Hvordan man kan skære Hair i Lag

Layered haircuts ser altid elegant, ikke bare på lange hår, men også på kort håret. These haircuts ser godt ud på kvinder og på mænd. Zac Efron og Keith Urban mænds frisurer kan blive henvist til klippe hår i lag for mænd. These frisurer kan lette at vedligeholde og stylet på forskellige måder. Du kan også prøve forskellige hårfarve ideer om lagdelte haircuts til at give et unikt look. Du kan nyde det med side feje pandehår, eller en stump frynser. Her er en guide til hvordan du klippe håret i lag, som vil hjælpe dig med at klippe hår i lag derhjemme.
Hvordan man kan skære Hår i Layers derhjemme
Ting du behøver, Her er en liste over almindelige ting, som du kan finde derhjemme selv:; Et godt saks, en kam, hår børste, føntørrer, to spejle, A dyse vand flaske, for at opretholde fugtigt hår; mange hår skruetvinger, forberede dit hår; Vask dit hår rene med en shampoo, og håndklæde tørre dem. Må ikke helt tør dem, holde dit hår fugtige, da det vil blive lettere at skære dem. Hvis du har tørre eller grove hår, så brug et hår serum efter du shampoo håret. Red dit hår lige ned og bestemme længden your haircut skal være. Hvis du vil klippe krøllede hår i lag, så sørg for at bestemme længden af ​​dit hår lidt længere, da krøllede hår vil skrumpe, når de tørre ud, og længden vil blive mindre. Flere måder om, hvordan den at vaske dit hår.
Klipning i Layers; Der er to måder at klippe dine egne hår i lag, er en måde at deltage dit hår i midten. Derefter med en del af dit hår på venstre side og bruge næsen som en måling, holde enderne af håret og start snipping ud i kanterne. Derefter tage den nederste del af håret og start snipping ud i enderne. På denne måde arbejde dig ned indtil den sidste linje af hår. Gentage disse trin for hår på andre siden af ​​afskeden. Dette var for folk, der ønsker at klippe lange hår i lag, men for folk, der har kort hår kan tage målingen over deres næse som i nærheden af ​​deres øjne linje, og begynder at arbejde på enderne af håret til klippe kort hår i lag.
Der er endnu nem måde at skære hår i lag, der fungerer bedst på personer med mellemlang eller lang hår. Hvis du vil prøve denne metode, sidde på en stol og bøje sig over, så toppen af ​​dit hoved står over gulvet, så kam alt hår lige ned. Nu, tag saks og forsigtigt begynde at skære dit eget hår i en lige linje, fra højre til venstre. Folk der tykt hår måske brug for mere end ét stykke. Sørg for at opretholde en lige linje. Derefter vender spejlet, kammen håret ved afsked det i midten, og kontrollere den lagdelte effekt.
Tilføjelse Stil og variation til Layered Cut, og du kan følge dit hår med side pandehår eller frynser. Til at ledsage dit hår med side pandehår, faste del dit hår. Og tag de store forreste del af sideskilning i dine hænder. Skær det i nærheden af ​​din øjenhøjde, eller nær næsen, hvis du foretrækker lange pandehår. Derefter røverkøb af enderne dog ikke overdrive det, da det vil blive vanskeligt at styre denne hår. For et stumpt udkant, tag en forreste sektion af dit hår, og red håret lige ned. Klippe håret lige fra højre til venstre i en perfekt lige linje, på din øjenbryn niveau. At give enderne af dit lagdelte hår en tjavsede udseende, skal du bruge en barbermaskine. Det er bedre hvis du lader en stylist eller en ven håndtere denne skarpe klinge. Endelig føntørre dit hår ved hjælp af en hårbørste, kan du enten vende enderne udvendigt til en fed look, eller blæse tør dem indad et klassisk lagdelt stil look. Læs mere om, lagdelte bob klipning.
Dette ved hjælp af ovenstående hvordan man kan skære hår i lag retningslinjer og lag klippe dit hår. Ledsage din klipning med nogle hår farve ideer som nogle højdepunkter, der går med din teint og øjne og ser endnu mere elegant med din nye frisure.

Podning Planter: Sådan graft en Plant
Hvid Køkken Cabinets
Køkken Island Designs
Hvordan man Wear Boots med Jeans
Blå Blomster: Typer af Blue Flowers
Cowboy Tatoveringer
Hvordan du udskifter Brake Rotorer
Bedste Hele House luftfugter
Dekorative Badehåndklæder
Traditionelle Anniversary Gaver efter år
Blonde hårfarver