Hvordan man kan måle Inseam

Alle antipatier dårlig montering tøj. Ikke alene er de ubehagelige mens iført, men også give for tilskuere et dårligt indtryk. Det er derfor afgørende at vide nogle grundlæggende målinger, mens du købe skjorter, bukser eller herretøj, så de passer dig godt. Det bliver alle mere afgørende, når du køber tøj uden faktisk at kigge på dem eller få dem syet. En sådan vigtig måling for at købe bukser eller bukser er længde din høje kvinder. Længden fra bunden din skridtet til hem af din bukser er høje kvinder. Måder på hvordan man måler høje kvinder længde er beskrevet nedenfor.
Hvordan man kan måle Skridtlængde på bukser
Følg vejledningen på hvordan man måler en høje kvinder på bukser nævnes nedenfor.
For at starte med, skal du hente et par bukser, der passer dig perfekt. Det skal passe godt på langs og også omkring din talje. Dette er vigtigt, fordi det din bukser er montering forkert på din talje og hængende, får du en forkert måling. Så slid og kontrollerer dem for korrekt montering.
Læg nu disse bukser på en flad overflade, helst et bord, på deres venstre side. Pick højre ben med hænderne og lad det til side. Brug et målebånd og måle længden fra din skridtet område hele vejen ned til bunden. Noter denne måling, og gentag processen med højre ben. Du kan lide at læse mere om, hvordan sømmen bukser.
Hvordan man kan måle Skridtlængde on Jeans
Følg vejledningen, der er nævnt nedenfor om hvordan man måler en høje kvinder på jeans:
Kan du gøre dette ved at bære jeans også, hvis du ikke ønsker at fjerne dem. Stå lige med benene lidt ud fra hinanden. Tag målebåndet og hold en ende af det bare under dit skridtet og gå lige ned indtil sømmen af ​​din bukser eller under dit ankel. Bemærk måling ned og du har din høje kvinder. Du kan lide at læse mere om, hvordan sømmen jeans.
Hvordan man kan måle Indersøm for kvinder
Følg vejledningen, der er nævnt nedenfor om hvordan man måler høje kvinder en pige med hjælp fra en ven:
Det er altid bedre at tage hjælp fra en ven til at måle din høje kvinder. Du bliver nødt til at stå fuldt påklædt, i en let situation. Hold dine ben let fra hinanden, så din ven kan måle høje kvinder komfortabelt.
Spørg vennen til at tage et målebånd og måle længden fra under din skridtet område til lige under anklen. Have et kig på det laveste sømmen punkt og kontrollere længde. Foretag ændringer, hvis det kræves. Notér måling og gentag processen for det andet ben.
Sådan måler du Skridtlængde: Tips; Når du måler din høje kvinder, tage hensyn til højden af ​​din sko hæl, hvis du vil bære den sammen med bukser. Hvis du er bærer høj hæle, kan du øge til høje kvinder længden med en halv tomme eller tomme. ; Nyligt syet tøj har en tendens til at skrumpe efter et par vaske, afhængig af materialet. Redegøre for svind, hvis nødvendigt. ; Det bemærkes, at fløjlsbukser bukser kræve en ekstra høje kvinder på omkring en tomme. ; Hvis du er at få din høje kvinder, målt fra en anden, og personen er det også lidt svært at holde den øverste ende af målingen tape omkring din skridtet, kan du holde det selv i stedet. ; Altid verificere længde efter måling til enhver undgå montering problemer, når bukserne er syet. ; Håber du har forstået, hvordan man måler høje kvinder efter at gå igennem denne artikel. Prøv det, og undgå at falde i dårligt siddende bukser aldrig igen i dit liv!

Hvordan man finder en kæreste
Julestjerne Care
Berømte Brand Slogans
50 års fødselsdag Invitationer
Glas Scratch Reparation
Dekorative maleri Idéer
Soltag Vs Moonroof
Front Yard Landskabspleje Planer
Soveværelse Interiør Design Idéer
Teknikker til problemløsning
Bedste Hardwood Floor Cleaner