulvet og møbler med nogle klude, før du starter med dit projekt. Forsegle alle udsatte del af loft og gulv med blå malerens tape. Nu blander pulveriseret væg tekstur i en stor container og sørg for, at du nøje følge producentens brugsvejledning. Lad det satte for et par timer, og sikre, at blandingen har den rette konsistens til at overholde væggene og også flow uden problemer gennem spray røret. Når blandingen er indstillet, røre det endnu en gang og derefter hælde det i beholderen. Nu lægger tragten til sprøjtepistol og slange røret til kompressoren. Hvis du gør dette for første gang, så er det en god ide først at prøve sprøjtning det på et stykke papir. Når du blive fortrolig med sprøjteteknik, bare spray væggene fra venstre til højre ved hjælp jævnt tryk og bred fejende bevægelse. Den slags strukturering, hvorvidt fine, medium eller tunge afhænger af størrelsen af ​​den spray dyse spids og dens omgivelser. Gennemfør sprøjtning alle væggene på denne måde, og lad det tørre natten over. Påfør en primer og male væggene med farven på dit valg. Læs mere på gipsvæg efterbehandling teknikker.
Hvordan man Knockdown Texture vægge?
Her er en guide til hvordan du tekstur vægge med den klassiske Knockdown effekt. Skønheden i en banke ned tekstur er, at du ikke behøver stræbe efter ensartethed og fuldkommenhed. Tekstur har mere interesse og visuel appel, når det er tilfældig og ujævn.
Påkrævede materialer, Sprøjtepistol, Compressor, fælles forbindelse; Hopper, Knockdown kniv; Metode
Lav en blanding af det fælles stof med vand, så blandingen er af den rette konsistens. Hæld denne blanding i beholderen og vedhæft sprøjtedyse og kompressoren. Spray væggene med denne blanding i en nogenlunde ligelig mønster og sørg for, at du ikke glemmer nogen steder. Tillad stoffet tørre i omkring 20 til 25 minutter, indtil den er i en semi tørret tilstand. Med hjælp fra en Knockdown murske trykkes ned toppe eller klatter, men ikke smøre dem helt. Dette vil efterlade et groft tekstur på væggen. Lad det tørre i en dag og så er du klar til prime og male dine vægge. Læs mere om; Knockdown Loft konsistens Sådan Texture Gipsvægge; Gipsvægge Texture Teknikker; Så disse var nogle måder om, hvordan man tekstur vægge. Husk, at mere tid er behov for maleriet en struktureret mur derefter en almindelig væg. For første timere kan det være en lidt for svært at lære at sprøjte tekstur vægge. Men med lidt øvelse, vil du være i stand til at få endnu og konsekvent tekstur på dine vægge.

Romantisk Picnic Idéer
Få din Ører Pierced
Prom Makeup
Social Etiquette Tips
Dark Eye Makeup
Hår Bow instruktioner
Curling Hår med Flat Iron
Forholdet Tips til kvinder
Forår Party Idéer
Fotos på lærred – Hvordan Gør-det-selv
Hvordan at slippe af Age Spot