Hvordan man Kill Spider Mider

Har du nogensinde gået ind haven og saa ned ømt ved frodige grønne løv? De planter at du har plejet så kærligt, svajende blidt i brisen? Du bøjer nede at slippe af med en omstrejfende vissent blad fra planten og det er, når du opdager, at alle ikke synes ret. Det normalt sund plante ser kedeligt og tørt. Der er flere gule og brune pletter, hvor næsten en uge siden var der ikke nogen. Reality check – dit anlæg er blevet befængt ved spider mider. Så hvad nu? Er det vigtigt, at du komme af med spindemider straks eller andet er der stor risiko for, at de vil inficere resten af ​​haven. Lad os fortælle dig hvordan at dræbe spindemider i nogle nemme trin der vil gøre for tilstrækkelig skadegørerbekæmpelse.
Spindemider Forebyggelse Tips
Adskilt fra resten; I tilfælde af potteplanter, anlægget / planter, der er blevet inficeret og holde dem væk fra resten identificere sig med. Dette vil hjælpe at udrydde chancerne for, at spindemider rejser over til de øvrige planter og infesting dem så godt. Kontrollere for alle andre planter, der har spindemider på dem og isolere dem.
Kontroller for Tørhed; Tjek planterne, der er blevet angrebet. Oftere end ikke jorden af ​​disse anlæg vil blive tørt og revnet. Denne form af jord giver den perfekte miljø for spindemider kan trives i. jord må aldrig tørre og knæk som en form for forsigtighed.
Spray dem ned; Spray de planter, der er blevet angrebet. Reguler trykket på vandet omhyggeligt. Lad det ikke blive for stærk. Spuling planterne slipper af Støvet hentet over dem rengør underside bladene hvor mider laa æg. Når de spindemider kastes nede, er det umuligt for dem at klatre op igen. Dette kan være nødvendigt at gøres for et par dage, så hele kuldet er helt ødelagt.
Stigning Fugt, det er vigtigt at holde dine planter nok fugtet, så der ikke er risiko for spindemider avl. Da spindemider trives i tørre og varme temperaturer, hvilket giver en modstridende miljø (til deres behov) vil bidrage til udryddelse og forhindre deres angreb. Prøv at holde fugten niveauer høje ved at holde en vand plade under potteplanter. Såfremt de haveplanter så vande dem 2-3 gange om dagen. Så også kan man holde en seng af tørre blade på deres rødder og vand dem. Vandet vil samle sig i de tørre blade og perkolat dråbevis over hele dagen.
Avoid eftermiddag Sollys; Eftermiddagen Solen er ekstremt hård og brutal. Planterne har en tendens til at miste alle deres fugt i denne form for svær indstilling. Det tilrådes derfor at holde planterne væk fra disse barske vilkår. Bringe alle husets planter i et skyggefuldt område i den tid, hvor solen er på sit værste og mest tåge dem med vand. Som i tilfælde af haveplanter som ikke kan flyttes, så prøv og give en form for midlertidig skygge for dem. Dette vil modvirke den edderkop mider fra infesting planterne.
Killing spindemider – Home Retsmidler
Hvis du ønsker at ansætte andre hjem retsmidler om, hvordan man dræber spindemider så er der et par muligheder, som du kan vælge imellem.
Alkohol og vand; Lav en blanding af alkohol og vand i forholdet 1:1. Sætte dette i en sprøjtning kan og spray på de inficerede planter, især underside. Alkohol vil dræbe alle spindemider ved kontakt og fungerer som en perfekt eliminator Spider mider bruge hjem afhjælpe.
Neem Oil, anvende neem olie på bladene. Dette vil dræbe spindemider, men ikke skade nogen af ​​de nyttige insekter ligesom mariehøns. Neem olie er biologisk nedbrydelige og virker som gødning. ; Læs mere om neem olie som insekticid.
Miticides, anvende en miticide på anlægget. Dette er stærkere end at bruge et pesticid. De er særligt beregnet til det formål at dræbe spindemider. Dette bør bruges som sidste mulighed, da dette vil dræbe de andre insekter også.
Hvidløg, tag en hvidløg og gøre en jævn pasta af det med 1 kop vand. Lad denne blanding sidde i 24 timer, efter hvilken stamme indholdet og det fortyndes med 12 kopper vand og tilsæt to dråber sæbe (insektdræbende). Derefter spray de inficerede planter.
Sæbe; have flydende sæbe (1 spiseskefuld) og bland med liter vand. Så brug denne væske at sprøjte på inficerede planter. Alternativt Castilla sæbe kan også anvendes for det samme. Læs mere om hjemmelavet bug spray.
Nu, hvor du ved, hvad er de forskellige måder på, hvordan man dræber spindemider, vil du ikke længere være angrebet af dem. Brug en af ​​disse teknikker for at slippe af spindemider og vi er sikker på, adieu ikke vil blive en tårevædet en.

Gør Baby Shower Invitationer
Trist Break Up Quotes
Installer en loftsventilator
Sådan at få nogen til Like You
Hvordan man laver en Talsmanden
Borddækning Etiquette
Børn legetøj Organizer
Sådan får du akrylnegle Off
Hvordan man Bleed en radiator
Sådan ændres en Fuel filter
Funny Relationship Citater