Hvordan man kan genkende Fake UGGs

Identificering virkelige og ægte UGG støvler, er noget, som de fleste mennesker er uvidende om. Som et resultat, de bliver hjemme fortabes uggs, som ikke er pengene værd, de har brugt. Uggs har været et populært købe for folk, der bor i koldere klimaer. Pga. deres stigende popularitet, er de efterlignes ved adskillige små mærker. Ægte uggs fremstilles Anvendes dobbelt-faced fåreskind. Dette materiale består af et enkelt lag af fåreskind der giver termostatiske egenskaber til støvlerne. Den inderste hud dette lag er klart og den ydre er lavet med tykke, hvide fibre. Dette giver luft cirkulation og hjælper med at holde foden ved kropstemperatur. Nedenfor er de grundlæggende punkter, som vil hjælpe dig med at genkende fake uggs. Du ønsker måske at finde ud af mere information om de forskellige typer af sko.
Hvordan man Spot Fake UGG Boots?
Some forfalsket uggs er fremstillet med svinehud, og dette kan påvises ved at se nærmere på støvlerne. Disse vil have små huller i dem, og dette bekræfter tilstedeværelsen af ​​svinehud. Falske uggs mangler i kvalitet og finish, i modsætning til de rigtige. Ægte uggs har såler som er meget fleksibel. Dette ikke tilfældet fake dem. De har såler, som har en høj stivhed. Uggs som er reelle er fremstillet med et godt mængde af fåreskind pels indersiden. Dette giver et luftigt udseende til slid og mere varme. The efterligner Manglen mængden af ​​skind og har en pels der er let kedelige grå i farven.
At vide om, hvilke farver gør virkelig uggs kommer i, er også en af ​​de teknikker til at genkende falske uggs. Den ægte produkter kommer i sand, rød, brun, og i nogle tilfælde sort. Der henviser til, kan den falske dem kommer i enhver farve, der er ikke en naturlig en. Hvis du sammenligner en falsk ugg med en rigtig én, vil du bemærke, at den tidligere ens hæl portion til at være meget smallere end de sidstnævnte. En anden måde at anerkende fake uggs, er af at observere den forreste del af støvler. Den falske dem ‘forreste del kortere i størrelse. På den anden side har de originale rund og længere finish. Anerkende fake uggs ved trykning stilarter bogstaver på etiketten. Bogstaverne på et par af falske uggs vil afvige eller kan have nogle hul i mellem bogstaverne. The real støvler får breve, der vil lidt overlapper hinanden. De registrerede varemærkesymboler ® bæres af ydersålen reelle uggs, men de falske dem, der ikke gør.
Du kan benytte fake uggs i halve størrelse, mens, kan du ikke de originale. Disse kun kommer i fuld størrelse (varierende fra 5 til 11, som er mindst for klassiske høje UGG støvler). Falske klassiske høje uggs er 12,4”høje, men authentic dem kommer i 12”højden. Leder du efter symbolet ‘UGG’ er endnu en måde at anerkende falske UGG støvler. Real klassiske høje eller klassisk korte støvler vil indeholde dette symbol på deres bunden, men de efterlignede dem, ville ikke.
Selv kasser, som de virkelige uggs kommer ind, afviger fra de falske dem. Real UGG bokse er stærke og robuste, og som regel, med aftrykket UGG Australien i midten af ​​den øverste del af kassen (låget). UGG bokse, der er fremstillet fra 2007, kom i en flip top boks. I tilfælde af falske støvler kasser, mangler de funktioner som for de rigtige.
Anerkende falske uggs med deres pris. Det skal erindres, at UGG støvler er dyre produkter. Så billigere elementet bliver, bliver mindre blive chancerne for det er en rigtig UGG. Real støvler koste mindst £ 140 (ca.). Klassisk uggs spænder fra $ 60 – $ 75 og andre stilarter kan koste op til 200 dollars. Anything mindre end dette, rejser et rødt flag! Vide mere om, hvordan man rent uggs.
Så det var alt, hvad jeg kunne stille for at hjælpe dig med at genkende falske uggs. Så næste gang du beslutter dig om at bringe hjem en Par uggs, holde disse punkter handy og lave en grundig undersøgelse. Efter alt, er du bruge dine hårdt tjente penge for retten komfort og stil!

Sådan fjernes Stain fra Wood
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Baby Gift Basket Idéer
Bil Stereo Fjernelse
Indendørs tropiske planter
Summer Wedding Farver
Pottemuld Opskrift
Sådan fjernes en skrabet Skrue
Skin Tone Farver
Hvordan man kan se tyndere
Hvordan man Lace Skate Shoes