Hvordan man siger Happy Birthday på fransk

Hvordan man siger lykkelig fødselsdag i fransk? Den franske sprog er et af de mest udbredte sprog i verden. Nu hvordan gik at ske? Nå, min tro er på grund af Frankrig’s aggressive kolonisering af flere dele af verden, var det franske sprog pålagt for mange mennesker i mange dele af verden. Og mens Frankrig havde en lille koloni hist og her i alle dele af verden, deres vigtigste kolonier var i Nordafrika som var deres største højborg.
Selv i dag, vi se spor af den franske kultur på disse lande, (læg mærke til hvordan det land Elfenbenskysten har et fransk navn -? Côte d’Ivoire) og en masse deres navne stadig fransk. Tilføje, at den fransk fortsat et af de mest udbredte sprog i verden, på grund af deres upåklagelige uddannelsessystem, og den franske kultur er et af de mest så op til kulturer så godt.
Men ja, lad os ikke tabe af syne vores mål her. Min pointe er, at du vil komme på tværs af en fransk person eller en person, der taler fransk i det mindste på et tidspunkt i livet. Så lad os komme i gang med hvordan man siger tillykke med fødselsdagen på fransk.
Happy Birthday på fransk
Nu jeg har nogle gode nyheder og nogle dårlige nyheder. Gode ​​nyheder er, at lære de ord til “Happy Birthday« på fransk er bemærkelsesværdigt nemt. Den dårlige del er at udtale dem kan være teeny-weeny lidt af en plage.
Nu, hvis du har set den lyserøde panter filmen stjernespækket Steve Martin, vil du indse, at franskmændene har særligt vakkelvorn udtalen. Så mens det vil være noget af en opgave at lære at tale sproget som en ‘Pierre’, kan du i det mindste lære at sige tillykke med fødselsdagen på fransk, uden at lyde som en absolut douche foran dine venner!
Så ord er:
Joyeux Anniversaire!
Snoede er det ikke. Det vil tage dig en god del af en timer til wrap dit hoved rundt disse ord. Og ved slutningen af ​​det, vil du ende med at sige noget latterligt anderledes. Jeg er sikker på, at ved udgangen af ​​det, du vil sige ‘kæbe ey yux Anni ver sae igen «, som er fuldstændig forkert. Nu er dette vil forvirre dit franske venner til ingen ende og gøre dig se ret fjollet foran dem. Så en lidt tutorial om hvordan at sige, at tankelammende kompliceret udkig sætning for et sådant simpelt nok vittighed.
Jho yu ani ver sige
Wow, der så hårdt! En lille skøre tip. Hvis du vil virkelig få det rigtige knips i din franske udtale, bare billede Jacques Clouseau or Arsene Wenger (hvis du er til engelsk fodbold) talende! Men foreløbig er her nogle flere måder på hvordan siger og udtale fødselsdagen fransk. ; Bonne Anniversaire! ~ Bahn anni ver. sige; Bonne Fete (canadisk fransk) ~ bahn FET; Gå hele afstanden! Lær hvordan at synge de glade fødselsdagen sang i fransk!
Bon Anniversaire en toi,; Bon Anniversaire en toi,; Bon Anniversaire (navn din ven),; Bon Anniversaire ett toi
~ Bahn anni ver. sige aa TWA.
Hooked Er du ikke? Vil du lære noget mere fransk? Læs videre. ; Romantisk fransk sætninger; franske Love Fraser, hvordan har du det på fransk, fransk-sætninger, Så dette er stort set alle om, hvordan man kan sige tillykke med fødselsdagen på fransk. Som du kan se, det franske sprog er en, som er temmelig svært at lære. Det er også en, der er dejligt rig på disse små regional variationer i grammatik og komposition, hverdagssprog og udtale, hvilket gør sproget mere sjovt at lære og udforske. Og som det er tilfældet med alle sprog, er det også en meget berigende oplevelse. Lærer et nyt sprog, en ny kultur, og om nye mennesker, virkelig giver en masse tilfredsstillelse for en masse mennesker. Så er du en af ​​dem? Hvis du er, Fransk er sproget for jer!

Sådan installeres hegnspæl
Cute Funny Quotes
Billig Gaver til mænd
Amazon regnskoven Planter
Blege for Hair
Populære Tatoveringer
Par Kommunikation Øvelser
Udendørs Bryllup Steder
Wall Gips Reparation
Introduktion Tale Skabelon
Rengøring Glas Tile