Hvordan man opbygger en Wine Rack

På vinfremstillingsvirksomheden tradition har stået på for tusinder og tusinder af år. Made by gæring frisk druesaft, er mest vine nydes ved stuetemperatur. Dog kan visse sorter af rødvin eller hvidvin også nydes afkølet. Lagring af vin, korrekt er vigtigt, fordi vinen tendens til at få bedre kun med alderen. Den ideelle vin opbevaring temperatur bør helst ligge mellem 50 og 60 grader Fahrenheit, med en konstant fugtighed i størrelsesordenen 60 til 70 procent. En anden afgørende faktor for at øge smagen af ​​din vin, er at sikre, at proppen er våde. Dette kan opnås ved at opbevare vinflasker horisontalt, således at vin er i konstant kontakt med proppen. Læs mere om forskellige typer af rødvin og også forskellige typer af hvidvin.
En vin kælder er et specifikt tildelt sted for lagring af vin. Vinkældre kræver mere plads, og bygge en vinkælder er ikke muligt for alle. Ikke desto mindre kan du bruge vejledningen nedenfor om hvordan man opbygger en vinholder, og gøre det selv i en begrænset plads. Det er rigtigt, at en vin rack er ingen erstatning for en kælder, det tjener det formål, dog til en vis grad.
Hvordan man opbygger en Wine Rack
Skridt til at opbygge en vinholder er listet nedenfor:
Design Til at begynde med, skal du bruge en vinholder plan. Du kan henvise bøger, andre folks arbejde og også søge på nettet for at finde disse planer. Dette design skulle overføres til en tegnebrættet, at bruge det som en guide under hele dit projekt.
Ramme; Vin racks har trærammer. Du bliver nødt til at begynde at skære træstykker sammen på tværs skinner og gavle. Når træet er skåret, bore huller i det på steder, hvor du vil blive knyttet dem med skruer. For at støtte elementer, der skal låst sammen, kan du enten lave ‘V’ formet indsnit langs tværs skinner og gavle, eller skruer til at forbinde dem sammen. Uanset hvilken teknik du bruger, sikre forbindelser er tætte.
Vinflaske understøttelse; På reoler, bliver du nødt til yde tilstrækkelig støtte til din vinflasker. Normalt buer, runde huller eller delvis cirkler hold vinflasker. Beslutte, hvilken en af ​​disse du vil på din rack. Skåret ud to huller på dit rack, en (større) til støtte for vinflasker på deres base, den anden en (mindre) for at holde dem i nakken ved hjælp af en sav. Use en vinflaske som en skabelon, mens der skæres ud buer.
Finpudsning; Du bliver nødt til formål at udjævne træoverflade ved at anvende sand på den. Once glat, kan du anvende tung olie, bejdse, eller male på det. I tilfælde af at du bruger farve eller Tung Oil, anvende det generøst, lad den være tændt i et stykke tid og tør overskydende olie med en tør klud. , Når den har tørret, din vinholder parat for vin opbevaring.
Hvordan man opbygger en Wine rack i et kabinet
Skridt for at bygge en vinholder i et skab, er angivet nedenfor:
Trin 1, I vil skulle starte med at måle dybden af ​​dit skab, fra den forreste hjørne til væggen bagved. Denne måling bør være mere end højden på en vinflaske. Hvis ikke, vil du have vælger en anden fryser til din vin rack. Også måle skabet højde, for at hjælpe dig med at afgøre antal rækker du kan have inde. Mål kabinettets bredde så godt. Notér alle tre tal.
Trin 2, Numrene du opnåede i det første skridt, vil hjælpe dig med at afgøre præcist, hvor mange vinflasker du kan få plads i dit skab vinholder. Det virker på denne måde. Opdel højden af ​​din fryser med 4,5 inches, højden af ​​en vinflaske. Trække 1 af dette svar, og dem er antallet af vinflasker du kan have i én række. Med hjælp fra en sav, skær de mange 1×12 nævn, svarende til kabinettets bredde. Udjævne kanter af bestyrelsen ved hjælp af en sand papir.
Trin 3: Du skal nu oprette en egentlig kanal for hver vinflaske at passe ind. For at gøre dette, søm 1×2 tomme blokke af forskalling strimler, der forlader en 4,5 tommer hul i mellem, på hver eneste 1×12 tommer boardet du crafted tidligere.
Trin 4, at støtte enderne af dine vinflasker, lægger underlag strimler langs siderne af kabinettet med et interval på 4,5 inches. Om disse strimler, skal du skubbe 1×12 tomme boards. Use efterbehandling søm til at løse dem permanent. You kabinet vinholder er nu klar til brug.
Læs mere på; Wine Making, Opbygning af en Vinkælder; Efter lære hvordan man opbygger en vinholder, så prøv det derhjemme. Bortset fra de mange fordele ved have en vinholder, hele projektet er sjov og interessant at arbejde på. Du kan nemt bevare din dyrebare vin samling i årevis. Må ikke blive overrasket med den guddommelige smag, der vil fylde din mund og sanser, når du uncork en flaske fra din rack. Du har fortjent det. Skål!

Korte hår Updos
Bedste Acne Cleanser
Hvad Piger Vil Guys at vide
Passion frugtplanteformeringsmateriale
Fungerende Øvelser
Canna Lily
Bathtub Drain fjernelse
Hvordan man Plait Hair
Safran Krokus
Trægulve Cost
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse