Hvordan man kan skære lag i dit eget hår

Layered hår skæreteknikker bruges til at style håret og give en god struktur effekt til håret. Du kan gå til en skønhedssalon og bede en stylist til at skære lange lag i dit hår. Men, lære at skære lagene i dit eget hår vil spare en masse penge, og med praksis du kan opnå resultater svarende til de professionelle på hagl salon. Nævnt nedenfor er to måder at skære lag selv, og nogle frisure ideer og tips til styling af dit hår.
Hvordan man kan skære lag?
Før du begynder at skære eget hår, shampoo håret og bruge et håndklæde at tørre dit hår. Men du behøver ikke helt tør dem som fugtigt hår, bør opretholdes, mens der skæres hår. Hold sprøjte vand på dit hår, hvis håret tørrer ud i løbet af opskæringen. Her nogle af de grundlæggende hår cutting materialer du skal bruge, og de to måder på, hvordan man skære lag i dit eget hår. , Saks, Comb, to spejle, sprayflaske, hårtørrer skruetvinger, redekammen, føntørrer, Teknik # 1, Det er en fælles saveteknik anvendes til lag haircuts for alle de forskellige længder af håret. Hvis du er gad vide hvordan man kan skære lagene i kort hår, så er dette den rigtige metode du skal vælge. Hvis du har krøllet eller bølget hår, så altid overveje hårlængde få inches længere end den ønskede længde, som krøllet eller bølget hår efter tørring vil se kortere i længden. Så del dit hår i midten, og red dem lige ned. Første arbejde venstre side af håret og derefter højre. Tage en del af håret i venstre side i nærheden af ​​din hage eller kind-niveau (det niveau, du foretrækker), og derefter starte snipping ud i enderne, og så arbejde på den nedre del, og på denne måde finish klipning på venstre side. Gentag for højre side skiltes del af håret.
Teknik # 2; Dette er en anden hurtig og nem teknik, når de søger en løsning til hvordan man kan skære lag i lange hår selv. Men hvis du ønsker mere definerede kanter af hår tråde så gå efter den ovennævnte metode. Disse hår cutting teknikker virker bedst på folk med mellemlang eller lang hår. For denne metode, sidder på en stol og bøje sig over, så toppen af ​​dit hoved vender mod gulvet. Derefter bruge en kam og kam alt dit hår lige ned. Det næste skridt er vigtigst, og bør udføres med omhu og præcision. Tag saksen, og skær dit hår i en perfekt lige linje fra venstre mod højre. Mennesker med tykke hår måske brug for mere end ét stykke. Nu sidder lige i stolen, og en del dit hår i midten og kam dem lige og se efter den lagdelte hår effekt.
Styling Tips til dit hår
Her er nogle tips til style din lagdelte klipninger og gøre dem endnu mere elegant. ; Man kan gå lag frisurer med pandehår, ved at skære den forreste del af dit hår i nærheden af ​​næsen niveau, så faste del det, og røverkøb ud i enderne en smule. ; Overvej at køre en ragekniv på håret tråde, for at få en blød tjavsede ende effekt. Dette giver et meget elegant look til dit hår, men sørg for at opretholde sikkerheden under håndtering en barberkniv. ; Ledsag dit lagdelt frisure med en marginal, ved at klippe den forreste del af dit hår nær øjenbryn niveau. ; Overvej forsøger nogle hår farve ideer, ligesom højdepunkter i håret for at tilføje mere tekstur og stil til dit frisure. , Så hvad venter du på? Indsaml de ting du har brug for at skære dit hår i lag, skal du følge instruktionerne i ovennævnte “hvordan man kan skære lag i dit eget hår ‘guide, og skæres dit hår i flotte lag!

Hvordan man kan skære PVC rør
Hvordan man laver en Sock Monkey
Hjemmelavet Lip Balm
Hvordan du installerer Laminatgulv
House Rengørringspris
Pool Pumpe Reparation
Canna Lily
Eco Friendly Gaver til mænd
Valentinsdag Tøj
Hyacinth Blomster
Dinner Party Games