Hvordan man kan justere Garage Door Springs

Garageporten reparationer tricky job, men ikke så vanskeligt. Adjusting garageporten fjedre på dine egne er let mulig, hvis du følge de sikkerhedsinstruktioner retningslinjer, og griber det an på den rigtige måde. Når du ikke har en handyman rundt, dit kendskab til fastsættelse af din garageport problemer på egen hånd, kan komme i handy. Min artikel er at give dig en skitse af, hvordan du justerer garageport fjedre.
Mens der tales om, hvordan man justerer garageport fjedre, jeg formoder, at du ikke er fuldstændig naiv om struktur og arbejdsmetode en garageport. Også, jeg antager, at du er en gøre det selv sådan en fyr eller pige, hvem gør ikke noget imod at få hænderne beskidte, når det kommer til garageporten fejlfinding!
Der er to hovedtyper af garageporten fjedre. Den ene er den torsion foråret og andre er sidemonteret foråret. Jeg kun drøfte, hvordan man justerer garageport fjedre, af vridningssituationen type her, da det er dem, der oftest anvendes. Før vi går foran, så lad mig give en hurtig runde af hvordan torsionsfjedre arbejde i garagen døren og hvilken funktion har de spiller.
Hvordan garageporte (Torsion) Springs arbejde?; Torsion fjedrene er komponenter, der bærer hele vægten af ​​en garageport. De monteres i manuelt betjente samt elektrisk drevne døre. Hele garageporten Apparatet er meget økonomisk og smart designet. Torsion fjedre, og alle relaterede apparat ligger på toppen af ​​garageporte. Torsion aksel, drevet i foråret torsion, elevatorer trommer, som let vind kabler er forbundet med dørene i bunden. Dette muliggør åbning og lukning af garageporten. Der er masser af spænding spændt inde i garageporten foråret apparat, som gør jobbet lidt farligt, hvis instruktionerne ikke følges nøje.
Oversigt over Sådan justeres Garage Door Springs; Lad mig give dig et overblik over, hvordan man justerer garageport fjedre, af torsion type. Der er nogle værktøjer, som du bliver nødt til at få jobbet gjort. De er; 7 / 16 Inch skruenøgle; To 18 cm lang Tension Stave (½ inch diameter), Stige, Bær sikkerhedsbriller, under udførelsen af ​​justeringen procedure.
Første ting, som du skal gøre er at overholde garageporten torsion foråret og tilsluttede apparater omhyggeligt. Find en rødlig farve kegle rundt i foråret. Det bør være placeret på venstre siden af ​​torsion foråret, og placeret væk fra garageporten centrum. Notere sig de hakkene, og skruer, der holder vridning foråret på plads.
Næste få fat i en af ​​de spændinger stænger og skubbe den ind i første hak. Dette vil nå målet om at holde kegle. Det er absolut nødvendigt, at spændingen stangen meget kraftigt inde i den første indhakket, og det har keglen stramt. Denne procedure er en sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer torsion foråret fra snapping og rammer dig i ansigtet, når du løsne skruerne.
Næste få fat på den 7 / 16 tommer svensknøgle og langsomt løsne de to sæt skruer. Mens du gør dette, skal du sørge for, at spændingen stangen er placeret i indhakket fast ellers foråret vil snap!
Næste du skal placere en anden Strækankersystem inde i en anden hak på samme kegle. Holding stængerne, skal du flytte kegle mod højre side for at stramme eller flytte det mod venstre for at løsne det. Dette er den justering del. Når du er færdig med at justere og tilfredse med det, fjerne en af ​​stængerne og lad den anden placeres i position. Derefter kan du stramme skruerne tilbage, da dette vil sikre, at de nye justeringer, du foretager, bibeholdes. Når de skruer helt er strammet, er arbejdet gjort, og man kan roligt fjerne andre stænger også.
Læs mere på:; Erstat Garage Door Springs, hvordan du udskifter Garage Door torsionsfjedre, fejlfinding garageportåbneren problemer Så det var en kort beskrivelse af, hvordan du justerer garageporten fjedre. Sørg for, at du foretager justeringer på både torsionsfjedre, da ulige indstillinger vil hæmme arbejdet med det garageporten. Er det en godt idé at have en hjælper, der kan passere de værktøjer til dig, mens du arbejder. Må ikke gå for rent faktisk at justere fjedrene, indtil du præcis forstår, hvad du gør.

Hvordan man kan skære Formica
Hjemmelavet Baby Shower Gaver
Mindeværdig Movie Quotes
Romantisk Picnic Idéer
Sådan får du krøllet hår
Jomfruen Mand og Fiskene Woman
Hair Opretning Behandling
Brusebad Drain Reparation
Kreative måder at sige Jeg elsker dig
Great One Liners
Nem Friendship Armbånd Patterns