Hvordan man Stretch Sko

Du har for nylig købt et par nye sko, som du har fundet tilpas, når du har prøvet på skoforretning. Som du forsøger at bære dem derhjemme, du synes, at det er lidt stram for dine fødder, og det gør ondt, når du går. Selv større end det nuværende kunne være for stor til dig. Desuden behøver du ikke ønsker at returnere sko som du kan lide dem en masse. Det er meget skuffende, men mange af os har været igennem denne form af en situation. En nem løsning på problemet er at finde ud af hvordan strække sko, så nogle ekstra plads der kan skabes inde i sko.
Hvordan man Stretch Sko Brug en sko båre?
Sko båre er en håndbetjent anordning fremstillet af træ eller plastik og har en form, der svarer til et menneske fod. Den er udstyret med et antal skruer, så dens størrelse kan justeres pr krav. Det kan købes hos alle lokale skobutikker. Indstil størrelsen af ​​sko båre på en sådan måde, at det kan sættes ind i den sko nemt. Når du har placeret det i skoen, justere skruen på en sådan måde, at en spænding er dannet inden. Hold båren inde i sko til omkring 12 timer og derefter fjerne det. Bær strakte sko at finde, hvis det letter ud presset på dine fødder eller ej. Hvis nej, satte derefter båren tilbage og justere skruen for at øge spændingen yderligere. Hold båre i det for mindre antal timer denne gang.
Hvordan man Stretch sko uden en sko båre?
Hvis du ikke ønsker at købe en sko båre, så der er nogle andre hjemme baserede metoder til at strække sko. Her er to sådanne enkle procedurer, som ikke indebærer brug af sko båre.
Nogle gange kan det ske, at når du bærer dem tæt sko så er det klemmer kun nogle områder af dine fødder. Dette problem kan løses ved hjælp af en hårtørrer. Sat på en række sokker og presse fødderne ned i skoen. Nu gælder varm luft fra hårtørreren over den stramme dele af sko. Mens blæser hårtørreren, skal du sørge holder strække fødderne hele tiden at opnå de bedste resultater. Tillad sko køle ned, mens du holder iført dem. Så slitage normale sokker og find ud af, om strækningen er nok eller ej. Hvis nej, gentag derefter processen, indtil du får de ønskede resultater.
Tag to plastikposer, fylde dem op med vand og forsegle dem ordentligt op, så der ikke vand siver ud af pakkerne. Sikre, at plasticposer er fulde nok til at passe godt til formen af ​​skoen, der skal strækkes. Placer vandfyldte plastikposer i skoene. Sæt sko i denne tilstand i fryseren i en uge eller deromkring. Vi ved alle, at vand udvider sig om indefrysning. Så når vandet i plastposer bliver frosset, vil sko får udvidet. Derefter tage dem ud, give dem mulighed for at tø en time og bære dem. Hvis det er nødvendigt gentage processen. Læs mere om, hvordan man strække støvler.
Hvordan man Stretch Shoes bredere?
Hvis du oplever, at din sko er perfekt i længderetningen, men du vil have nogle mere bredde for at få komfort sko så du kan opnå ved at bruge en sko stretching væske. De er ikke meget dyre og kan findes i sko værksteder. Du kan købe en, der er specifikt fremstillet til materiale af skoene. Læse etiketten grundigt og følg producentens anvisninger nøje. Spray en generøs mængde af den strækning løsningen over indre og ydre overflade af sko. Bære et tykt par sokker og lagt på skoene og gå rundt. Når opløsningen tørrer op, vil du finde de sko har udvidet. Det kan gøres i løbet af få minutter.
Nu skal du vide, hvordan man strække sko hurtigt ved hjælp af nogle simple metoder i hjemmet alene. Uanset hvilken metode du vælger til at strække sko, bør du gå langsomt og arbejde tålmodigt. Gentag strækker processen et antal gange for at få den ønskede virkning, men ikke strække dem i lang tid. Eller også kan du ende med at over-strække sko.

Hvordan man Fix Utætte køkkenvandhane
Skin Tone Farver
Forsinket Fødselsdag Meddelelser
Marokkanske Boligindretning
Enkel Tatoveringer til piger
Fun Stuff gøre, når du keder dig
Wolf Tattoo Design
Billige Home rhus
Vægpaneler Designs
Stenbukken Woman
Tøj i Medieval Times