Hvordan man rent Badeforhæng

Uanset hvilken type bruseforhænget du ejer, hvad enten det vinyl, plastik eller stof dem alle samle en film af sæberester drukket med kropsolier og overholde de flade i en kort periode. Udskud indsamlet på bruseforhænget skal behandles med. Faktisk er der ikke noget grovere end en badeforhæng, der ikke er renset i lang tid. På trods af de udskud, gør selv meldug sin tilstedeværelse omkring kanterne af gardinet. Nogle mennesker ikke gider at rense badeforhæng, i stedet fjerne det og kassere beskidt gardiner. Selvom badeforhæng er ikke meget dyrt, bare at smide dem væk er under udnyttelse af de badeforhæng. Læs mere på badeværelset badeforhæng.
Hvordan at rengøre en Badeforhæng
Vask en badeforhæng er ikke raketvidenskab og tager kun omkring 5-10 minutter af din tid. Lad os få et kig på trappen til rengøring badeforhæng.
Trin 1: Fjern bruseforhænget fra bruseren og fjerne alle ringene så godt.
Trin 2: Dump bruseforhænget i vaskemaskinen med 2-3 store håndklæder. Disse håndklæder er noedvendige som de fungerer som scrubbere under vask. Tilsæt halvdelen kop vaskemiddel, en halv kop bagepulver og koldt vand og vask tæppet på en dejlig cyklus. Med varmt vand at vaske tæppet kan bidrager imidlertid til smeltning af forhænget, så det er bedst at holde sig til kolde vand. Tilføj en kop eddike til vasken.
Trin 3: Så snart tæppet har været vasket og skyllet, hurtigt hænge dem i et ventileret område, hvor det kan lufttørre. Kunne du også hænge det tilbage på gardinstang til tørre. Aldrig sætte disse gardiner i tørretumbler, da de vil smelte. Det betyder ikke noget, hvis tæppet vises en lidt rynket efter vask. Dette vil blive varetaget af dampen fra en normal bruser anvendelse.
Trin 4: At rense forhængsringe, fylde en spand eller balje med varmt vand og tilsættes lidt opvask flydende sæbe ind i det. Skrub ringe rene med en svamp og skyl dem ud i vand fra hanen. Bruge en børste, hvis snavs er stædig.
Trin 5: Når begge tæppet og ringene er blevet vasket, er det tid til erstatning for dem.
Disse skridt var specifikt for plast eller vinyl badeforhæng. For kluden dem, skal du følge instruktionerne nævnt på tag. Læs mere på vinyl badeforhæng rengøring.
Hvordan man rent Meldug Fra Bruseforhæng
Meldug pletter på gardinerne kan gøre en følelse alle brutto i bruseren. Selv om disse pletter virke skræmmende, komme af med dem er ikke så svært. For at håndtere de meldug, skal du bruge en sprayflaske. I denne flaske tilføje blegemiddel. Må ikke fortyndes med vand som almindeligt blegemiddel fungerer godt. Sted nogle gamle håndklæder på gulvet ved siden af ​​karret, og læg badeforhæng ind i det. Spred gardin åbne og spray blegemiddel på meldug pletter. Efter en halv time, skylles blegemiddel ud gardin med varmt vand. Bare lad det varme vand dryppe fra en ende af gardinet til en anden, så alle blegemiddel kommer ud. Læs mere på unikke badeforhæng.
For at forhindre mug i at angribe din badeforhæng, strække ud tæppet efter hvert bad. For at forhindre mug i at angribe en ny badeforhæng, spray disinfectant fast på det. For at undgå, sæberester fra indsamling på den nederste del af dit brusebad gardin, bare gnide en lille baby olie på det.
Læs mere på:; Vinyl Badeforhæng Reparation; brusekabine Gardiner – Stall Størrelse Bruseforhæng; Hvis du vil holde din nye badeforhæng udkig frisk i længere tid, en løsning er at hænge den nye bruseforhænget på samme ringe med gamle badeforhæng. Denne måde at slå hentet fra sæbevand er stødt kun af gamle badeforhæng, mens den nye ydre bruseforhænget opretholder det nye look i længere tid. Nu, at du ved, hvordan man rent badeforhæng, behøver du ikke at smide væk gardinerne efter nogle brug. Vask, hænge dem op friske og bruge dem, indtil de rip fra hinanden!

Lomme Door Reparation
Badeværelse rhus
Japansk Dragon Tattoos
Ivy Plant Care
Hvordan man puster en ballon
Sådan installeres lyskontakt
Hvordan man kan genkende Fake UGGs
Hvordan man laver en pige Fall in Love med Du
Dør Hinge Repair
Office Cubicle Pranks
How at plukke øjenbryn