Hvordan man kan skære Jeans

Vi ikke alle bare elsker vores par jeans? Selvom vi har slidt mange over tid, jeg er temmelig sikker på at vi alle har mindst et par, at vi har hang til, en vi kan ikke forstå afsked med. Desværre endda jeans har en udløbsdato, medmindre du kommer op med en innovativ måde at forny dem, og stil dem til din egen mærke af designer tøj. Lad os diskutere nogle løsninger på hvordan man kan skære jeans i forskellige manerer, så vi kan hænge sammen med denne favorit par, bare en lille længere!
Hvordan man kan skære Jeans ind Shorts
Konvertere et par gamle jeans, som du nægter at skille sig af med, ind i et par af autentiske og trendy shorts. , Mens du vælger et par jeans til shorts, først beslutte den slags passe du er på udkig efter, sidder løst eller velsiddende. ; Bær jeans eller betjene en vaskbar markør, for at markere det nøjagtige sted, du vil klippe dine jeans. Måle længden med et målebånd fra din knæskallen med henblik på at fastslå den nøjagtige længde shorts. ; Tag par og læg jeansene en flad overflade. ; Fold jeans i det punkt, du har markeret. Skære det lige med en skarp saks, med mindre du ønsker en unik zig-zag eller bølget mønster til dine shorts. , Prøv dem på igen for at sikre du kan lide udseendet af shorts. , For en flossede look, kaste shorts i vaskemaskinen og tør. En overordnet flosset udseende kan opnås ved at gnubbe sandpapir over shorts. ; Du kan også personliggøre shorts at dekorere en baglomme med din initialer eller lykketal eller logoet for din favoritsport team, eller en sexet motiv i tilfælde af piger. , Dine moderniseret jeans er nu klar til at bære! De, der spørger sig selv hvordan man kan skære jeans i capris kan følge samme procedure, ved at bestemme en passende længde for capris. I tilfælde af capris, kan benene være prydet med perler eller pailletter til piger. Selv kanterne af lommerne kan tildeles en unik stil med passende add-ons.
Hvordan man kan skære Jeans til en nederdel
Lad ikke en lille rip i dine jeans få bugt med dig. Overvinde det ved at dreje dine tidligere sexet jeans i en nu lækker nederdel. ; Bestem længden af ​​skørtet du gerne vil bære. Plads til en sømmerum samtidig med at beslutte længde, og klip parret. Hold benene på jeans til side. ; Vend pants vrangen ud og bruge et opsprætter, åbne høje kvinder af jeans op til lynlåsen, både i fronten samt ryggen. ; Brug benene på jeans at udfylde hullet i midten af ​​skørtet foran samt bagsiden, ved at fastgøre sammen i kanterne. ; Når nøjagtige position af plasteret er blevet fastlagt, søm det på skørtet. Tilsæt lidt jazz til skørtet ved hjælp af en kontrasterende farve tråd til søm op plasteret. ; Sørge nederdel er i ét plan, samlet. Du er fri til at vælge en flossede look, eller søm op kanter for en pæn udseende. Som nævnt ovenfor, kan du tilføje flere dekorationer såsom perler og pailletter langs kanten af ​​skørtet at gøre det personligt. ; En anden unik måde at skabe en nederdel med jeans, er at klippe jeans meget kort, og har dikkedarer forskellige stoffer flyder ned indtil den ønskede længde af skørtet. ; Valget er dit. Din nederdel kommer til at se unikke og glamourøse alligevel!
Find flere innovative måder nyt design dine jeans på:, hvordan man Bleach Jeans, hvordan man Rip Jeans, hvordan man Fray Jeans, hvordan man ødelægge Jeans, Jeans er så enestående, at de let passer ind i svaret på hvordan man kan skære jeans til shorts , i nederdele, hvordan skære jeans i bunden, hvordan man kan skære jeans at passe over sko, hvordan man flosse dem, hvordan at afblege dem, osv.! Lær de tricks af handelen og blive en mode guru. Med alle disse tips og nogle af din egen kreativitet, kan du være den nye jeans stylist rundt i byen!

Cute Meddelelser
Sensitive Skin Cleanser
Billige Yoga Bukser
Gaver til gravide kvinder
Friendly Brev skabelon
Hvor stor er en Queen Size Bed
Anker Tatoveringer til piger
Weekend Citater
50:e bryllupsdag Idéer
Punk frisurer for piger med langt hår
Udfordrende Riddles