Hvordan man Paint ett Door

Maleri af en dør øger sit udseende, og gør det holdbart. At male en dør, men let job, skal man passe på om detaljerne og følg grundlæggende instruktioner nøje. Kun da det muligt at male dørene ordentligt. Planlægning og forberedelse er vigtige for at fuldføre opgaven med succes.
Hvordan man kan male ett Door
Det første skridt i processen med at male en dør er rengøring det ordentligt. Fjernelse fedt og snavs til stede på overfladen af ​​døren er nødvendigt for at nå en glat tekstur. At male nye døre er forholdsvis lettere end at male gamle. Det fedt, som bygger på ældre døre er det vanskeligt at sand dem. Man bør du vælge oliemaling i stedet for vand-baserede malinger. Risikoen for revner og skævhed er reduceret til en høj grad om olie maling der anvendes. Inden den faktiske Maleprocessen er startet, enkelt udfylde hullerne og revner med kit. En maskerende tape bør anvendes til døre have glaspartier.
Det anbefales at anvende primer, før du bruger den faktiske maling. Primeren hjælper med binding maling til døren. Værktøjer, der bruges til maling inkluderer pensler og ruller. Brushes giver bedre kontrol end ruller. Så det anbefales at foretrække brushes over ruller. Gloss finish og satin maling giver et pænt udseende til døre. Man kan male døre, enten ved at fjerne dem fra hængsler eller uden at fortrænge dem overhovedet. Hvis døren er at blive malet i stedet for, er det tilrådeligt at male de dele tilstødende til håndtaget til sidst. Det letter at åbne og lukke døren nemt. Læs mere på faux maleriet.
Maleri generelt bør påbegyndes fra midten af ​​døren og blive videreført i retning af kanterne. Penselstrøg skal anvendes ligeligt. Bør man også tage hensyn til kornet tilpasningen af ​​skoven, da maleriet. Malingen obligationer korrekt med døren, hvis streger anvendes i retning af korn. Kanter døren bør males til sidst. While at male kanter, bør man sørge for at se, at overskydende maling er fjernet. Hvis en tykt lag af maling anvendes på kanterne, kan døren ikke passer ordentligt. Det er vigtigt at forstå, hvordan man kan male en dør uden børste varemærker. Anvende maling på døren jævnt ville bidrage til forhindre enhver slags børste varemærker.
Hvordan man kan male en dør at ligne Wood
At male en dør i træ farve, skal man vælge gul okker farve, og det bør anvendes som en base coat. Næste skridt i processen er at blande vand, faux glasur og brændt umbra sammen. De mængder af faux glasur, vand og braendt sortjord bør ½ kop, 1/8-del kop og 1 spsk hhv. Denne maling blanding må anvendes i hele døren. At give dør af mahogni-lignende udseende, bør man vælge brændt sienna som base coat. Læs mere på:; Interiør maling farver og ideer, Garage døre tips at huske
Den øverste og nederste kant skal blive malet ligesom paneler og kanter i siderne. Hævelse og rådnende af døren er forhindret af denne praksis. Rækkefølgen af ​​maleriet bør være som følger: jambs skal males i begyndelsen, efterfulgt af trim. Den faktiske Døren bør males til sidst. Bør man undgå at indlæse pensel med alt for meget maling ad gangen. Det resulterer i ophobningen af ​​maling i detaljerne i dørene.
Læs mere på:; Home Forbedringer, Home udsmykning, Proceduren for maleriet en dør er meget nemt at forstå og implementere. Man bør lære at male en dør uden varemærker. Med lidt tålmodighed og viden om god teknik, bliver maleriet en dør en nem opgave.

Cactus Plant Care
Haircuts for tykt hår
Indendørs Palm Trees
Oak Tree Leaf Identifikation
Sensitive Skin Cleanser
Smide en Baby Shower
Hvordan til at bære en Pashmina sjal
Billig Baby Shower Favors
Køkken Design Layout
Tag Leak Reparation
Stift skum Isolering