Hvordan man laver en Talsmanden

Talsmanden er en slags tæppe, der er beregnet til at holde sin bruger varme, mens du sover. Men er de ofte også brugt som madrasbetræk. De typisk større end størrelsen på en madras samt seng og er rektangulære i form. De efterligner tæpper, bortset fra at de normale tæpper er ikke omfattet med nogen isoleringsmateriale i modsætning dyner, der er indkapslet i en belægning, generelt af plader. Lære at gøre en narresut ville faktisk vise sig at blive en sjov aktivitet for at tilføje en selvstændigheden i dit værelse udsmykning to-do liste.
I modsætning til den almindelige antagelser, gør en Trøster rent faktisk en rigtig nem opgave, især med hjælp fra vejledningen for at foretage en dyne. Størrelsen af ​​en dyne, der faktisk varierer som pr størrelsen af ​​sengen og som følge heraf kunne de foretages i to størrelse, kingsize-, queensize, fuld størrelse, lille størrelse og cal-king size så godt! De fungere som forhæng for at dække sider af sengen, og dermed kunne de rent faktisk blive omdrejningspunktet for dit værelse. Som følge heraf skal materiale, der anvendes til fremstilling af en narresut altid vælges meget omhyggeligt, såvel som kreativt. Læs videre luksus morgenkåber.
Realiseringen af ​​et Talsmanden
Hvis du går og købe en narresut, ville det sandsynligvis koste dig noget omkring $ 100, uden nogen garanti for det, der passer dit soveværelse tema. Snarere end at, det er en stor og kreativ måde at slippe af med disse regelmæssige og kedelige slags of readymade dyner, ved at gøre en Talsmanden, byggemarkeder måde. Det er faktisk ret en billig måde at udtrykke din egen stil redegørelse og kreative. Du er nødt til at starte med at måle størrelsen af ​​Talsmanden. For at måle størrelsen fra en ende af madrassen til slutningen af ​​benene af din seng. Også måle bredden af ​​madrassen, ved at holde tilstrækkelig længde at falde som drapere.
Now gange værdien med 2. Dette vil give dig den nøjagtige mængde af stof, du skal købe for at lære hvordan man laver en dyne. Nu største job til venstre for dig er at finde et godt batting samt stof til bombardement Talsmanden. Batting eller fyldning er dybest set en af ​​polyester, uld og fjer eller silke. Skallen af ​​Talsmanden kan være fremstillet af forskellige typer stof som silke, bomuld eller polyester. Beslutningen med at udvælge tanken afhænger helt af dig, som de er tilgængelige i forskellige mønster og design, som rent faktisk kan have ros for at gøre dyne sæt.
Hvordan man laver en Talsmanden
Materiale Fabric (målt tidligere), Batting (som du foretrækker det); Polyesterfibre fylde; Uld underlag (flonel eller pels), lineal eller syerske tape og saks, Matching emner, symaskine, Procedure, Vi har allerede målt den ønskede længde af dugen skal bruges som shell. Nu tager det stykke stof og dele den i præcis halvdelen. Nu bruger en saks, klippe det præcis i halve, for at gøre det nemt for syning. At have en søm ned midt Talsmanden, sy to stykker stof sammen. Søm en længde af stoffet brikker med samme måde. Nu skal vi ri batting, så det kan være let for vi sy Talsmanden. Læg pladevat fladt på bagsiden af ​​den nederste stykke af stof, mens den øverste stykke stof ville være opad. Brug en PIN-kode for at holde lagene i pladevat og start syning. Nu sættes den øverste stykke Talsmanden på toppen af ​​ryggen brik og pladevat. Nu lukke alle de mister ender Talsmanden, ved hjælp af matchende tråde. Den er også let at vide, hvordan man laver en dyne sæt. Alt hvad du skal gøre er at finde ud af længden af ​​puder og gentag ovennævnte procedure. Læs videre for NO sy fleece tæppe instruktioner.
Making dyner er faktisk en nem samt kreativt job, når du lære at lave en dyne. Kan du prøve at gøre mere end én, ved hjælp af forskellige stoffer, for at tilføje flere glamour til dit soveværelse. På dette notat, konkluderer jeg denne artikel om at lave en dyne. Håber det hele var nemt og sjovt helt! Happy syning.

Senior Trip Idéer
Sådan at tale med kvinder
Soltag Installation
50:e bryllupsdag Idéer
Det, at formulere kælderen Wall
Sensitive Skin Cleanser
Fransk Pet Navne
Berømte One Liners
Beach Party Invitationer
Hvor hen til Lave Serpentine Belt
Badeværelse Remodeling Omkostninger