Hvordan man rent sæberester fra brusedøren

Sæberester er tynd, grå film, der er efterladt på brusedøren når du er færdig bad. Den grimme mærker af sæbe udskud normalt få bemærket kun timer efter badet. På det tidspunkt, har kroppen olier, mineralske og talkum fra sæber alle hærdet op på overfladen af ​​bruseren døren. Derfor, du har at gøre en stor indsats for at rense sæberester. Vigtigheden af ​​rengøring sæberester fra brusedøre regelmæssigt ligger hos det faktum, at hvis det ikke gøres jævnligt pletter vil få akkumuleret at danne et tykt lag og vækst af meldug kan også finde sted. Således problemet vil blive større for dig.
Hvordan man rent sæberester med en Cleaner?
I dette afsnit vil vi drøfte den almindelige rengøring proceduren for sæbe afskum. Spray nogle varme vand over hele brusedøren bruge håndbruseren at dæmpe det grundigt. Tage brusebad udskud fjernes væske til rådighed i markedet, hæld den på en blød fugtig klud og anvende den på brusedøren. Inden anvendelse af den slags rengøringsmidler, læse etiketter og følg producentens anvisninger på den mængde renere at blive brugt. Tillad rengøring produktet sidde på lågen i ca 15-20 minutter. Derefter skrubbe døren med en scrub, der er egnet til glas eller syntetisk dør overflade. Ikke bruger nogen metal scrubs da de ofte efterlade ridser i brusedøren. Når du har skrubbede alle områder af brusedøren ordentligt vaskes med vand. Ved udgangen vil du få en skinnende, ren brusedøren. Læs mere om rengøring af glas brusebad dør.
Home Retsmidler til Clean sæberester
I tilfælde, har du ikke rengjort sæberester fra brusedøren i lang tid det skal have dækket dit brusebad døren med tykke lag. Her følger nogle effektive hjem retsmidler, der kan hjælpe med at fjerne sæbe udskud fra bruser døre:
Ammoniak: Dette virker underværker for hård sæberester. Fortynd en del af ammoniak med to dele vand i en sprayflaske. Spray den løsning rundhåndet hele brusedøren og krat det ud med en svamp eller en scrubbing redskab som skuresvamp. Til sidst skylles væk fra døren grundigt med vand. Under håndtering ammoniak, som er giftigt, så sørg for du er med handsker for at beskytte din hud mod irritation.
Bagepulver: Bagepulver er et ikke-giftigt stof, som kan bruges til at rense sæbe afskum. Til dette skal du forberede en tyk pasta ved at blande bagepulver og vand. Gnid denne pasta på pletter af sæberester på brusedøren så et tyndt lag bagepulver er dannet. Efterlad det på porten i 20-30 minutter. Tør det af med ved hjælp af en ren fugtig svamp. Læs mere om bagepulver anvendelser.
Eddike: Hvid eddike er en anden glimrende middel til rengøring sæbe bygge op på brusedøren. Først og fremmest, varm lidt eddike i mikrobølgeovn, og hælde det i en spray flaske. Påfør en god mængde af dette varme eddike på vanskelige pletter af sæbe udskud og vente en halv time. Derefter skure sæberester med børste og skylles med rent vand.
Dryer Ark: Du kan blive overrasket over at vide, at tørretumbleren plader også kan bruges til at rense sæberester. Hvis brusedøren er våd, så tag en tør tørretumbler ark og gnid det på den beskidte områder af døren kraftigt for at slippe af med sæbe opbygge. I tilfælde af overflade brusedøren er tør, så dæmpe tørretumbleren ark og gnid det på døren. Begge metoder er lige brugbare for at løse det problem.
Du kan også henvise til flere artikler om badeværelset rengøring.
Håber de ovennævnte metoder til ren sæberester fra brusedøren nævnt i denne artikel vist sig at være nyttigt for dig. Der er et par ting, som kan gøres for at forhindre sæberester om brusedøren. Gnide nogle baby olie eller citron olie på brusedøren som ikke vil lade bruseren vand holde sig til døren. I stedet for en bar sæbe, så, hvis du bruger en gel eller flydende sæbe chancerne for sæberester vil blive meget mindre. Dette skyldes, at talkum til stede i sæbe er den vigtigste årsag til sæberester. Aftørring døren efter bad er en anden måde at forhindre ophobning af sæberester.

Olielækage Reparation
Typer af Planter
Brændstof Injector Cleaner
Lomme Door Reparation
Flaming Heart Tattoo
Hår Bow instruktioner
Gemini Tatoveringer
Olie Furnace Reparation
Hvordan man rent vasken
Omkostninger til Mail et Letter
Farvel Party Idéer