Hvordan man rent Plastic Forlygter

Mest gennemsigtige plastmaterialer blive uklar efter en periode med regelmæssig brug. Bortset fra de problemer, der udspringer af kompromitteret klarhed i plast, kan det også ende med at se ligefrem lurvet. Men vi er ofte uvillige til at skille sig af og udskifte, men se på mulighederne for at genoprette sin klarhed og begynde et nyt. Over tid vil de fleste af os ender med overskyet, ridsede lygten linse dækker, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko.
Et faktum, der vil overraske de fleste er, at disse plastic objektiver er faktisk porøse og udvide lidt, når de får varme. Når de udsættes for varme på dagen eller forlygterne, den porerne åbne og tillade rester fra vejen for at komme ind Bortset fra støv, miljømæssige faktorer som sol (UV stråler), smog, bil udstødning og skrappe kemikalier forårsage plastisk forlygte linser at blive oxideret og nedbrudt over tid. Dette resulterer i gult farvede plastik linser, som vises tåget, diset eller uklar. Ikke alene er disse forlygte-glas lurvet ud, de er også usikre. De tillader langt mindre lys at passere, og resultere i mindre synlighed om natten kørsel. Læs videre bilvask.
Den gode nyhed, der kommer fra alle er, at du ikke behøver at tilbringe en hel bit og få din forlygte linser ændret. I stedet vil vi fortælle, hvordan du for at rense plastik forlygter retfærdigt billigt og med relativ lethed.
Hvordan man rent Plastic Forlygter
Processen med hvordan man kan rense plastik forlygter dækket, påbegyndes ved at få fat i et godt forlygtevaske produkt og en blød klud. Hvis skaden er minimal, kan du klare sig med en almindelig glasrens. Men, hvis der er en god bid af oxidation, der har fundet sted, er det bedst at få et produkt, der er særligt velegnet til formålet. Også forsøge at få et produkt, der vil beskæftige sig med ridser. Du vil finde en temmelig bred vifte af rengøringsassistenter på et auto dele butik, og man kan altid spørge sælgeren at anbefale et produkt.
Få fat i en blød klud, f.eks en Chami stof eller en gammel T-shirt. Vær meget opmærksom på anvisningerne på renere om rengøring forlygter, og foretage enhver sagsbehandling pr retning. Spray rengøringsmiddel på forlygterne, og gnid overfladen med en blød klud med cirkelbevægelser. Gentag processen indtil du får en tilfredsstillende resultater.
Plastic Forlygte Restaurering
IF er også muligt at genskabe forlygter, der har en hel del af oxidation. Hvad skal der gøres i disse situationer er, at den øverste lag af oxideret plast skal tages ud. Dette kan gøres ved at polere plast forlygter, vådslibning dem, eller ved anvendelse af kemikalier. Som det øverste lag plastic på forlygterne indeholder et UV-polymer, der sparer lygteglasset fra aldring, skal man erstatte det efter en eventuel slibning ned. Brug en polish that der indeholder UV polymerer, eller sat på en UV-belægning på den restaurerede objektivet. For at sikre, at din restaureret linser bevarer deres newness så længe som muligt, parkere din bil i skyggen eller garagen i videst muligt omfang. Også sikre, at din forlygte-glas får almindelig vedligeholdelse i form af vask, voks og polering, mindst hver tredje måned.
Der er også en række forlygte restaurering kits, som du kan bruge. Pick en, der kommer med en anbefaling fra eksperterne, og hvis du er en novice på dette, styre fri af kits, der tilbyder støtte plader og bor vedhæftede filer. Mens de sparer tid, hvis du ikke er vant til dem, du kan forårsage mere skade end gavn. Bruger den forkerte boremaskinen hastighed kan resultere i forbrændinger eller hvirvler om lygteglasset, og kan man hoppe af og ødelægge en ganske god maling job. Mest detaljerede instruktioner om hvordan man rent plast forlygter bede dig om at maskere din forlygter med nogle blå malere tape, eller enhver anden tape, som ikke vil tage ud malingen, for at undgå at skade malingen.
Læs Om:; Forlygte Lens Cleaner, hvordan du udskifter Forlygte Bulb; Udskift Forlygte Switch, mens vejledningen om, hvordan man rent plast Forlygterne er meget enkel, det er altid gavnligt at læse så meget som muligt om emnet før et sådant projekt. Du kan brug for ekstra vejledning i hvordan man rent plast forlygte linser at beskæftige sig med problemer såsom ridser.

Hjemmelavet Gaver
Lomme Door Reparation
Bedste alder at blive gift
Funny Life Quotes
Hvordan til tør hud Flowers
Hjemmelavet Gaver til mor
Spring Break Idéer
Vinyl Priser
Traditionel afrikansk beklædning
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse
Medium Layered Haircuts