Hvordan man opbygger en reol

Hvordan man opbygger en reol? Har dette spørgsmål været lurer i dit hoved i et stykke tid nu? Hvis du er en læsehest og man har en stor samling bøger, vil du helt sikkert brug for information om hvordan man opbygger en reol. Afsætte lidt tid at bygge en reol som pr dine behov vil holde dine bøger i god stand i meget længere tid. Hvis du er god til tømrer, så vil du nyde det endnu mere. Før du begynder at bygge en reol, kan du nødt til at planlægge lidt ud. Du har brug for at træffe beslutninger om indretning, beliggenhed og størrelse reolen. Prøv at være innovative, og det måske bare vise sig at være en stor boligtekstiler idé. Her er alle oplysninger om, hvordan man opbygger en reol trin for trin. Så hvad venter du på? Få din toolkit klar.
Ting du har brug for Opbygning af et Reol
Krydsfiner, 2 skovhuggere, Sav, Hammer og søm, Sandpapir, Paint, skruetrækker, 4 L-formet beslag, Et tyndt stykke krydsfiner, stifter, skruer, Skridt for opbygningen af ​​en Reol
Før du begynder at bygge reolen, skal du sikre dig, at du har et stykke tømmer, at foranstaltning 2 inches i længden, 10 inches i bredden og 12 inches i højden. Andet stykke tømmer måling 2 inches i længderetningen, 10 inches i bredden og 8 inches i højden skal skæres i tre sektioner, der alle måler 32 inches. ; Det første trin omfatter opskæring af tømmer arb at foranstaltninger 2x10x12. Dette stykke tømmer skal skæres i to lige store stykker. Disse stykker gør sider af reolen, så sørg for at du skære stykker som pr kravet. ; Nu skal vi stykker for de øverste og nederste sektioner og på hylderne i mellem. For denne, ville du have 32 tommer afsnit, der blev skåret fra tømmer stykke tidligere. ; Brug sandpapir på kanten af ​​brættet til at lette dem. ; Alle brædder og krydsfiner skal males godt. ; Næste lidt planlægning er tale om rummet mellem hylderne. Mark efter at have taget et kig på størrelsen af ​​bøgerne. ; Husk L parentes? Du skal vedhæfte og tilpasse dem på en måde, som pr det layout, du har besluttet. Hvis dine bøgerne er tunge, sørg for at vælge den størrelse, kan støtte den slags vægt. Du bliver nødt at fastgøre L beslag til den øverste hylde og langs begge sider af reolen. , Se layout og vedhæft hylder, hvor du vil have dem til at være. Være innovative samt praktiske og sørg for at være opmærksom på afstanden faktor. ; At sikre, at reolen farve ser ensartet, ville det være værd at male L parentes i samme farve som det færdige reol. ; Det næste skridt er at bruge brads at fastgøre krydsfiner på bagsiden af ​​din reol. , Hvis du spørger sig selv, hvordan man opbygger en reol med døre, skal du undersøge, om en dør kunne passe ind eller ej. ; Hvis der er nok plads til en dør for at passe ind, begynder at tage målinger. ; Sørg for at vælge den samme kvalitet af træ til døren. ; Du bliver nødt til få fat i hængsler og dørhåndtag. ; Bor huller til skruer og skru hængslerne til døren. ; Læs mere på:; Træ Møbler; Home Møbler, nu at du er godt informeret om at bygge en reol, kan du bruge denne viden og bygge dem for en del af dit hus. Jeg er sikker på, det ville se fantastisk nær pejsen. Prøv og bruge denne information om hvordan man opbygger en reol omkring en pejs. Smukke skulpturer og vis-stykker kan også opbevares i en reol sammen med bøgerne. Du kunne være en smule mere innovative for så vidt angår layout er berørt. Lad din æstetiske sans guide dig. Møbelfremstilling i hjemmet er egentlig ikke en stor opgave. Alt du skal gøre er bare at betale en lidt opmærksomhed for detaljer. Så, lad ikke dine bøger ligge spredt. Byg en reol længe. Alle de bedste i din bestræbelse!

Simple Tattoo Designs
Hvordan man kan være Funny
Børns fødselsdagskage
Matchende Wedding Bands
Aloe Vera til hud
Sådan installeres et stereoanlæg i bilen
20:e bryllupsdag Gift
Er en fred Lily Giftige
Online Dating Advice for kvinder
Bull Tatoveringer
Omkostninger til at bygge en garage