Hvordan man rent Guld Smykker

Guld er et af mest populære metallerne bruges over hele verden for at gøre smykker. Selvom platin og diamanter har fået mere popularitet i de seneste år, er der ingen mangel på folk vælger eksklusive guld smykker. Guld er et sådant metal, som kan laves i forskellige mønstre, på grund af sin formbarhed og duktilitet, og det aldrig undlader at se elegant. Men hvis du ejer en misundelig samling af guld, det er lige så vigtigt at vide, hvordan man kan opretholde det. Hvis du spekulerer på, hvordan man rent guld smykker, her er nogle forskellige metoder og teknikker for det samme.
Hvordan man rent Guld Smykker i hjemmet; Gold smykker som anvendes til daglig slid tendens til få ødelagt hurtigt, som det kommer i kontakt med olien på huden, støv osv. Derfor tiden, ser det kedeligt da det mister sin glans . Guld smykker needs polering til enhver tid at få den frem blanke og skinnende. Rengøring guld smykker er ikke en vanskelig proces, og kan nemt udføres hjemme. Before understanding i processen, bør man huske, at disse rengøringstips er beregnet udelukkende til Guld smykker. Hvis din stykker af smykker indeholde andre sten, tilrådes det at have det renset professionelt.
Hvordan man rent Guld smykker # Metode 1; Tilsæt 1 / 5 tsk mildt vaskemiddel til en stor skål med varmt vand. ; Dyp dine guld smykker i det og holde i 15 – 20 minutter. ; Tag smykkerne fra vandet og ren med en blød tandbørste. ; Når smykker er ren, skyl det med rent vand og tør den med en ren klud. , Hvordan man Clean Guld smykker # Metode 2; Tilsæt 1 del ammoniak til 6 dele vand. ; Put guld smykker i det i 1 minut. ; Nu skylles smykker med rent vand og tør med en ren klud. ; Tips om Rensning Guld Smykker; Der er flere ting at man skal overveje, når rengøring guld smykker derhjemme. Følgende er nogle tips og ting at huske:; Forgyldt smykker bør kun rengøres med en fugtig klud. Må ikke holde det nedsænket i vand, da det kan have en tendens til at få forkælet. ; Der er flere ikke-slibende smykker rengøringsmidler til rådighed på markedet, som kan anvendes sikkert. Men det er vigtigt at læse vejledningen grundigt før brug. ; Du bør ikke bruge skrappe rengøringsmidler som klorvand, tandpasta og almindelig sæbe til rengøring guld. ; Ridser på guld smykker ikke kan renses eller repareret hjemme. Det er altid tilrådeligt at få den repareret på guldsmede. , For overfladisk rengøring, kan du blot ren guld smykker med varmt vand og en bomuldsklud. ; Du bør ikke skrubbe guld smykker med hårde eller ru brushes kraftigt, da det kan ødelægge smykker. , Og det er vigtigt at tørre guld smykker før det gemmes væk. Også bør guld smykker altid opbevares i blød fløjl tilfælde. ; Det er tilrådeligt at opbevare guld smykker hver for sig, bortset fra andre dele af smykker og sten for at undgå ridser på det. ; Det anbefales også, at guld smykker ikke bør bæres samtidig have et bad eller svømning hver dag, som daglige eksponering for sæbe og klor kan sløve guld hurtigt. , Og endelig hvis det er muligt, bør man tørre guld smykker med en ren bomuldsklud hver gang efter brug for at bevare sin glans. Læs mere om, hvordan man rent hvide guld. ; Jeg håber du har fået et tilfredsstillende svar på din forespørgsel, ‘hvordan man rent guld smykker «. Man skal huske på, at rengøring guld smykker jævnligt, er meget vigtig for at gøre det vare længere og bevare sin glans.

, Hvordan man dyrker Roses
Udendørs Idéer
Tøven Citater
Bryllup Hall Dekorationer
Mindeværdig Movie Quotes
Parabolinstallationen
Sådan fjernes en skrabet Skrue
Billig Baby Shower Favors
Bedste Sensitive Skin fugtighedscreme
Sagging Øjenlåg
Prinsesse Tema Baby Shower