Hvordan man rent læder pung

Læder poster er altid meget værdsat for deres elegante og moderigtige look, men det kan være svært at tage sig af dem som mug og mildews kan nemt udvikle sig på din læder pung, især hvis det er gemt i et fugtigt sted. Læder er et dyrt materiale, der skal renses med masser af omhu. Uhensigtsmæssig rengøringsmidler og metoder kan beskadige farven og udseendet af din smukke læder pung. Så her er nogle enkle tips om, hvordan du rengør læder pung og hvordan du fjerner de forskellige typer af pletter fra det.
Hvordan man rent læder pung
For korrekt rengøring af læder, især for virkelig dyre lædervarer, er det altid bedre at følge anvisningerne fra producenten, vedrørende rengøring og brug af forskellige rengøringsmidler. Dog kan du normalt bruge en meget mild sæbe eller flydende sæbe til rengøring af læder pung sikkert. Til rengøring af læder pung med sæbe, først og fremmest er du nødt til lave en sæbeopløsning, ved at tilføje en lille del af sæbe til én eller to kopper vand. Hvis du vil anvende flydende sæbe, så bare tilføje et par dråber af den til vand og bland det ordentligt.
Nu tømme indholdet af din pung og åbne den bredt. Ren indvendigt pung med et stykke blød og tør klud. Derefter tage en blød svamp eller klud og dyp det i sæbevand og vride den. Brug ikke en våd klud på lædervarer og aldrig skyl dem med vand. Det ville simpelthen ødelægge elementet. Anvend kun en fugtig klud til at rense eller tørre læder pung og andre lædervarer. Efter aftørring, så brug en blød og tør bomuldsklud eller et håndklæde til at tørre pung. Glem aldrig at ansøge læder balsam og buff pungen, når det er tørret helt. Det ville genskabe den oprindelige glans til læder pung. Du kan også bruge kommercielle læder pung renere, som anbefalet af producenten af ​​varen, eller blot renses læder pung, hvis fabrikanten tillader det.
Sådan fjernes pletter fra læder pung
Your læder pung kan undertiden få nogle rigtig hårde pletter lide, blæk, fedt eller blod pletten. Fjernelse af disse pletter kan være en smule vanskeligt. Hvis elementet er særdeles dyrt, så er det anbefales at tage professionel hjælp. Hvis du ikke ønsker at gå til en professionel læder renere og din læder pung er ikke særlig dyrt, så kan du prøve at gnide alkohol og visse let tilgængelige produkter kan lide, hårspray, der indeholder alkohol. Hairspray kan være meget effektiv til blæk pletfjerning. Ellers kan du bruge sprit til at fjerne blæk pletter. Bare dip et stykke blød klud eller vatpind i rensealkohol eller isopropylalkohol og forsigtigt gnide blækket pletten med det. Tør forsigtigt området med en tør klud.
Sprit kan også bruges til at fjerne meldug pletten. Bare mix lige dele sprit og vand og dyp en klud i det. Vride klud og bruge den til tørre farvede område, efter som tørrer den helt. For fedt pletter, fjern først fedt med en klud, og drys nogle majsstivelse på det. Lad majsstivelse sidde i et par timer, hvorefter bruge en tør klud til at tørre det af. For at fjerne blodpletter, de første skamplet pletten fuldstændig og derefter bruge et fugtig klud aftørre området. Efter tørring området, skal du bruge en læder balsam. Hvis pletten stadig er der, så konsultere en professionel læder renere. Også huske på, at overdreven brug af alkohol, ligesom alkohol baserede produkter som hårspray til læder rengøring kan ødelægge lædervarer. Så altid prøve rengøringsmiddel i en diskret del af læder elementet, inden anvende det til rengøring af elementet. Dette vil bidrage til at forebygge store skader.
Læs mere på:; Fjernelse Pletter fra Læder, læder Rengøring Tip, læder poster bør aldrig opbevares i et fugtigt sted. Hvis den opbevares i et fugtigt sted, kan det blive udsat for at få skimmel og meldug. Så gemmer lædervarer kun i opbevaringsposen de kom med, hvilket vil bidrage til at holde emnet rent. Heller ikke opmærksom på eventuelle læder poster, herunder læder punge til direkte sollys og fugt, og aldrig bruge baby vådservietter og ethvert produkt, der indeholder voks og silikone på dem. Håber denne artikel om hvordan man rent læder pung vil hjælpe dig i at holde din pung rene og i god stand. Dog aldrig glemme at følge anvisningerne fra producenten af ​​det produkt med hensyn til rengøring og vedligeholdelse, eller kontakt en professionel læderrens for enhver tvivl i alle disse henseender.

Dinner Party Games
Hvordan man kan forbedre kommunikationen Skills
Mulberry Tree Beskæring
50 års fødselsdag Cake Idéer
Seværdigheder i Austin Texas
Hvordan man kan skære Formica
Bil batteri installation
Ranunkel Løg
Dato samtaleemner
Maternity snitmønstre
Sådan Gør Shampoo