Hvordan man rent glas brusebad Døre

Rengøring glasdøre er det meget vigtigt at fastholde deres skønhed, samt at udvide deres liv. Men jeg tror, ​​det mest irriterende ting, du kommer på tværs under rengøring af huset er til rent de genstridige vand pletter fra glas brusebad døre. Folk der bor i hårdt vand området har en rigtig svært tid i at slippe af pletter af hårdt vand fra forskellige husholdning tilbehør, herunder glas døre, håndvaske, badekar, osv. Som en følge heraf en af ​​de største problemer mennesker har, hvirvler cirka en spørgsmål – hvordan du rengør glas brusebad døre.
At være meget ærlig, pletter fjernes i almindelighed er faktisk en nem ting at gøre, hvis du er udmærket klar over de tricks for at gøre det. Men når det kommer til glas brusedøre, bliver situationen en smule tricky. Man bør være forsigtig, før rengøring af glas, da der er chance for at få ridset med rengøring brugte produkter. At spare dig fra alle de problemer og gøre det hele lidt let, her er nogle tips og tricks om, hvordan du rent glas brusedøre.
Bedste måde at rense Glass brusedøre
Når du bekymre dig om, hvordan du rengør glas brusedøre, er det oplagt at falde for nogle forarbejdede rengøringsmidler så nemt badeværelset rengøringsmidler til at rengøre glasset brusebad døre. Nå, som en kendsgerning er der mange husholdning ting, der kunne bruges til at få bedre resultater i pletter fjernelse og rengøring af glas. At gøre dig bekendt med nogle sådanne metoder til rengøring glas brusedøre, her er noget hjælp.
Hvordan man kan rense hårdt vand Pletter fra Glass Bruser Døre, Nå, følgende er de to ting, der er let tilgængelige for alle. Brug bagepulver og hvid eddike er det bedste at bekæmpe pletter og især til at rense hårdt vand pletter fra glas brusedøre. Alt du skal gøre er at gøre pasta af bagning soda med vand i en glasskål. Påfør pastaen på det angrebne område af bruseren døre i cirkulær retning. Anvendelse af kobber mesh skuresvamp for sagen, så der vil ikke være nogen ridser. Efterlad den der i et par sekunder og vask godt med den hvide eddike. Sørg for, at døre og alle de ventilation midler efterlades åbne for eddike lugt forsvinder. Læs mere om rengøring med bagepulver.
Glass brusedøren Rengøring Tip: # 1; Nå, folk laver en masse postyr omkring en typisk spørgsmål – hvad at rengøre glasset brusebad døre med? Svar hvortil er simpel. Man kan bruge nogle af populære husstanden ting til jobbet af rengøring glas brusebad døre, effektivt. Første ting, man måtte ønske ville prøve den glas brusedøre, hvidt eddike? Man kan nemt finde nogle i huset eller købmand. Bagefter, alt hvad du behøver at gøre er at forberede en opløsning af hvid eddike med lige mængder af eddike og vand og fyld det i en sprøjte.
Den vigtigste ingrediens i denne metode er at skabe en masse damp under bruseren. I form af damp gør pletter lidt sårbar, så prøv at rengøre badeværelset, så snart du er færdig tager bad. Spray den fremstillede opløsning på glasset og lad det sidde på glaspladen brusedøre kun et par minutter. Bagefter rense løsning fra dørene, ved hjælp af sugefod og lad det tørre. Vil du helt sikkert finde denne løsning værd at forsøge på nogen bløde pletter af sæberester og vand. Læs for at vide, hvordan man rent sæberester fra brusebad dør.
Glass brusedøren Rengøring Tips: # 2; Man må også lære, hvordan man rent glas brusedøre med citronsaft, hjemmelavet vinduespudser, hydrogenperoxid og / eller andre rengøringsmidler bruges til at vaske tøj og andre rengøringsmidler. Der er et par foranstaltninger, at man kan altid tage for at undgå ballade af rengøring genstridige pletter. Et af dem, omfatter anvendelse af citron olie på brusebad døre. Den sure kvaliteter citron olie vil holde glasset pletter væk fra bruseren døre, som rent faktisk ville hjælpe dig i dit badeværelse rengøring regime.
Der er et par andre ting, du kan anvende for at holde glasset brusedøre ren fra sæberester og vand pletter. De omfatter anvendelse af skildpadden voks eller regn-x, som er nogle kommercielle produkter, der holder glasset brusedøre ren i en længere periode. Kan du nemt få disse og sådanne løsninger i hjemmet forbedring butikker. Læs om nogle mere brugbare hjem rensevæsker så godt.
Lærer også om:, hvordan man Clean brusedøre, hvordan man Clean Badeforhæng; Som grundlæggende ting, kan du altid ønsker at fjerne vand dyppelse og sæbe scums med sugefod, efter hver gang du tager brusebad. Det tager kun et par minutter og sparer besværet med at finde den perfekte løsning til rengøring af glas brusedøre. Nå, det handlede om ‘hvordan man rent glas brusebad døre “. Have en glad rengøringstid!

Plus Size brudekjole Patterns
Wild Ginger Plant
Fransk Land rhus
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
Dorm Room Pranks
Traditionel afrikansk beklædning
Hvordan du installerer Hængsler
Gaver til mænd under 50 dollar
Tile backsplash Installation
Sådan fjernes en skrabet Skrue
Virkelig Funny Quotes