Hvordan man kan lave en garageport

Garageport reparation er ikke ligefrem ett rutine ting. Men, en gang imellem, du måtte have at se på det, fordi man skønne dag, du ikke ønsker, at din garageport at bryde sammen, right? Det kan ske at i løbet af dette har du måske brug for hjælp fra en professionel, men hvis du kan gøre det, intet kan lide det. Du kan spare penge, og det vil være ganske tilfredsstillende. Kanlvel fuske ind nogle grundlæggende ting, før du tager hjælp fra en professionel. Tjek hvordan man kan lave en garageport, belyst i nedenstående tekst.
Trin til Fix en garageport
Trin 1: Den første ting, du ønsker at gøre, er at tjekke metal revner i garageporten. Tjek monteringsbeslagene som holder sporene til væggene. Stramme dem, hvis du opdager, at de er taber. Det kan du gøre ved hjælp af bolte eller skruer. Arbejde inden for garage med garage døren lukket og kontrollere sporene til buler, presninger eller flade pletter. Hvis du finder nogen beskadiget pletter, use en gummi hammer til pund dem. Kan du også bruge en hammer og en blok eller skrot fra træ. Udskift sporene hvis de er slemt beskadiget.
Trin 2, brug plan for at tjekke numrene at være sikker på deres tilpasning. For eksempel skal horisontale numre til skråt nede i retning af bagsiden af ​​garagen. Med roll up døre, skal den lodrette dele af banen, der skal nøjagtigt lod. Et vigtigt normen at huske her er at se, at begge sporene skal være i samme højde på garagen vægge. Løsne de numre, hvis de ikke er justeret korrekt, men ikke fjerne bolte eller skruer, der holder monteringsbeslagene. Bare tryk på stativerne let i den rigtige position. Stram skruerne efter kontrol af niveauet for sporene med det niveau, når du er sikker på, at de er i perfekt position.
Trin 3: Nu skal du rense sporene ved hjælp af koncentreret rengøringsmiddel til fjernelse af snavs og hærdet fedtstof. Kontroller, at du har renset rullerne grundigt og har udslettet begge spor og ruller tør. Derpå smøre rullerne og spor med en garageport smøremiddel spray eller endda pulveriserede grafit i sporene. Hus hold olie eller endog silicium spray på rullerne vil også fungere godt. For remskiver kan du også bruge den samme smøremiddel, hvis der er nogen. Hvor hen til lave en garageport indebærer reparation af disse spor og ruller i vid udstrækning. Læs mere på garageporten reparation.
Trin 4, Hold et vågent øje med en enhver del, der synes at være taber eller slidte. Hvis dit garageport har sving-up døre, gør en nøje granskning af pladerne, hvor foråret er monteret, bare for at sørge for, at skruer er stramme. Stram løse skruer derfor. For så vidt angår rulle op dørene er bekymret, hængsler holde dele af døren sammen skal kontrolleres, og derefter rette løs skruer. Hængsler, der er dårligt rustet eller beskadiget vil skulle udskiftes. Læs mere på:; garageportåbneren Fejlfinding; Residential garageporte reparation tips, Trin 5, Flytning til, hvis døren er sagging på begge sider, kan der korrigeres med servicering af hængslerne. I et andet tilfælde, hvis en skrue hul har udvidet og udvidet, ændre det skruen. Fastsætte en længere skrue, men med mere diameter. Med den nye skrue, skal du bruge et hult fiber stik der er dyppet i Carpenters lim. Hvis du finder ud af, at der er revner i træet på hængsel, fjern hængsel, fylde revner og skruehullerne ved hjælp af en træ fyldstof. Efter fyldstof tørrer, udskifte hængslet. Flyt hængslet på fast del af træ, hvis det kan gøres. Disse ting vil løse dit problem med hvordan man kan lave en garage døråbner. Læs mere om garageportåbneren reparation.
Trin 6, nu denne sektion kan løse tvivl om, hvordan du løser en garageport foråret. Nogle af de døre er swing op døre, der har en fjeder på hver side, hooked på hak. Så i sådanne tilfælde for at justere spændingen ved at flytte fjederen krog til næste hul og hak. Hvis du har ruller op døre, en fjeder kabel på skive kontrol foråret på hver side. Træk kablet længere igennem pladen over døren og re-knude i slutningen at bevare spændingen til justering af denne type foråret. Læs mere på; Sådan justeres Garage Door Springs, hvordan du udskifter Door torsionsfjedre; Tillykke! På denne måde, har du endelig fastsat en garageport, efter at vide hvordan man fastsætte en garageport! Jeg er sikker på at du kommer til at få ‘kanten’ fordel udbedring af hængslerne!
De bedste hilsner,

Faux Hawk frisurer for kvinder
Identificering Træer
Bil Stereo Fjernelse
Hvordan man Fight en Hurtigere Billet
Living Sammen før ægteskabet
Laser Hair Removal Anmeldelser
Aerob Dance Moves
Dødsfald Meddelelser
Ting at tale med din kæreste
Vittig One Liners
Razor Burn Behandling