Hvordan man passer orkideer

Det siges, at et voksende orkideer er svært og kompliceret i forhold til andre blomster. Men, sandheden er, at forståelsen af ​​det særlige behov orkideer gør os i stand at dyrke dem derhjemme uden megen besvær. Orkidéer er dybest set vilde blomster, der har tilpasset sig forskellige klimaforhold. Der er omkring 800 typer af orkideer og 30.000 arter. De fleste af disse orkideer kræver ikke jord kultur for vækst. Rødder af orkideer absorberer vand fra sten og træ barks. Lad os forstå, hvordan man passer orkideer indendørs med følgende orkidé pleje tips.
Hvordan man passer orkideer
Dyrkning orkideer i hjemmet, bør ikke være svært, hvis der tages behørigt hensyn. These blomstrende planter klare sig i temperaturer mellem 55 ° F (nat) og 80 ° F (dag). Stedet hvor orkidéer formodes at være vokset skal være godt ventilerede. Flytning luft hjælper med at reducere forekomst af sygdomme.
Lys Krav, det er en vigtig faktor, der skal tages i betragtning ved orkidé pleje og vedligeholdelse. Kan man vurdere, hvor meget lys en orkidé plante behov ved at observere bladene. Ideelt, farven af ​​blade skal lysegrønne. Hvis bladene bliver gule farve, betyder det, at orkidé plante er over-eksponeret for lys, der flytter anlægget til et skyggefuldt område er tilrådeligt i sådanne sager. Bladene af orkideer, der er berøvet lys blive smaragdgrønne farve. Samtidig vokser orkidéer i hjemmet, bør potter placeres i nærheden af ​​et vindue, der vender mod syd eller øst.
Kultur Medium, De fleste af de orkideer, der dyrkes i planteskoler use mos som dyrkningsmedium. Orkideer kan ikke vokse ordentligt i jorden. Det, fordi rødderne er nødvendigt at opretholde tørre i perioden mellem to på hinanden følgende vandingerne. I den normale jord, er der ikke tid til orkideer til tørre ordentligt.
Vanding; Hyppighed af at vande orkideer behøver ikke være mere end en gang om ugen. I deres vilde levesteder, vokser orkidé planter på træerne. De optager fugt fra luften i stedet for at søge efter grundvand. Sprøjte vand over orkideer anbefales. Men i løbet vande planten kan resultere i dødsfald af rødderne. Rødderne synes at være brun if vandes i overskud. Hvid rødder med grønne tips er et tegn på sund orkideer.
Luftfugtighed; For at opretholde fugtighed, kan man bruge bakker fyldt med grus og vand. Det vand, der fordamper fra disse bakker bruges af orkideer. Man kan gøre brug af bakker, hvor kager er udarbejdet. Pointen her er at give orkidé planter med et fugtigt miljø for en sund vækst.
Gødning; vilde orkideer trække næringsstoffer fra jorden. For potteplanter af orkideer, er det nødvendigt at levere næringsstoffer i passende mængder. Bortset fra den fælles næringsstoffer som kvælstof, fosfor og kalium, specielle gødninger orkideer er tilgængelige på markedet.
Trimning, Praksis med trimning udføres efter blomsterne tørre ud. The blomstrende sæson starter i slutningen af ​​vinteren eller højst indtil foråret. Sæsonen fortsætter i ca 3 måneder. Derfor bør beskæring ske ved udgangen af ​​denne sæson. Man bør også lære, hvordan man passer orkideer, efter at de blomstre. For at få den nødvendige information læs mere om efter flor omsorg for orkideer.
Hvordan man passer orkideer i Winter
Orkideer kan dyrkes lettere om vinteren i forhold til nogen anden sæson. Vandbehov af dette anlæg er naturligvis reduceret i den kolde årstid. Den mad (gødning) behov for vinteren er mindre. Gødning bør gives til orkideer én eller to gange hver måned. Planterne skal vandes tidligt om morgenen, hvilket hjælper dem tørre om natten. Forekomsten af ​​sygdomme, der kan følge af kølige og fugtige forhold af vinteren er således minimeret. Det anbefales at holde orkideer i lyse omgivelser om vinteren for at imødegå virkningerne af kolde omgivelser. Læs mere på:; Begynder tips til dyrkning Orkideer, Pleje instruktioner for Phalaenopsis orkidéer, hvordan man Grow Orkideer – Orchid voksende tips; Oplysningerne ovenfor vedrører grundlæggende punkter vedrørende orkidé pleje. Det vil være nødvendigt at vide i detaljer om disse planter, hvis forskellige sorter der skal dyrkes. Fakta om, hvordan man passer orkideer gives i artiklen ovenfor ville helt sikkert hjælpe med at dyrke dem med succes.

Persimmon Tree Care
Banket Tabel Dekorationer
Hvordan at slippe af rotter
Fungerende Øvelser
Sådan Gør Swag Valance
Indendørs Fødselsdagsfest Spil
Curling Hår med Flat Iron
Justerbar Gulv Lamp
Hvordan man rent Bruser Døre
Hvordan man laver en Sock Monkey
Tæpperens Tips