Hvordan man kan skære Formica

Formica er almindeligt anvendt i køkkener til installation af bordplader, håndvaske og lignende kan man skære formica plader med hjælp fra nødvendige værktøj og af gennemførelsen af ​​korrekte metode. De nødvendige færdigheder til at skære formica kan udvikles med tilstrækkelig praksis / tålmodighed og ved at holde hånden i ro. Lad os forstå hvordan man kan skære formica i afsnittene nedenfor.
Hvordan man kan skære Formica, Processen med at skære og installere formica plader præsenteres i afsnittene nedenfor.
Hvordan man kan skære Formica Sheets?; Nødvendigt værktøj til at skære formica plader indeholde en bajonetsav, ‘J’ roller, flad fil og router. Det første skridt i at skære en formica plade er at markere, eller skitse det ønskede mønster. Når den skitse er rede, bør skære gøres med stiksav. Saven skal være udstyret med fine vinger. Skæring skal ske over 3 / 8 til 1 / 2 inches uden grænse skitse. Når du har skåret Formica plader, skal klæbemidlet være anvendt på bagsiden af ​​formica. En ‘J’ roller bruges til at lægge pres på arket, og det gør det lettere at limning af plader med overfladen. At skære formica på linje med kanterne af den underliggende overflade, bør en router anvendes. En flad fil bruges til at fjerne skarpe kanter.
Hvordan man kan skære Formica Bordplader, Proceduren for at skære formica bordplader er forklaret nedenfor. Savbukke bruges som platform / base til skæring Formica bordplader. En magt sav og stiksav skal bruges til at skære Formica bordplader. Et cirkulære motorsav med 40 tænder er ideel til skæring af disse bordplader. De fleste af skæring sker med motorsave, mens den resterende del af efterbehandling foretages med en stiksav. Ild i røven så derfor hjælper at skære køkkenbordet uden at beskadige tilstødende væg. Et par briller, båndsliber og metal-fil er de andre værktøjer, der kræves til at skære Formica bordplader.
Forud for selve processen med at skære, bør man dække køkkenbordet med en afdækningstape. Det forhindrer opsplitning og flishugning af plast. Parallelanslagets som kommer med et cirkulære motorsav hjælper i ledelsen / vejlede cut. Efterbehandling med båndsliber hjælper med at kompensere for eventuelle vakle i retning af at skære. Man bør altid klippe køkkenbordet lidt udenfor til de faktiske linje. Når så klingen er ført gennem den tykkeste områder af køkkenbordet, er det nødvendigt at justere savklingen med ca 1/8-del af en tomme.
En metal-fil der skal bruges til den endelige finish arbejde. Indgivelse proces bør udføres ved at placere metal filen i den nedadgående position. En 220 sandkorn sandpapir hjælper at pudse formica i sidste ende. Læs mere på rundsaven klippe.
Opgaven med at skære Formica er let at forstå og implementere. Man kan skære Formica bordplader, hvis anvisningerne korrekt følges. Processen med hvordan man kan skære formica forklaret i artiklen ville hjælpe lette arbejdet.

Skilsmisse Statistik
Frisurer til fint hår
Step by Step Hairstyles
Olie Skift Omkostninger
Gipsvæg Knæk Reparation
Hvordan du løser en opvaskemaskine
Bølget tykt hår
Broken vinduesreparation
Hvor kan man sælge guld smykker
Indendørs tropiske planter
Italiensk Tattoo Design for mænd