Hvordan man stopper Radiator Leak

Hvad er en radiator? En radiator spiller en afgørende rolle på at kontrollere motoren temperaturer. Dybest set, en radiator er intet andet end en varmeveksler. Det har en kølevæske løber inde som absorberer varme energi fra den opvarmede motoren. Denne varme i væsken spredes til atmosfæren ved hjælp af en ventilator. Nu, kølevæske er tilbøjelig til at få lækket fra radiatoren da der kan være skader på væsken transporterer linjer. Men det er nødvendigt hurtigst muligt at stoppe radiator lækagen. Hvis en utæt radiator er tilladt at opholde sig for længe, ​​vil kølemiddel løbe ud, og radiatoren vil ikke være i stand til at absorbere motorens overskudsvarme. Dette vil resultere i overophedning af motoren og i sidste ende af køretøjet vil opdeling. Men hvordan stopper radiator utæt? Her er nogle afhjælpende og forebyggende foranstaltninger du kan gøre brug af, til at fastsætte radiator lække.
Tegn på utætte Radiator? ; Lavt kølervæskestanden er den mest almindelige og en oplagt tegn på utætte bil radiator. Det anbefales kraftigt af alle bilfabrikanter at holde et vågent øje med kølevæske niveauer. Hvis du observerer de niveauer falder unormalt hurtigt, kan det skyldes en utæt radiator. ; Det næste meget almindelig observation er en pøl af noget væske på gulvet, hvor du har parkeret bilen præcis, hvor motoren er. Dette vil sandsynligvis være en lys, grøn, radioaktive leder væske. Det er naturligvis den lækkende kølervæske. Sørg for at rense det, som det er meget giftigt. , Tredje og mest desperate tegn på en lækage er hyppig overophedning af motoren. Hvis du har undladt at overholde de tidligere tegn, dette er en slags alarm, som vil give dig en sidste mulighed for at reparere ting. ; Radiator Leak Reparation
Når nogle lækage opdages det er på tide at stoppe radiator lækager. Den første ting du skal gøre for at reparere radiator lække er at opdage lækage stedet. Til dette, skyl først køler og fordybe radiatoren i en dyb beholder med vand og kigge efter eventuelle luftbobler nye ud af radiatoren.
Så snart radiatoren lække er beliggende, er det tid at forsegle lækagen. Hvis du bemærker lækage i kølervæsken regnskabsmæssige slangen rør, kan kanalen bånd bruges til at stoppe radiator lække. Der er mulighed for en lækage i radiatoren struktur. I dette tilfælde kan du gøre brug af en bil radiator lækage fugemasse løsning, og følg vejledningen på sættet.
En anden mulighed er at bruge peber. Til dette, skal du fjerne kølerdækslet og tilsættes 1-2 teskefulde paprika, som har en god tætning egenskaber. Som paprika kommer i kontakt med vand, peber partikler svulmer og bliver fanget i læk, hvorved plombering dem.
Efter brug af fugemasse eller peber pulver, fyldes kølevæske op til et korrekt niveau. Derefter erstatte kølerdækslet på igen og igen for enhver radiator lækager. Hvis nogen, gentag ovennævnte procedure, indtil du ikke mærke nogen tegn på lækage radiator. Læs mere på radiatoren lækage reparation.
Kan Radiator Leak forebygges?
Ligesom mange andre spørgsmål, er bedre at forebygge end at helbrede i tilfælde af radiator udsivning så godt. Men stort set er der ingen tåbe bevis måde at forhindre radiator lække. Der er nogle måder, hvorpå du kan reducere sandsynligheden for en lækage, der finder sted. Den vigtigste måde er at forhindre, at motoren fra overarbejde og overophedning. Opretholde en ordentlig kølervæske niveau, således at varmeapparatet kan holde motoren temperaturer i kontrol. Giv motoren nok pauser, især under lange transporter så høj temperatur vil overbelaste radiatoren, som ikke er ideel. Må ikke holde bilen i tomgang for længe, ​​da der er meget mindre luft flow i motor, der kan forårsage radiator temperaturen til at stige hurtigt.
Læs mere på:; Radiator reparationsomkostninger; Radiator Leak reparationsomkostninger, hvordan man Bleed en radiator; Det var nogle grundlæggende om, hvordan man kan stoppe radiator lækager. Efter nogle af disse grundlæggende retningslinjer, kan du helt sikkert stoppe radiator lække og nyd en problemfri kørsel.

Frisurer til Plus Size Kvinder
Marokkanske Boligindretning
Sådan Gør Shampoo
Bremseklods Genanskaffelsesomkostningerne
Hvordan man kan komme videre efter en pause op
Korrekt Tipping Etiquette
Makeup for Acne hud
Wise ordsprog og citater
Gulv Tile Idéer
Ompotning Orkideer
Hjemmelavet Beauty Opskrifter