Hvordan man kan slippe af Vorter

Vorter er en dermatologisk problem, der opstår på grund af en virus, kaldet HPV eller human papillomavirus virus. Vorter er små, godartet vækster, der vises på de øverste lag af huden er kendt som epidermis. Vorter er smitsom og kan spredes gennem kontakt fra en hud til et andet og også fra en person til en anden. En person, der har vorter på ansigt eller hænder eller andre steder på kroppen, kan få helt flov på grund af dem. Hvis du også har dette problem, og ønsker at vide, hvordan man kan slippe af vorter, så her er nogle effektive måder at gøre det.
Home Retsmidler til Komme af kønsvorter
Papaya Mask, Papaya maske er en meget god kur for at slippe af vorter. Tag en umoden papaya og skære et lille stykke fra den. Mash det og tilsæt vand til det at danne en pasta. Anvend dette papaya pasta på vorter, to gange om dagen. Enzymerne i papaya hjælp fordøje de døde væv, således medvirken i fjernelse af vorter.
Hvidløg, Tag to fed hvidløg og knuse dem til at danne en pasta. Anvend denne pasta på vorte, og derefter dække det med en gaffatape. Næste dag, tage ud båndet og anvende frisklavet hvidløg pasta på vorte. Tape vorte igen, post anvendelsen af ​​hvidløg pasta. Fortsæt denne proces for omkring to uger, indtil vorten falder af. Læs mere om gaffatape vorte fjernelse.
Eddike; Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af vorter derhjemme, at løsningen ligger i æble cider eddike. Du skal blot anvende en lille mængde af æble cider eddike på vorte ved hjælp af et stykke vat. Nu tager et band støtte og læg det på vorte. Hold Band Aid, da det er natten over og fjern det forsigtigt i morgen. Gentag den samme procedure hver dag indtil vorten bliver fjernet. Læs mere om vorter behandling derhjemme.
Løg, Løg hjælpemidler til at stimulere blodcirkulationen og dermed kan bidrage til ansigt vorte fjernelse, hvis det anvendes regelmæssigt på dem. Løg Saft er lige så gavnligt. Ising nogle løg saft bomuld og anvende den på vorte. Lad virke i en time eller helst, natten over, og vask hudområdet med lunkent vand om morgenen. Læs mere om ansigtet vorte fjernelse.
Medicin til Komme af kønsvorter
Salicylsyre, Salicylsyre hjælper med at fjerne de døde celler fra huden. På grund af denne ejendom, anvendelse af salicylsyre på vorter vil bidrage til at fjerne dem også som vorter er intet andet end ophobninger af døde celler på hudens overflade. Så hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af vorter hurtigt, vil jeg foreslå købe i håndkøb løsninger på markedet for vorte fjernelse, som indeholder salicylsyre, og anvende dem regelmæssigt på det berørte hudområde, indtil vorten falder af.
Thuja; Et alternativ medicin til at slippe af med vorter er væsken tuja medicin. Det er lavet af de uddrag af tuja træ, som er kendt for sine antibakterielle og anti-svampe egenskaber. Denne flydende medicin skal anvendes på vorterne hverdagen for de bedste resultater. Normalt er det ikke tage mere end en ud om natten for at fjerne vorter med tuja medicin.
Læs mere på:; Home Retsmidler for Wart Removal, Wart Fjernelse: Hvordan at slippe af Vorter, og jeg håber nu du vide, hvordan man kan slippe af Vorter derhjemme. For at forhindre vorter spreder sig til andre hudområder, er det meget vigtigt at opretholde hygiejne. Så holder huden ren, undgå at røre andre hudområder efter at røre ved vorter, er et par måder at undgå vorter vises i fremtiden.

Bevæger sig på Love Quotes
Berømte Sad Love Quotes
Dødsfald Citater
Crazy Quotes
Interiør maling farver
Maleri Ideer til en planteskole
Pine Bonsai Tree
Sådan får du krøllet hår
Cuticle Care
Sådan at udfylde en konvolut
Oplyste Palm Tree