Hvordan man kan skære PVC rør

Den polyvinylchlorid rør, almindeligvis benævnt PVC rør, er lavet af plast og vinyl. At være stærk, rust bevis og langvarige, er disse rør meget udbredt i VVS-relaterede opgaver. Selv om det er ganske let at bruge PVC-rør ved dig selv, en ganske skræmmende aspekt af disse rør, ifølge mange, skærer dem. Most af de mennesker der ikke får det rigtigt, er en’s, der bruger forkert metode at skære PVC rør. Hvis du er af af disse mennesker, som ikke er i stand til gøre det rigtigt, selv efter flere forsøg, vil enkel procedure om, hvordan man kan skære PVC rør nedenfor gør de tilsyneladende skræmmende opgave meget nemmere for dig.
Hvordan man kan skære PVC rør med en Saw?; For at skære PVC rør i længderetningen, først og fremmest er du nødt til bestemme din behov. Når du er bevæbnet med det grundlæggende, kan du starte med at bruge en lineal at måle PVC rør, og markere den længde, du har brug for. Wrap en gaffatape eller fastgøres en klemme, rundt om røret på en sådan måde, at den ydre kant af kanalen tape eller klemme flugter med mærket, du har lavet i første omgang. Dette vil hjælpe dig med at gøre et lige snit. Tag en blyant og lave en synligt mærke rundt om røret, i tilpasningen til gaffatape eller klemme, du har fastsat. Fjern gaffatape eller klemme du brugte, og fastgør røret bænken skruestikken. Kontroller, at grebet af skruestikken er stærkt nok til undgå bevægelse af røret, når der skæres er i gang. Juster bladet af geringssaven med det mærke, du har lavet på røret og læg det på. Overvåge bevægelser på saven, mens der skæres. Det bør gå langs den rette linje, du har tegnet. Hvis det er påkrævet at stoppe op og rotere røret, og fortsætte med at nedbringe indtil røret giver efter.
Hvordan man kan skære PVC rør med String?, En af de enkleste redskab til at skære PVC rør i midten, er en streng lavet af nylon eller flettet bomuld. I dette tilfælde friktionen i bevægelse af strengen skærer røret på to halvdele. Start af biprodukter fra fremstillingen passerer strengen væk under PVC rør ved stedet, hvor du vil klippe det. Hold begge ender af snoren i dine enten hænder, og begynder at trække det hurtigt frem og tilbage. For at forbedre dit greb, kan du vikle snoren rundt om hånden et par gange. Sørg for at du er iført handsker at undgå nedskæringer eller blodudtrædninger. Fortsætte med at trække strengen i frem og tilbage bevægelse, og snart nok, vil strengen æde ind i røret og i sidste ende, skæres PVC rør i to stykker. Dette er en ideel måde at skære PVC rør når hindringer omkring røret går ikke ind for brug af saven til at skære det.
Hvis du føler dine hænder gå rystende, når det gælder at skære ting eller viser dine deftness, kan du også lide at læse:; Sådan Cut keramiske fliser, Fiberglass rørisolering; Det var nogle enkle tips om, hvordan man kan skære PVC rør let, som gør vvs ganske nemt for dig. Når du bruger en sav, lige er den bedste måde at skære PVC rør ved at vælge lange og lave slag. Skære røret hurtigt en tendens til opvarmning af klingen, som igen forårsager vanskeligheder med at fjerne ujævnheder på røret. Du kan få fjernet grater på røret med en flad fil, hvis alle de gør udvikle sig. Og glem ikke skal bære sikkerhedsbriller og hånd handsker når du arbejder på PVC-rør, såvel som enhver anden ting, hvori du kommer i kontakt med skarpe værktøjer.

Valentinsdag Tøj
Tile backsplash Installation
How indgangsvinkler Kvinder
Lille sommerfugl tatoveringer
Hvordan at sende en skrivelse Internationalt
Konvolut Størrelsestabel
Sådan får du den fyr, du Want
Hvordan man kan beskrive dig selv
Dry Shampoo til hår
Sort and White Tattoo Design
Business Påklædning til mænd