Hvordan man Lace Skate Shoes

Skateboarding anses for at være en ekstrem sport, hvori du har brug for en masse fysisk energi og evne til at udføre fantastiske feats med skateboard. Da sporten er en bagatel hård ved din krop, er du forpligtet til at træffe visse nødvendige forholdsregler, så du ikke alvorligt skade dig selv. Disse forholdsregler omfatter iført en hjelm, albue puder, der har en velholdt og velfungerende skateboard og også skateboarding sko. Ja sko.
Det er forståeligt, at de fleste mennesker ignorere det faktum, at du har brug for ordentlig sko, mens skateboarding. Folk antager, at det ikke ligegyldigt hvad sko du bruger, så længe du har alle de øvrige sikkerhedsudstyr på dig. Det er ikke sandt. Mens de udfører forskellige stunts du bruger dine fødder mest, så du skal have en ordentlig par sko. Før du lærer at blonder skate sko, at du har købt den rigtige par. En god måde at vælge sko, er at få dem, der har en god mængde af polstring omkring anklen regionen.
Når du har købt sko, vil du helt sikkert gerne vide cool måder at blonder skate sko. Du kan følge trin, der er nævnt nedenfor om, hvordan man blonder skate sko med to snørebånd og også med en enkelt blonder.
Hvordan med straight Lace Skate Sko
Trin 1: Det første du skal gøre er at tage blonder, indsætte det i nederste venstre hul og trække det ud fra nederste højre hul. Sikre, at du har den samme mængde blonder på begge sider, efter at den er blevet trukket ud.
Trin 2, Nu skal du holde blonder på højre side, indsætte det i det andet hul fra bunden på venstre side, og træk den ud. Vil du nu nødt til at tage blonder resterende ud på venstre side, skal du indsætte det i det andet fra bunden hul på den højre side, og træk den ud. Du bør kunne mærke en ‘X’ form dannelsen af ​​de to snørebånd i midten af ​​skoen.
Trin 3: at stramme snørebånd, bare bruge din pegefinger til at trække op ‘X’ dannelse fra centrum. Dette vil hjælpe dig med at få endnu snørebånd på hver side, og også sikre, at du går om opgaven ordentligt.
Trin 4; Hold ved med at gentage ovenstående trin indtil du har udfyldt alle huller i skoen, og det er helt snøret. Lace dit andet sko på samme måde.
Hvordan man Dobbelt Lace Skate Sko
Trin 1: Til at begynde med, bliver du nødt til at tage en blonder og køre det igennem både i bunden huller af din sko. Nu, snarere end at tage den højre side blonder og indsætte det gennem det andet hul fra bunden på venstre side og vice-versa, bør du springe den umiddelbare hullet og gå til den ene efter det. Hold på passage dine snørebånd og køre dem igennem suppleant huller indtil du når til slutningen af ​​din sko.
Trin 2, nu afhente den anden blonder du vil have på din skøjte sko. Start fra første sæt af tilgængelige huller (i dette tilfælde den anden fra bunden huller), og køre dit snørebånd gennem dem. Fortsæt krydser din blonder og kører det gennem alternative huller indtil du når til slutningen af ​​din sko, som du gjorde for den første.
Trin 3: Når du har udfyldt dette mønster, skal du finde fire blonder ender som mangler at blive bundet. Du kan binde dem på nogen måde du ønsker. Enten to blonde ender af samme farve sammen, eller en af ​​hver af de to farver sammen, for at danne knob.
Hvis du også kæmper for at blonder andre normale udendørs sko, læs mere om, hvordan man Lace Sko, Cool Hvordan Lace Shoes; måder at Lace sko; Efter at lære at blonder skate sko, bør du helt sikkert prøve det selv, er det simpelt og hurtig. Være innovative og opfinde cool måder, hvordan man blonder skate sko selv. Efter alt, der betyder noget er den eneste ting er din komfort.

Computerskærm Problemer
Cute Valentinsdag Ideer til kæreste
Berømte One Liners
Personlige gaver til kæresten
Hvordan man kan skære Hair i Lag
Pellet Ovne Fordele og ulemper
Introduktion Tale Skabelon
Hvid Køkken Cabinets
Sange til Moms
Hvordan man Lace Skate Shoes
Hvordan man kan måle Shoe Size