Hvordan man rent lædersko

Mark Twain sagde, det fineste tøj lavet er en persons hud, men selvfølgelig samfundet kræver noget mere end dette. Sko, årgang, trendy, klassiske og især lædersko er svarene til hans redegørelse. Lædersko er altid den mest skattede tilbehør, til hvert stykke er et stykke arbejde i sig selv. Læder er som vin. Jo ældre det bliver, desto finere bliver det. Således pleje til læder sko er afgørende, hvis du ønsker at få dem længe. Og hvem ønsker ikke at eje et par antikke lædersko?! De er en uvurderlig gavmildhed. Lad os se, hvordan du rent lædersko hjemme.
Tips til Clean lædersko
Lædersko skal rengøres, så snart de får snavsede. Selv om de ikke er snavsede, skal de rengøres mindst én gang om måneden. Hvis de er venstre ubehandlet, lædersko er mest sandsynligt at vokse svamp dem og få ødelagt for evigt. Læder rengøring skoene vil blive ekstremt nemt med disse, hvordan man rent lædersko derhjemme tips og teknikker.
Hvordan man rent Læder Sko med klud, med en meget blød klud (helst musselin klud), rense snavs og rester, der har deponeret sig på ydre og indre dele af sko. Hvis dit sko har snørebånd, brocher eller pailletter, skal du fjerne det hele (hvis muligt) og forsigtigt støv meget afkroge af dine sko.
Hvordan man rent Læder Sko med Cleaner, Lav en blanding af 1 tsk sadel salt og vand. Dyp kluden i blandingen og tørre dine sko rene med det. Det andet alternativ er en kommerciel læder sko renere. Du vil også finde andre sko rengøringsassistenter på markedet. Så køber et produkt, som er den mest velegnede.
Hvordan man rent Læder Sko med Eddike; I tilfælde dine sko er farves, slippe af med dem straks. Pletter på lædersko kan fjernes med en opløsning af hvid eddike og vand. Bland lige dele af begge og ising ind på pletten, så mange gange som nødvendigt, indtil den forsvinder. Dette vil fjerne salt pletterne fra sko. Hvis dit dyrebare lædersko få smurt, så læs hvordan du fjerner fedtpletter fra tøj, da den samme metode virker for læder.
Læs mere på:; Læder rengøringstips; Fjernelse pletter fra læder; hvordan man tager sig af dine læder Sko
Nu hvor din lædersko er helt rengjort, skal du gemme dem godt, så de forbliver i en god form, indtil det tidspunkt, du bruger dem igen. Reoler your lædersko, er den perfekte måde at lagre dem. Sko tasker, lavet af lys blødt stof, der er bedst beregnet til opbevaring lædersko. Vil du finde disse på en nærliggende skoforretning. Sted your sko inden for disse stofposer og placere dem på hylden, for at holde de sig væk fra skidt og støv.
If læder er venstre ubehandlet, det har en tendens til at få tørre. Dette fører til revner, hvilket gør tekstur skællet og får den at falde fra hinanden. For at undgå alle til dette, forkæle din lædersko med god kvaliteten af ​​sko voks og olie. Polere dine sko med disse mindst en gang hvert halve år, for at holde læderet i god stand. Læs mere om, hvordan man polere sko.
Så disse var nogle af de måder at rense lædersko. Endelig, hvis du gemmer dine sko og og holde dem væk fra snavs og slim, vil de holde længere. Er du stadig på udkig efter hvordan man rent lædersko? Jeg håber det ikke. Bare holde dem rene, for at værdsætte dem for evigt!

Automekaniker Information
Indendørs Plant Care
Billige Wedding centerpieces
Hvordan man rent Vaskemaskine
Wheel Bearing Støj
Affaldsskakt Reparation
Frisurer til Plus Size Kvinder
Pude Cut Forlovelsesringe
Lejrbål Spil
Isop Plant
Kælder Remodeling Omkostninger