Hvordan man kan slå en Hurtigere Billet

Hastighedsoverskridelser billet – dette kan medføre nervøsitet for alle bilister, men helt ærligt, hvis du tager den i din skridtlængde og gå sammen med de procedurer og konkurrence billetten,, godt kan du helt sikkert reducere mængden af ​​penge du skal betale. Hvad gør en fartbøde mere ildevarslende er det faktum, at det også kan øge din forsikringspræmier. Men den gode del er, at du kan kæmpe en fartbøde og nedsætte afgift og ikke ender med point på din forsikring. Hvis denne ide om at slå en fremskyndelse billet forekommer vigtigt for dig, vi her zoome ud om, hvordan man kan slå en fremskyndelse billet.
Kæmpe en Hurtigere Billet
§ 1: Okay, du har fået billetten. Den vagthavende har konfronteret dig og har givet dig fartbøde. Hvad bliver det næste? Til at starte, se billetten omhyggeligt, skal du ikke argumentere og være rolig. Select the option som will read something like you want ett proper hearing. Skriv ned alt, hvad du kan huske om den situation – trafik tilstand, vognbane, du kørte i og så videre. Derefter før du post billetten til domstolen, nedskrive domstol dato på billetten. Gear-profil for denne dato.
§ 2: En af den bedste taktik i forbindelse med hvordan man kæmper en fartbøde, er at holde på forsinke datoen. Hold forsinke retsmødet, indtil det er så sent, at der er en chance for, at den officer, måske har faktisk glemt dig. Jo mere du forsinke retsmødet, er det næppe sandsynligt, at den officer, der ikke ville ende i retten!
§ 3: Så i en situation, hvor du har en pre-trial udseende, ikke skyldig. At være godt udstyret til forsøget, kan du give i en begæring om kopier af fabrikanter navne, herunder mærker, modeller og serienumre af alle radar eller laser kanoner i brug af det pågældende politiet. Dette er så meget mere, når spørgsmålet drejer sig om at slå en laser fartbøde. Foruden dette kan du også anmode om kopier af anbefalede vedligeholdelsesdosis processer ved fabrikanterne for radar eller laseren kanoner, derefter kopi af vedligeholdelsen af ​​disse enheder i seneste 6 måneder ett kopi af autoriserede certificering af uddannelsesudbydere givet til officer, og endelig en kopi af patruljevogn overdragelse af dagen du fik din billet.
§ 4: Den faktiske retslokalet drama er tilbage nu, og derfor hvordan man kan slå en fremskyndelse billet i retten. , Der starter med din påklædning. Håndhæves nøje formelle det normen, og det er det du skal gøre. , Der afspejler respekt du har for dommeren og proceduren. Derfor fyre har at bære et jakkesæt og pigerne kan bære en kjole. Kort sagt vil du vinde halvdelen af ​​kampen igen, hvis du er velopdragen og opfører dig with etikette og opfører sig høfligt. Taler i en behagelig tone og på en måde kan skabe en positiv indvirkning på dommere. Dette er ekstremt vigtigt for så vidt angår – hvordan kampen en fartbøde. Altid huske, at den vagthavende har at bevise du skyldig, og dermed, slappe af og være rolig og komponeret.
§ 5: Uanset hvad der sker, ikke skyldig. Dette tillader dig at se den dommer, som igen hjælper dig med at få din billet afvist eller i det mindste reduceres. Selv med de ovennævnte ting, hvis dommeren går foran og kaster bogen til dig, beder om en retssag. Så ville du have at forhandle i denne sag. Da disse forsøg er særdeles dyre, og du ikke ønsker at tilbringe en masse penge for en $ 150 fartbøde! Du har alle ret til at gøre det, så tøv ikke med at gøre det. Se de faktiske formuleringer af den kode, du er blevet beskyldt for at overtræde. Læs mere om trafiksikkerhed.
§ 6: Hvis du føler du har brug for hjælp, den bedste chance er at være medlem af National Motorists Association. Det kan vise sig at være virkelig nyttige. De opkræver en meget symbolsk gebyr for medlemskab, men kan hjælpe dig med at spare de dyrebare dollars for billetten samt forsikringspræmier.
I sidste ende, kan det ske, at du forsinke retssagen og mostly den officer, ville ikke vende op! Dette vil være dit svar på hvordan man kan slå en fremskyndelse billet gratis, fordi så ville du ikke nødt til at betale! Efter alt, hvis officer ikke kommer og er ikke i stand til bevise du er skyldig tilfældet naturligvis vil blive afskediget?
Hvis du lykkes slå billetten, ved at læse dette, hvorfor du ikke gå videre og forklare hvordan man kan slå en fremskyndelse billet til de øvrige bilister så godt! De bedste hilsner,

Candy bar ved bryllupsfester
Vinyl Floor Fjernelse
Pap Pejs
Petunia Blomster
Gothic baby navne
Keramisk Bremseklodser
Berømte Sad Love Quotes
Eye makeup remover
Afternoon Tea Party
Gipsvæg Knæk Reparation
Hvad skal man gøre på en dato