Hvordan man Tap ett Keg

Øl besidder værdsatte position være verdens tredje bedste elskede drink. Ingen part hvor en gruppe mænd har indsamlede er ganske komplet uden øl, især hvis der er overværelse af et ett involverede sport. Hvis du ofte tjener øl på dine fester / komme sammenkomster, vil du indse at bruge en Dunk øl er meget mere økonomisk end servering det ud af dåser eller flasker. Your kegs oftest aluminium er de også lavet af stål og træ.
Hvis du beslutter dig for at tjene øl fra en fustage, vil det gøre dig god for at lære at trykke på et fad korrekt, før dine udtørret gæsterne ankommer. Der er imidlertid også en par andre Optakten at du skal passe, såsom afkoele øl. Mens det vil være fantastisk hvis du har ett kegerator (køleskab konstrueret til øl kegs), ærgre ikke hvis du ikke. Et godt midlertidig løsning er at udfylde en plastic skraldespand med is og sidde fustagen i det. Isen skal være mindst halvvejs oppe fustagen, men mere ville være bedre. Den vil brug ett par timers nedkøling, men hvis fustagen blev flyttet rundt ganske lidt, vil det behøver mere tid.
Mens transporterer din øl fustage (hvis du er picking den op fra vinhandel eller distributør), som anbringes i bagagerummet, og bruge propper eller reb til at sikre at det ikke bevæge sig rundt. Mens få det ud af stammen og placere den på det udpegede sted, få et ekstra par hænder (helst mandlig dem) for at hjælpe. Men hvis fustagen var leveres til din bolig, kan det have været flyttet rundt, så giv det tid at afvikle. Et par timer bør tillade skum at bilægge, men det vil ikke sprede helt.
Et vigtigt aspekt af hvordan at tappe en øl fustagen er at få rigtige trykke til din fustage. Der er mindst to forskellige typer sæler (der kan være mere). Én art er for amerikansk øltyper såsom Budweiser, MGD, og ​​Udyret, og den anden art er for importerede sorterne såsom Heineken, osv. Som er klart, én hane wont arbejde for alle. Afhængig af den type øl, du bruger, leje lige trykke fra distributørerne eller vinhandel.
Hvordan man Tap ett Keg of Beer; Den korrekte måde hvordan at tappe en fustage involverer en totrins bevægelse. Start med at fjerne låget eller segl. På toppen af ​​fustagen, vil du se et par åbne spalter og en bold under midten. ; Tag derefter vandhanen og tilpasse sine hakkene op med hullet øverst fustagen. Skub vandhanen nede og drej det med uret for at låse den på plads. Vær forberedt på at få sprøjtet hvis øl ikke blev givet tid at afvikle. , Og nogle mennesker, at du ikke bryde forseglingen, men at placere vandhanen over sæl, og tryk den ned. Dens segl vil bryde, så hold op tryk og drej. ; Hæld en par kopper at slippe af den overskydende skum. Start part med øl, der er tilbage i skålene, når skummet er væk. ; Læs om:; Beer Cans Vs Flasker; Øl Brygning; Learning hvordan at tappe en fustage indgår af uddannelsen der går ind gør dig en god vært (eller bartender). Når du har fået det regnet ud, sørg du hælder øl til glassene på omkring en 45 graders vinkel og forhindre fortrængning rundt baren, fylde pitchers af øl der kan bruges at tjene folk. Mens du er ved det, glem ikke at tjene damerne første! Du burde få omkring 200 kopper øl fra en halv-fustage.

Sådan til Design Shoes
Spring Break Idéer
Hvordan man kan slå en Hurtigere Billet
Baby Gift Basket Idéer
Udendørs pejs Designs
Blå Blomster: Typer af Blue Flowers
Sådan monteres Eyeshadow
Kloak Line Genanskaffelsesomkostningerne
Bonsai Træer for begyndere
Hvad mænd ønsker af kvinder
Forår Wedding Invitationer