Hvordan man kan reparere Bruser Faucet

At lære at reparere brusebad vandhaner er et job, som kræver tålmodighed og basale VVS værktøjer. Men ved at udføre bruser hane reparation, vil du kunne spare de omkostninger, vil du pådrage ved at kalde en blikkenslager. Mange gange vandhaner begynde at gøre støj eller begynde at lække. Hvis den indvendige del af armaturet er fuldstændigt tæret eller slidt ud så skal du måske brug for at erstatte dem med nye dele, som du kan finde i en isenkræmmer. Men hvis de bare beskidt, så kan du rense dem op og læg dem tilbage på plads for støjende eller utætte bruser hane reparation.
Struktur af en bruser Faucet
Inden der hoppes til reparation tutorial, lad os forstå, hvad alle de grundlæggende dele et brusebad hane er sammensat af. Der er omkring 6 dele, som du bliver nødt til at tage ud til korrekt bruser hane reparation. Den øverste del kaldte den fælles landbrugspolitik er en disk, og så er der en lille håndtag skrue. Disse to dele er inde i håndtaget på vandhanen. Under dette er den stamme der har tråde knyttet til det. Stammen er en lang cylindrisk formet organ, der tillægger den øverste hane og bund hane dele sammen. Så er der en lille hule skive fastgjort til stammen, som er ligesom en nød, undtagen det er glat og cirkulær i form. Så endelig i den nederste ende er skiven skrue. Nu, at du forstår den grundlæggende struktur i bruseren hane, er det tid at tage af disse dele.
Step by Step Bruser Faucet Reparation
Der er grundlæggende to typer af vandhaner, der anvendes – kompression eller patronen vandhane og washerless vandhaner. Følg trinene nedenfor til reparation brusebad vandhaner.
Trin # 1: Det første trin i, hvordan du løser et brusebad vandhane, er at slukke for vandet. Brug en søm filer (også bagsiden af ​​skeen kan bruges) og pop låget på håndtaget på armaturet, og læg den ind på en bakke.
Trin # 2: Så tag skruen, og træk i håndtaget, og nogle håndtag kan bare pop ud efter brug af søm filer, mens nogle skal måske skrues af og tages ud. Placer skruen og håndtere ved siden af ​​hætten. Sørg for, at du arrangerer alting i samme rækkefølge, du tager dem ud, så du er i stand til erstatte dem ordentligt igen.
Trin # 3: Nu tager ud stammen, og se om trådene (cirkulæret vinklet diske på stænglen) er tæret eller slidt ud. Hvis de er virkelig dårlige, og ikke kan repareres derefter tage det til den hardware butikken for at finde en matchende del eller oprydning stammen med en gammel pensel, hvis det er bare beskidt.
Trin # 4: Fjern skiven og skruen, som er knyttet under stammen, og kontrollere deres tilstand. Rengøre dem, hvis de er beskidte og erstatte, eller få nye identiske dele fra isenkræmmer, hvis de er forkælet. Hvis du har en patron type vandhane, så skal du måske overveje at erstatte patron med en ny, eller rengør patronen, hvis det bare beskidt.
Trin # 5: Før udskiftning af dele i deres oprindelige position, en blød klud tage og fjerne snavs i ventilen. Du kan også indsætte et tandbørste til rengøring af ventilen.
Trin # 5: Nu, erstatte de rengjorte eller nye dele igen, og sæt håndtaget, skrue og kasket tilbage i orden. Check for utætheder eller støj, og derefter tænde for vandet.
Læs mere på vandhane VVS løsninger:; Sådan fjernes køkkenvandhane; Cartridge hane Repair; Hvor hen til Lave en dryppende hane, Det var de instruktioner om hvordan man kan reparere brusebad vandhaner, som du selv kan gøre derhjemme. Hvis det bruser vandhanen stadig ikke fungerer ordentligt, og derefter overveje at ansætte en blikkenslager.

Kort gøre ideer
Myg Bites
Pitcher Plant Information
Simple Bryllup centerpieces
Family Reunion Games
Beach Party Idéer
Romantisk Fødselsdagsgave
Blege for Hair
Tile Mønstre til badeværelser
Vitamin E Olie Bruger
Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder