Hvordan man laver en Sock Monkey

En sok abe er et stykke legetøj fremstillet af strømper, der i lighed med en abe. Selv om det ikke er så populær som bamser, er denne strømpe legetøj blevet favorit af børn i årevis. Det er lavet af en enkel par sokker udformet i et klassisk stykke legetøj, der ligner en abe. Men folk normalt tænker making sok abe derhjemme kan være tidskrævende og vanskeligt, men faktisk er det ikke så. Selv sok abe kan gøres enten ved hjælp af en symaskine eller hånd, her i denne artikel vil vi lære at lave en sok abe i hånden, dvs uden brug af en symaskine.
Hvordan man laver en Sock Monkey for Kids?
Her er enkle instruktioner om hvordan man laver en sok abe uden en symaskine, der er lette at følge og kan blive retsforfulgt af nogen novice kunst og kunsthåndværk elsker. Mere om børn håndværk.
Nødvendige materialer:; Et par brun arbejde sokker med røde hæle, rundt hoved dameskrædder stifter, Heavy tråd, som quiltning eller knaphul tråd, Taske af polyesterfibre håndværk fiberfyld til ting abe, træ dyvel eller langskaftede træske, Mørk brun eller sorte knapper for øjne, Needle med store øjne, Saks, instrukser:; fra benene vend sok vrangen ud og pin holde deres ret sider sammen. Tråd nålen med en tung tråd og begynder med en af ​​abe ben, lave en maske på ydersiden fods og binde tråd med hjælp fra fingre. ; Tag et søm ved at sætte nålen bag udgangen af ​​første maske, og derefter trække nål og tråd op og gennem sok foran første maske udgang. Gentag trin for de andre ben også. Dette vil skabe en lidt fleksibilitet og stabilitet i sømmen. ; Skær sok langs linjen mellem sømmene indtil punkt, hvor skridtet skal være. ; Langsomt dreje kroppen og benene med højre side ud gennem åbningen på skridtet og ting med fiberfyld indtil fuld og fast, men stadig blød at røre ved. Du kan også bruge en dyvel eller lange håndtag træske at tvinge fiberfyld i benene. Når det fulde, lukke åbningen ved hjælp af overskyet sting. Brug af samme syning teknik, sy sammen fyld stykker for våben, hale og ører abe. ; At danne abe hoved, næsten 5 ½ inches fra toppen af ​​hovedet, indsætte nålen og træk tråden gennem abe ryg. Fastgør tråd ved at knytte med fingrene to gange, efterlader 2 tommer ende. Tage små sting rundt i sok kroppen, at trække i tråden lidt, indtil du når den første maske. Træk tråden stramt nok at danne udseendet af en hals og gøre en tie-off sting, men ikke skære tråden. Stitch over nakken atter, men denne gang binde ud og klip tråden, der forlader en anden 2 tommer ende. Træk begge ender tråden igennem inderside kroppen. , Sted og pin arme på kroppens sider, så du tuck i armen RAW-sider. Sting på plads ved hjælp af bittesmå overskyet masker og trække tråden stram hver gang. Sørg for at alle rå kanter sys mod indersiden. ; Gentag ovenstående trin for sømme, hale ved at placere den lille over abe bund. Tilsvarende sy ørerne på siderne af hovedet, til ca ¼ tomme rundt uden for ørerne, så de ser mere livagtige. ; At vedhæfte aben næse stykke, drej under råt kanten og gøre midlertidig kører sting omkring brik til at holde kant på plads, mens syning til kroppen. Ting ordentligt med fiberfyld og sæt brik på plads ved at gøre kort overskyet sting. Når det er gjort, skal du fjerne de midlertidige masker. Og endelig at gøre øjne for abe, sting på knapper eller brodere øjne. Hvis det ønskes, kan du også binde et rødt bånd i en bue rundt abe hals til at give det en ekstraordinær look. ; Læs mere på:; Ideer til Sock Puppets; Sock Monkey instrukser Er de ikke simpelt? Nå, jeg er sikker på, ved at følge ovennævnte instruktioner om, hvordan man laver en sok abe, vil du kunne gøre dit sok abe uden meget af indsatsen og tid. Have det sjovt!

Dragon Frugt Plant
Contemporary Wedding Sange
Sagging Øjenlåg
Calla Lily Care
Par Kommunikation Øvelser
Ren Gaskomfur Burners
Short Venskab Citater
Bil Detailing Priser
Pool Pumpe Reparation
Kreative måder at sige Jeg elsker dig
Hvordan man kan se tyndere