Hvordan man planlægger en billig Wedding

Brudens brudekjole, gommens Tux, blomster, dekorationer, menu, favoriserer og listen bare fortsætter, når du planlægger et bryllup. Det er almindeligt antaget, at et bryllup er den dyreste affære i vores liv. Men mange gange er det bort fra, at du kan få en billig bryllup, hvis du har et lavt budget. Det er ikke forkert at dele din glæde med en hundrede mennesker, men hvis de fleste af dem ikke engang kender dig, er det bedre at have en simpel bryllup med de mennesker, der virkelig bekymrer sig for dig. Tag et kig på nogle ideer til, hvordan du planlægger et billigt bryllup, som ikke vil koste dig en masse, men lad du har en god tid med venner og familie. Mere om bryllupsbudget.
Billige Bryllup Idéer
Et bryllup er en meget speciel lejlighed i ens liv af den simple grund, at du officielt gør en forpligtelse, før Gud til at tilbringe resten af ​​dit liv med den du elsker. Men i dag er det mere en fest end en ritual. Nedenstående er nogle tips om, hvordan man planlægger en billig bryllup, så du kan spare på en masse unødvendige udgifter. Mere om planlægning af en billig bryllup.
Venue, at planlægge en billig bryllup, først og fremmest skal du beslutte, hvor du ønsker at tage din bryllupsløfter. Det bedste forslag, jeg vil gøre er, at der ikke kan være et bedre sted at blive gift end dit hjem. Hvis du har en have eller en stor baggård, kan dette være den bedste gave en brud kan få. Hvis du ikke har så meget plads derhjemme, kan du altid have en strand bryllup. Andet sted ideer kan være en billig hal eller en udendørs bryllup i nogen af ​​dine yndlingssteder. Hvis du har været en regelmæssig i kirke, ja, kan du altid blive gift lige foran alteret og derefter har receptionen derhjemme. Dette kan være en god idé til, hvordan man planlægger en billig bryllup.
Tøj og invitationer, Brylluppet kjole er den største attraktion i hele bryllup og det skal se godt ud. Så hvis du ønsker en yndefuld, men alligevel billig kjole, kigge efter den kjole salg i slutningen af ​​hver sæson. Må ikke købe prangende dem, men simpelt satin og blonder, som de er billige og attraktive. Du kan endda få dit eget design stikninger fra din skrædder. Match dit tilbehør med det. Du kan købe sølv smykker, da det er billigt, men ikke går på kompromis med ringene, da de er en investering. De kom Tuxedo kan også købes fra en billig butik eller få det gjort i af din familie skrædder. Mere om brudekjoler.
Brylluppet invitationer behøver ikke være meget fancy. Du kan have enkle, men elegante søger tekst og skrive nogle bryllup citater med jeres navne og alle de ceremonielle oplysningerne til den ønskede gæster. Du skal bruge en gæsteliste for invitationer.
Modtagelse; Hvis du spekulerer på, hvordan du planlægger en billig bryllupsreception, det bedste du kan gøre, er planen for en fornøjelig menu. Hvis nogen af ​​dine familiemedlemmer kan bage lækre kager, bede dem om at bage dit bryllup kage. Hvidt bryllup kager er meget almindeligt, prøv nogle farvede glasur dem, der passer til din farvesammensætning. Hvis du er glad for forretter, prøv nogle kylling opskrifter i stedet for kød og glem ikke at tilføje salater i menuen. For hovedret, kan du få ørreder i stedet med laks og andre fødevarer fra havet opskrifter som rejer eller hummere. Cupcakes for ørkener eller en hjemmelavet is med fyldstoffer kan være et godt valg til dit bryllup menu. Mere om bryllup catering.
For toast og drinks du kan have vin til dem der kan lide det og champagne til de andre. Hvis du føler du kan rumme en åben bar i dit budget, gør det, som en masse mennesker gerne have cocktails og Margaritas som deres drinks. Du kan leje en billig band til brylluppet musik og bede dem om at spille sange på anmodning.
Blomster og Dekorationer; Hvis du ønsker at skære ned på udgifterne til blomster, kan du vælge årstidens blomster i den tid af dit bryllup. Prøv ikke at have en februar bryllup, da der ikke er mange blomster på det tidspunkt, og du vil simpelthen ende med at bruge mere på importerede blomster. Tusindfryd og påskeliljer er billige og smukke valg. Asters og gerbera også en god mulighed for bryllup blomster, som de ser godt ud og har lyse farver. Kan du bestemme, om et farveskema og derefter placere ordren til bryllup blomster som haven roser, solsikker, hortensia, gladiolus og Calla liljer.
Din gang kan være dekoreret med en rød løber og ændre med en træ-bue, hvis du har en udendørs bryllup. Bord og stol dekorationer kan også koste mindre, hvis du beslutter dig for at holde dem enkle. As bryllup centerpieces, kan du blot have hvide lys står på hvert bord, da de går med alle farver og servietholdere at holde det enkelt og elegant. Hold simple sukkerrør stole i stedet for omfattet stole. Hold ensfarvet hvid bordtæpper med snøret kanter for at tilføje til indretning af siddepladser arrangement. Mere om bryllup dekorationer.
Fotografi og Wedding Favors; Du behøver ikke at hyre en fotograf til at tage bryllupsbilleder. Du kan spørge nogen af ​​dine nære venner eller familie at være kameramand og tage videoer og billeder i stedet for at lade en fotograf i budgettet. Disse er minder for livet, så du er nødt til at fange dem på billeder, men du behøver ikke at betale ekstra for det samme. Mere om bryllupsfotografering.
Bryllup favoriserer er et udtryk for taknemmelighed for de gæster, der deltager i brylluppet. Hvis du vil have billig bryllup favoriserer, chokolade indpakket i et par billede af jeres holdes på bordet, vil tjene det formål. Bogen markerer med nogle citater eller digte kan også være en stor bryllup fordel idé. Du kan også sætte en blog, som kan være din bryllup fordel for alle dine gæster lige efter brylluppet.
Med disse forslag til, hvordan man planlægger et billigt bryllup, kan du få en god tid i færre penge. Så nu hvor jeres bryllup er planlagt gå få klar og have det sjovt på den bedste dag i jeres liv.

Hår Curling Teknikker
Bedste alder at blive gift
Love Tattoo Design
Bougainvillea Plant
Hvordan man Trap en Coyote
Garage Door Forår genanskaffelsespris
Unikke citater og ordsprog
Soveværelse Color Idéer
Hvordan man dyrker Solsikker Fra frø
Fake øjenbryn
Bohemian brudekjoler