Hvordan man kan måle Shoe Size

Når du går til en skoforretning for at købe sko, bliver det vigtigt at kende din skostørrelse, så du ikke ender op med den forkerte par. Hvis du køber sko større end din fod, iført dem er ikke muligt, og selv hvis du gør, gå i dem er sikker på at være et mareridt. Også sko, der er mindre end normal størrelse tendens til at få fast på din fod, og igen vil du ikke føle sig godt tilpas bære dem. Du kan undgå disse problemer og lære at måle skostørrelse derhjemme følge vejledningen nedenfor.
Hvordan man kan måle Shoe Size med lineal?
Trin på, hvordan du måle din sko størrelse med en lineal:
Trin 1: Før lære at måle skostørrelse korrekt ved hjælp af en lineal, er det vigtigt at indsamle alt materiale vil du blive brug for jobbet. Du vil kræve et blankt stykke papir, tape, blyant eller pen og en lineal. Du kan også holde et målebånd med dig, hvis du ikke er trygge ved at bruge en lineal. Også sikre det stykke papir er større i størrelse end dine fødder.
Trin 2, Hold blankt stykke papir på gulvet, og tryk på det over med hænderne, så det bliver glat. For at sikre at papiret forbliver fast i denne position, tape den til gulvet fra alle fire hjørner.
Trin 3; Fjern dine sko. Det er vigtigt, at du holder dine sokker på, mens måle din sko størrelse, som du selvfølgelig ville bære sko med strømper. Dette vil hjælpe dig med at få en endnu nøjagtig måling. Placer din fod fast på papiret og skinnebenet skal være lidt foran din ankel. Dine tæer må ikke være bøjet. Hold en blyant eller kuglepen i nærheden, før du træder på papiret, som du ville kræve det kort.
Trin 4, nu afhente en blyant eller pen og spore en oversigt over din fod på papiret, mens de stod i samme situation. Hold din blyant eller pen lige op og stram, når du tegner omridset. Hvis du ikke føler dig tryg gør det selv, tage hjælp fra nogen. Tag denne fod tilbage og følge samme procedure med din anden fod.
Trin 5; Når du har en skitse af begge dine fødder, tage ud bånd fra alle hjørner og fjerne papiret. Tag dette papir og holde det på et bord for dig at arbejde på det videre.
Trin 6; Du bliver nødt til først måle længden af ​​din fod, som er afstanden mellem hæl og spidsen af ​​din tå. Hold linealen mellem din tå spids og hæle at tegne en lige linie fra top til bund. Notér denne måling på et stykke papir. At måle bredden af ​​din mund, placere din lineal mellem de to sider ender af din mund og trække en lige linje på det sted, hvor denne afstand er maksimum. Notér denne måling.
Trin 7; Gentag ovenstående trin for at måle længden og ånde på din anden fod. Der kan være en lille forskel i målingen af ​​både fødder. I et sådant tilfælde træffe de større måling som din skostørrelse.
Trin 8, Når du har målingen af ​​dine fødder, kan du nemt få dine sko størrelse fra hjemmesider på nettet. For at hjælpe dig med dette, er en tabel nedenfor, som vil give dig din skostørrelse, afhængigt af din fod måling.
Hvordan man kan måle Shoe Size: Chart
Dette diagram vil hjælpe dig med hvordan man kan måle din sko størrelse, når du har din fod måling:
Måling (Tommer) Mænd Sko Størrelse i USA / Canada, 9,356, 9.506.5, 9,697, 9.817.5, 108; 10.198.5, 10,319, 10.509.5, 10,6010, 10.8110.5, 1111, 11.1911.5; 11,3112
Hvordan man kan måle Shoe korrekt: Tips og advarsler
Husk disse tips om, hvordan man måle din sko størrelse, når du går om den opgave:; Når din skostørrelse ligger midt imellem to skostørrelser, bør du altid gå med større størrelse, mens picking up sko. ; Hvis du måler skostørrelser for børn, vil du have at holde gør det hver gang, før du køber sko som deres størrelse vokser stadigt meget hurtigt. ; Hvis du er i stand til at tegne omridset af din fod, bare markere de slutpunkter på din hæl og tå linje for længden og det fjerneste punkter på siderne for bredden. Derefter tage måling og fortsætte med proceduren. ; Du kan bruge en målebånd så godt, i stedet for en lineal til at måle din sko størrelse. Det bemærkes, at sko fra forskellige mærkevareproducenter har små variationer, når det kommer til størrelser. Derfor bør du altid bære og tjekke sko, før de køber. ; Læs også mere på:; Croc Sko, Kvinders Sko, Efter at have fået de nødvendige instrukser om, hvordan du måle din skostørrelse, så prøv det derhjemme og finde egnede sko størrelse, før du køber et par. Dette skulle forhindre dig i at købe sko af den forkerte størrelse og også hjælpe dig, når du køber sko online.

25-års fødselsdag Idéer
Japansk Pine Tree
Hvordan man arrangerer Stue Møbler
T-shirt print på Home
Skorstensfejning
Store Pick up Lines
Chrysanthemum blomst
Lodge rhus
Eyeliner Designs
Limestone Bordplader
Identificering Træer