Hvordan man rent bilbetræk

Et godt vedligeholdt og elegant bil kan lokke udefra, men det afgørende mest er, hvordan behageligt og rengør bilen interiør? En ren bil indretning ikke bare tilfredsstillende, men også godt for sundhed og hygiejne. Vi rense og vaske vores biler hver dag, bare for at holde det skinnende, men vi glemmer den vigtigste del, det er bilbetræk. Der er mange, der bruger bilen som en mini-stue og de beskidte pletter holde øge med tiden. Rengøring bilbetræk er ikke en meget vanskelig opgave. De følgende afsnit vil guide dig videre, hvordan man rent bilbetræk?
Hvordan man rent bilbetræk Pletter?
Flydende pletter ikke kun udleder ildelugtende lugt, men de er også svære at rengøre. Mange af os ignorerer flydende pletter og lad dem over i lang tid, der skader polstring. Overlade det til en længere periode også gør det svært at rengøre. Så rengøringen bilens beskidte polstring umiddelbart er det bedste at gøre. Nedenfor er nogle måder til rengøring bilbetræk.
Støvsugning, ikke rensning bilbetræk i lang tid fører til ophobning for støv, snavs og krummer. Støvsugning er den bedste metode til at undgå ophobning og forringelse af din bil betræk. Rengøringsmidler kan forårsage snavspartikler at holde sig til sæder og også få dybt under. Så starter rengøringen proces ved støvsugning snavs og støv er altid bedre. Moreover, kan støvsugning og lys tandbørstning i weekenden at slippe af med snavs, inden det bliver indlejret i fibrene i stoffet. Damprensere til bil betræk rengøring findes også på markedet. De er ret nemt at bruge og er også effektive.
Læderindtræk Rengøring, Hvis du undrer dig over hvordan man kan rense bil læderindtræk, så kan anvende dybe læder conditioning formel, som er tilgængelig på markedet virkelig gøre underværker. Sørg for, at opløsningen er fortyndet og anvende det i en cirkulær bevægelse.Lad det for omkring 10 – 15 minutter og så forsigtigt gnide det med en blød og tør klud. Læderindtræk vil få en skinnende look. At vedligeholde dit læder indtræk i den bedste tilstand, kan du anvende denne conditioner til 3 – 4 gange på et år. Bagepulver er også effektiv til klaring af læderbetræk. Forbered saltvand ved at tilføje fire spiseskefuld havsalt i en kop vand fra hanen. Tilsæt 2 spsk bagepulver og 1 spsk mel til saltvand. Bland blandingen godt og aftørres sæderne med en fugtig klud. Brug en tør klud til at aftørre blandingen. Metoden vil også bidrage til at opretholde læderkvalitet i lang tid.
Fedtpletter, Rengøring fedtpletter med vand vil ikke være godt for stoffet, da pletten vil sprede sig. Stedet for at bruge vand prøve duppe spildområdet med en klud indtil fedt tørrer helt. Tillad pletten at slå sig ned i omkring to dage. Olien fra pletten, vil slå sig ned, hvilket giver få eller ingen mærke på overfladen. Læder blødt renere kan også bruges til at fjerne disse pletter.
Store Pletter; For store pletter, skamplet det godt med en klud, så bruger en polstring udlæg i en elektrisk tæppe renere at trække væsken. Anvende og gnid passende rengøringsmiddel på pletten. Sug væsken, ved at trykke ned udlæg lederen af ​​renere. Tegning så meget væske som muligt kan slippe af pletten. Men husk at gøre dette, så snart der er et udslip på polstring.
Ink and kaffepletter, For du blæk bejdset bruge nogle eddike eller alkohol er effektivt. Gnid pletten med en bomuldsklud dyppet i eddike. Efter dette, tør plet med et slag tørretumbler, forhåbentlig pletten vil forsvinde. Vindue Spray Cleaner er effektiv til kaffe og sodavand spild. Dup pletten med en klud og spray vinduet renere og børste forsigtigt. Efter sprøjtning, duppes det med en ren klud eller køkkenrulle. For at undgå enhver mulighed for misfarvning af stoffet, først prøve alle løsningerne på en gammel stof.
Du kan læse mere om, bilbetræk Cleaner, Bedste Polstring Cleaner, og jeg håber nu alle dine spørgsmål, hvordan man rengør bilbetræk er blevet besvaret. Bilen er formentlig den mest værdsatte besiddelse for en person, efter hans hus. Dermed give tid til rengøring af biler, vil hver weekend bidrage til at opretholde din drøm maskine.

Curly pilegrene
Populære italienske Navne
Computerskærm Problemer
Borddækning Etiquette
Family Reunion Games
Cork Gulvbelægning Anmeldelser
Calla Lily Betydning
Rehearsal Dinner Etiquette
Hvad skal man gøre, når Deprimeret
Chain Link Fence Omkostninger
Funny Wedding Invitationer