Hvordan man kan spare en Ægteskab

Susan er revet. Hun stadig elsker Jere. Men hun ved ikke, hvordan du gemmer en ægteskab, når de har gled fra hinanden så meget. De konstante kampe, de skænderier, de skænderier og følelsesmæssige dræning af hendes sanser, har gjort hende spekulerer flere gange om alt dette er det værd. Det er bare ikke det samme. Ikke lide, hvordan det plejer at være alligevel. Men hun vil vide, hvordan du gemmer et forhold alligevel.
Pete kan ikke tro, at Kate, hans kone 3 år har snydt på ham. Kærlighed i hans liv har forladt ham en ussel sjæl. Han elsker hende, men han er vred på, hvad hun har gjort. De har adskilt for tiden til at sortere deres problemer, og nu er de begge spekulerer på, hvordan at redde en ægteskab efter snyd, og efter så meget er sket mellem dem.
Der skal være flere Susans, Jeres, Kates and Petes derude – går gennem deres egne følelsesmæssige problemer, der beskæftiger sig med alle de store problemer, som nogle gange en ægteskabet medbringer (der er bundet til at være små slagsmål i ethvert forhold. Jeg kan ikke henvise til disse her). Denne artikel er især for dem af jer der har haft deres andel af ægteskabelige problemer, og beskæftiger sig med visse emner i dette nuværende tidspunkt. Men på trods af alt det, ønsker du skal vide, hvordan du gemmer en ægteskabet. Lad os se det i øjnene, er der ingen mening at spørge, hvordan man gemmer en ægteskab efter skilsmisse. Klart. Hvis du ønsker vide, hvordan man gemmer en ægteskabet så skal det gøres inden det går ud over reparation. Her nogle tip til hvordan man kan spare et ægteskab.
Læs mere om Forbindelsen spørgsmål Forbindelsen Breakups, hvordan du gemmer et ægteskab efter Adskillelse
Når ægteskabet når til det punkt af adskillelse, betyder det, at situationen var temmelig dårlig. Måske var der dårligt tale kampe. Ingen vælger adskillelse, medmindre der ikke synes at være nogen anden mulighed. Men den kærlighed og følelser, at vi oplever for anden person, ikke går væk så nemt. De fortsætter med at vende tilbage og minde os om det liv, vi lavede sammen. Så vi begynder at tænke over, hvordan man kan spare en nødlidende ægteskab. Hvordan skal man behandle med alt det der sker, og alligevel være i stand til at opretholde dette forhold.
Give tid til Pass; Sommetider adskillelse bliver afgørende, så du kan køle ned og lære at se på tingene fra en objektiv synsvinkel endnu en gang. Det giver mulighed for tid til at gå og lade tingene falde til ro. Når du ønsker at begynde opgaven, hvordan man gemmer en ægteskabet, er det vigtigt til at starte på neutral grund, så du er i stand til at træffe beslutninger, der ikke er styret af du bliver urimelig eller over reagere i situationer.
Respekt dit Partner, det er vigtigt, at du respekterer din partner – først da vil du være i stand til at tage pejlemærker for, hvordan at redde et ægteskab. Avoid råber på de andre og bestemt ikke noget navn ringer. Lærer at respektere de udtalelser og give andre en chance for at blive en lige i forholdet.
Lære at kommunikere, Meddelelse er sandsynligvis nøglen om, hvordan man gemmer et ægteskab. Medmindre du kommunikere og fortælle hinanden, hvad du føler, hvad er de ting, der påvirker dig og lignende, kan du ikke forventer ting at arbejde ud. Dette bør være det første skridt, begynde at kommunikere og fortælle din partner ting i stedet for aftapning dem op og lade dem nage.
Kompromis; Igen. En meget meget vigtig forudsætning for enhver vellykket forhold. Det ikke er muligt, at to mennesker vil være nøjagtig den samme, derfor er der bundet til at være forskelle i meninger, tanker og følelser. Pointen er, at du ikke giver disse forskelle eskalere til slagsmål. Må ikke insistere på at have det på din måde eller hans måde på alle tidspunkter. Lær gå på kompromis i stedet og være fleksibel. Sommetider du senere giver i, nogle gange den anden. Dette vil gå langt i opbygningen af ​​en forståelse mellem jer to og forhindre tingene fra at løbe løbsk.
Må ikke udsætte det, hvis du har haft en kamp, ​​løse det så hurtigt som mulig. Lad det ikke sidde og tage form af noget grimt. If kampe ikke er løst, vil de undertrykt vrede, der bygger op over tid og begynder at vise i form af over reaktioner til uafhængige ting. Det kunne føre til mere misforståelser og slagsmål.
Form en Bond, Lær at knytte bånd til den anden. Hvis du har drevet fra hinanden, gør det til et punkt til begynde at bruge mere tid sammen og beslutning om ikke at kæmpe under din udflugt eller dato.
Tag rådgivning Nogle gange er det bedst, hvis du får en mægler til at sortere ud de problemer, du står over for. En mediator vil hjælpe dig med at holde ro og give en objektiv tilgang til problemet. På denne måde søger professionel hjælp fra en rådgiver vil gå langt for at hjælpe dig med at forstå den andens synspunkt og bidrage til at redde ægteskabet. Læs mere om ægteskabsrådgivning.
Hvordan du gemmer en ægteskab efter Snyd
Snyd i et ægteskab vil føre til en masse mentale traume for den person, der opdager, at hans partner har snydt på ham. Det vil føre til en følelse af håbløshed, sårede vrede, eller endda låne en alvorlig slå til deres selvværd. I et sådant tilfælde ligger hovedansvaret den person, som har givet efter for utroskab. Her er hvordan man kan spare ægteskabet, hvis du falder i denne kategori. Læs mere om udenomsægteskabelig anliggender.
Realiser dine fejl; Erkend, at du har lavet en fejltagelse. Og virkelig mener det, når du ønsker at gøre forholdet arbejde.
Undskylde, det er vigtigt, at du undskylder over for din partner for, hvad du gjorde. Forventer ikke, at de vil være i stand til at tilgive dig med det samme. Forstå at det vil kræve tid at komme over, hvad du har gjort. Giv dig selv den tid til at gøre tingene til at fungere.
Tale og lytte; Tal om, hvad der skete. Fortæl ham / hende, hvorfor du fik affære. Hvad var årsagerne bag det. Vær tålmodig i denne tid, og lad din partner afløb deres følelser så godt.
Gøre det godt igen, nu hvor du har diskuteret, hvad der gik galt, diskutere de ting, der mangler i ægteskabet, og hvad du gerne vil ændre så godt. Begynde at kommunikere om hinandens følelser og behov. Start bruge mere tid sammen. Lær at forny dette sammenhold og falder i kærlighed igen.
Være persistente, Fortæl din partner, som du vil tingene til at fungere, og er villige til at gøre, hvad det kræver. Være vedholdende i dine bestræbelser på at gøre tingene fungerer ude. Der vil ikke være nogen mirakel venter på dig. Du bliver nødt til at arbejde for det. Det vil tage tid for ting til at gå tilbage til normal. Men giv ikke op håbe på og arbejde hen imod det. Tænk på søger professionel rådgivning, hvis tingene synes at gå ud hånd.
Læs mere på, ægteskabelige problemer og løsninger; vellykket ægteskab Tips, Tips til en sund Ægteskab; Sådan sparer en ægteskabet fra at undlade altid en vanskelig opgave, men forhåbentlig disse henvisninger vil gøre tingene lettere for dig. Gid du alle de bedste i jeres indsats og håber du lykkes med at gøre tingene til at fungere.

Hvordan man kan afslutte en Kælder
Smide en Baby Shower
Det, at formulere kælderen Wall
Hvordan man kan slå en Hurtigere Billet
Creative Fødselsdag Idéer
Typer af Bamboo
Hjemmelavet babymad
Crazy Hair Day Idéer
30 års fødselsdag Idéer
Vinyl Floor Fjernelse
Fødselsattest erstatning