Hvordan man kan tune en Mandolin

En mandolin er en af ​​de mest sjove instrumenter til at spille. Og lære at tune en mandolin er ret vigtigt. Hvorfor? Fordi mandolin, ligesom flere andre strengeinstrumenter tendens til at gå ude af trit en masse. Og en untuned mandolin er en lydlig katastrofe, og ikke sjovt at spille enten. Derfor, for at få den bedste lyd og har gode sjovt at spille dette instrument, er det vigtigt at vide, hvordan man kan tune en mandolin. Nu synet af alle disse strenge kan skræmme dig lidt, men lad mig forsikre Dem om, at tuning en mandolin, er et stykke kage! Og desuden, noget, hver mandolin spiller burde vide.
Hvordan man kan tune en Mandolin med øret
Den enkleste måde at tune en mandolinen, er at lære hvordan man kan tune en mandolin med øret. En mandolin har 4 sæt af 2 strenge hver. Hvert sæt er tunet til én tone. Så starter fra toppen strengen, den første streng, er indstillet til noten G den anden streng er tunet til referatet D den tredje streng er tunet til A, og det laveste strengen, der har den højeste banen er tunet til E. So når du ved, hvilke notat hver enkelt streng spiller, så lære at tune en mandolin ved øret bliver en hel del lettere.
Nu kan du indstille mandolin ved hjælp af en guitar eller et klaver. Jeg gætter på, at tuning med hjælp fra et klaver ville være mere pålidelige, da guitarer for at gå ud af stemning. Så spiller G note på klaver / guitar og derefter tune den øverste række af de mandolin til denne note. Så spille U på klaver og tune den anden streng, så de lyde det samme. Derefter spiller tonen A og noten E og tune mandolin herom til noter.
Hvordan man kan tune en Mandolin med en Guitar Tuner
Den anden, lidt lettere måde tuning mandolin er ved hjælp af en mandolin eller en guitar tuner. En mandolin tuner vil gøre tingene temmelig let. Du spiller hver streng og afhængigt noten at strengen udstråler vil tuneren fortælle dig hvis strengen er melodi eller note. Tuneren automatisk ved, hvad streng du spiller, og dermed bringer sig selv med det. Der er en indikator på tuneren. Hvis der på at spille noten, indikatoren flyttes mod venstre, betyder det, at strengen er tunet for lav og bør indstilles højere. På den anden side, hvis indikatoren skifter til højre, så betyder det, at strengen er tunet for høj og skal være indstillet lavere. Hvis indikatoren er i centrum, betyder det, at din streng er perfekt afstemt. Følg dette trin startende med den øverste snor og derefter ned til bunden strengen.
Mandolin tunere Det kan være svært at finde, så er det muligt at få en hurtig løsning med en Guitar tuner? Ja, en guitaren tuner også arbejder i en meget lignende måde i forhold til mandolin tuner, og du er nødt til at følge de samme trin givet ovenfor, for at tune mandolin.
Hvis du vil vide hvordan man kan tune mere musikalske instrumenter, så læs videre:; hvordan man kan tune en guitar efter gehør, hvordan man kan tune en basguitar, hvordan man kan tune en akustisk guitar; Indstilling af en violin; Så disse var et par måder tuning mandolin . Så nu, at du ved hvordan man kan tune en mandolin, kan du nu gå ud og ud wow publikum med dine evner!

Hvordan man kan skære Crown Molding
Aquarius Woman
Selvforsynende Living
Populære italienske Navne
Berømte Brand Slogans
Naturlig Facial Scrub
Tatovering Bogstaver Skrifttyper
Kort gøre ideer
Phoenix Tattoo Design
Typer af bomuld
Smide en Baby Shower