Hvordan man rent Gas Ovn

Rengøring gasovn i weekenden er ikke noget nogen kan lide at gøre, medmindre du er en renhed freak. Men selv hvis man ikke ønsker at rengøre ovnen er dette en opgave uundgåelig? Den sidste uges bage og til sine tidligere uges bage (hvis du ikke har renset det) og alle de tidligere uger ville have efterladt en tung opbygning af olie, fedt og fødevarer pletter på døren, reoler, komfur, osv. Hvis du ejer en selv ren gas ovn, så det halve dit job bliver lettere, men selv så skal du frigive nogle albue fedt. Læs mere på køkkenmaskiner.
Hvordan man rent Gas Ovn
Gassen ovnen består af gas komfur med brændere og ovnen nedenfor. Lad os få en trin for trin se på den bedste måde at rense gasovn.
Trin 1: Passende Rengøring Gear; Før du påbegynder nogen form for rengøring opgave, bør man først få et passende gear. Bære tykke gummihandsker og en fuld ærmer og fuld længde Pant. Du kan også top det med et gammelt forklæde. Hvis du har briller, bære dem så godt. De kemikalier, der anvendes til at rense ovnen er ofte skadelige for hud og øjne. Så det er bedst at undgå ulykker.
Trin 2: Afmonter dele: gasovn består af en gas komfur top med brændere, brænder riste, brænderdæksler osv. Fjern alle aftagelige dele og sted i en balje med opvask løsning. Hvis den knapperne kommer ud gør ikke dunk dem i badekarret, men brug en blød klud dyppet i en lidt sæbe løsning til at rense dem. Men, før du rører brænderne, skal du sørge for gas er slukket, og strømforsyningen er afbrudt. Fjern drypbakke og læg dem i en balje med varmt sæbevand. Efter en time, skal du fjerne hvert stykke og krat ren med ståluld. Skyl med rindende vand og dup dem tørre. Læs mere om rengøring af produkter.
Trin 3: Rengøring af racks, Nu åbner ovnlågen og træk stativer. Tag stativerne ud af ovnen og læg dem i en stor balje med et håndklæde blanketing bunden af ​​spanden. Tilføj nok varmt vand i karret, så racks få helt nedsænket. Nu hældes i kvart en kop opvask væske. Tillad stativerne i blød i denne løsning. Efter en time, skal du fjerne stativerne og krat dem med ståluld. Skyl og dup tør. Læs mere om rengøring af ovnen stativer.
Trin 4: Scrubbing Gaskomfur top, med alle de løse dele i blød i deres respektive løsninger, er det tid til at fokusere på rengøring af gaskomfur brændere. For at rense gaskomfur brændere, skal du sørge for brænderhoved og riv er blevet fjernet. Tag lunken sæbevand og dunk et stykke ståluld i den. Skrub bunden af ​​brænderen godt indtil al den mad, pletter og encrusted stadig løsner op. Derefter bruge et svamp til at absorbere al den løse snavs. Derefter bruge et våd klud til at skylle sæben. Brænderen base og gas komfur er skinnende rent. Hvis du vil kan du bruge en lige metalstift at rense brænder havne dog undgå tandstikkere, fordi på snapper de kan sætte sig fast i havnen.
Trin 5: Rengøring af ovnen, Rengøring indvendigt i ovnen er let i en selvrensende gasovn. Efter kontrol af, at døren til ovnen er låst korrekt, skifte til selvrensende funktion. Mens denne cyklus er i gang, skal du sørge for vinduerne står åbne. Korrekt ventilation vil forhindre røgen kommer fra ovnen klistrer til vægge og loft i køkkenet. Kør cyklen, så længe det er blevet instrueret i ovnen manual. Når cyklen er gjort, skal du åbne ovnen. Vil du finde en grå bunke aske lignende stof, som skal aftørres med en svamp. Her ender ovnen rengøring.
Trin 5: Rengøring af ovndøren; Hvordan kan vi udelade ovndøren, som er vinduet til ovnen. At slippe for fedt og olie film på ovndøren, spray en ovn rense spray på en blød klud. Forsigtigt gnide spray med hjælp af kluden. Dernæst tage sæbe vand og dunk en svamp i det. Skrub døren godt og bruge en anden svamp fugtig med rent vand for at skylle sæben. Endelig en tør klud for at tørre ovndøren ren. Læs mere om rengøring ovndør ​​glas.
Trin 6: Genmontering; Det næste skridt er at vedhæfte alle dele. Tag alle de løsrevne dele og placere dem i deres respektive holdninger. Ovnen er klinisk ren og skinnende. Dette er et stolt øjeblik for enhver ovn ejer! Læs mere om rengøring af køkkenet.
Læs mere på:; selvrensende Ovn instrukser, hvordan man rengøre en ovn, Ovn Rengøring, selvom du synes at være intimideret af tidskrævende proces med rengøring af ovnen, er det ikke så svært. Når du følge nedenstående trin for at rengøre gasovn langsomt og støt, vil det ikke vise sig at blive en skræmmende opgave. Desuden er der ikke noget bedre end at lave mad i et rent ovn! Håber denne artikel om hvordan man rent gasovn var informativ!

Hængende stueplanter
Funny Kaffe Citater
Øjenbryn Shaping
Hvordan man opbygger en reol
Hvordan at sende en skrivelse Internationalt
Sort Muld Fjernelse
Baby Shower Dekorationer Gør
Fake Briller
Scar Removal Produkter
Hvordan man kan slå en Hurtigere Billet
Bedste måde at rense trægulve